Mнения за д-р Кирил Киров (Тина Киркова)

• 48 064
  • 176
  •   1
Отговори
# 120
Бащата ще присъства ли? И двете самостоятелни зали са доста мизерни, докато общата е ремонтирана, затова са му възраженията най-вероятно. Ако държиш на самостоятелна зала, просто му кажи.

# 121
  • София
 Казах му, разбира се, отговорът му беше, че ще го решим в движение, според това какво е положението в общата зала. Казах му, че няма да ми е комфортно с още няколко жени. Той каза, че ще ме пусне да си се разхождам, където искам, вкл. и навън.  По принцип не е изключено таткото да присъства, ако е така, ще е по-благосклонен докторът, така ли? Може би трябва да кажа, че искам и бебето веднага, а не след 3 часа.

# 122
Попитай го какви са му възраженията.
Аз преди 2 години бях при него и бях в самостоятелна зала. Така исках и нищо не ми е коментирал по въпроса. Може би идеята му е, че ако е свободна, защо да не я ползвате общата, винаги може да искаш самостоятелна, не мисля, че трябва някаква особена резервация за нея, а и те са две.
Докторът е прекрасен и дали присъства таткото или не е еднакво благосклонен Simple Smile
При мен присъстваше таткото за мое успокоение.

# 123
Elle, преди точно 1 месец родих при Киров. Аз също го разпитах за самостоятелната зала, но той подходи с нежелание, не ми я препоръча. Същото се случи и при първото ми раждане пак при него преди 4 години. Поне доколкото разбрах, според него не си заслужава парите. Честно казано, за мен това нямаше голямо значение. Самостоятелна зала е нужна, ако присъства таткото, а моя мъж го е страх от раждане като от дявола  Grinning. Независимо от това, аз съм много благодарна на д-р Киров и мисля, че е най-добрия избор на лекар. И двете ми раждания протекоха повече от чудесно, и завинаги ще останат хубав спомен за мен.

PS. Да, доколкото знам, големия плюс на самостоятелната зала е, че би могло бебето да остане при майката. Но като цяло останах с впечатление, че не гледат с добро око на това, искат да следят бебето в първите му часове. Така че, аз се примирих с това, а и бях толкова изтощена, че не усетих как мина времето. Ако искаш детето след това да е неотделно от теб, избери ВИП на 5 етаж, на 2-я ги взимат за твърде много време, когато им правят тоалет и визитация. Това ще ми остане като травма, много съм недоволна от педиатрията им.

# 124
Не мисля, че Киров ще откаже да се съобрази с твоето желание да си избереш зала. Да, той наистина гледа да не се дават излишно според него пари, но решението си е твое Mr. Green При мен таткото беше с мен и предполагам затова изобщо не ми е коментирал каквото и да било.

# 125
  • София
 Да, явно за него няма смисъл, но за мен има Simple Smile Благодаря ви за отговорите. Това, че има толкова очаровани пациентки е много важно за мен. Дано се споразумеем нещо с него, така че и двамата да останем доволни Laughing

# 126
Здравейте,

Някой има ли представа дали в момента д-р Киров е в отпуска? От няколко дни се опитвам да се свържа с него, но не си дига телефона. В болницата нямат представа дали е в отпуска  Rolling Eyes
Благодаря предварително.

# 127
е, как да не знаят в болницата?
в отпуска е до 20.09 Peace, даже не е в бг до колкото знам.

# 128
ами даже му нямаха номера (исках да го сравня  с този, който имам). Благодаря за бързия отговор. Май ще трябва да потърся и резервен вариант. Някой знае ли друг лекар от ТК, който подкрепя естественото раждане и изражда също така във вана?

# 129
Здравейте, колко струва раждането при него с присъствието на бащата и без него?

# 130
Ето тук има цените на болницата:

http://www.1agb.com/vip.html

# 131
Здравейте,

Може ли ми дадете телефона на д-р Киров на ПМ?

Благодаря предварително!

# 132
Д-р Киров е най-добрия, човечен, честен и истински специалист в това, което прави.
Родих и двете си момчета при него, чувствах се в най-сигурните ръце и за секунда не ме е накарал да се усъмня в неговата човечност и професионализъм.
Момичета, препоръчвам го на тези от вас, които търсят точно такъв доктор, измежду малко останалите такива.
Благодаря на д-р Киров!

# 133
Здравейте,
Бременна съм в 35 гестационна седмица и съм се насочила да раждам в 1 АГ "Св.София".Първоначално не исках да си плащам за раждане,но с напредване на бремеността ми и поради факта, че бебето още не е застанало в правилната позиция, а си седи с главата нагоре реших да си потърся търпелив и спокоен лекар. По всичко прочетено до тук съдя, че това май е др. Киров.
Моля ви, споделете с мен личния му номер,ако някой от вас го има.
Предварително ви благодаря !

# 134
Ето в тази тема по-долу на страницата го има. Актуален е.
http://www.bg-mamma.com/index.php?all;topic=328569.0

Общи условия

Активация на акаунт