ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 584
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 405
  • София - Варна - Бургас
Здравейте и от мен Александър.
Бих искала да попитам имате ли информация
за хомеопат в гр. Троян.
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
ЧЕСТИТА КОЛЕДА  Wink

Не, за Троян аз лично не знам да има хомеопат.

# 406
  • София - Варна - Бургас
Имам и аз един въпрос...........
.... За съжаление в Плевен никой не успя да ме насочи към хомеопат. Ако можете да ми дадете някакъв съвет ще съм много благодарна.
Да ви кажа, че всичките притеснения ми се пораждат от това, че детето ми е недоносено - ....... Правени са му всички видове изследвания и към момента детето е здраво и се развива добре.

Тогава не се тревожете излишно.
   И аз не познавам класически хомеопат в Плевен.

# 407
 Препоръчайте ми хомеопат във В. Търново.За д-р Хаджиев знам,има ли друг?
 Моля ви обяснете ми каква е разликата между класически хомеопат и друг(даже незнам как се казва)?

# 408
 Моля ви обяснете ми каква е разликата между класически хомеопат и друг(даже незнам как се казва)?

# 409
Alexander ,Моля  Praynig  за съвет от 5 год. лекувам децата хомеопатично рядко ми се налага да търся друга мед. помощ
За втори път пиша във форума, предишния път ми дадохте професионална консултация за което Благодаря.
Сега съм в затруднение поради липса на връзка с нашия Хомеопат.Малката ми дъщеря е на 1,5 мес. от 2 месеца лекуваме кашлица(нямам ни най малко съмнение относно лечението  й)до 26.12.давах kalium muriaticum  9CH  a тази сутрин се събуди с 39t* и обилна  водниста хрема, много е отпаднала и неспокойна.
Посетя ли дежурен кабинет лечение  ми е ясно от сега че ще антибиотично  ooooh!
МОЛЯ за съвет Praynig Praynig Praynig

# 410
  • София - Варна - Бургас

За първия въпрос нямам отговор, а за втория - прочетете тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0

# 411
  • София - Варна - Бургас
su_elan

Според описанието Ви, вероятно се касае за вирусно заболяване, а това че е вдигнала 39С говори за добра жизнена сила!
   Щом дробовете са и чисти, и ако наистина се касае за вирус, антибиотика не върши никаква работа, освен да обърква имунната и система.

# 412
Честита Нова година! Да е здрава и щастлива пожелавам на всички! Детенцето ми от 29- ти е с варицела. По съвет на хомеопата ни давах 3 дни Рус 15 СН. Сега пъпките по лицето са станали като гнойни и искам да попитам мога ли да давам Мезереум вече / или друго/, че да не останат белези. Благодаря за отделеното вземе

# 413
Трябва да попитате хомеопата си!

# 414
Моля ви, препоръчайте ми хомеопатично лекарство за гнойна ангина!!!

# 415
Здравейте,Aleksander !За много години!Да е мирна,ползотворна и благородна и много здраве ви желая!
Искам да попитам за дъщеря ми която е на 1,9мес и често боледува от гнойни ангини.Давам профилактично ехинацея,клеева т-ра и тонзилотрен.Какво друго може да давам и колко продължително може да давам ехинацеята и тонзилотрен?
Бихте ли ме насочили към хомеопат в Пловдив или Хасково?Благодаря Ви пресварително!

# 416
Моля ви, препоръчайте ми хомеопатично лекарство за гнойна ангина!!!

В реперториума има 179 лекарства за гнойна ангина(13 на 3та степен, 57 на 2ра степен и 109 на 1ва степен). Кое точно от тях да ви препоръчаме?

Не може да препоръчаме кое да е, защто за разлика от алопатичната медицина, в хомеопатията се прави подробно интервю, за да се определи индивидуалността на пациента и едва тогава може да се подбере лекарство, което ще възстанови здравето. Никой от нас не познава конкретния случай в детайли и съответно никой уважаващ себе си класически хомеопат няма да предпише нещо ей така....на слука.

# 417
Парфюмите могат ли да антидотират хомеопатичното лекарство?

# 418
Парфюмите могат ли да антидотират хомеопатичното лекарство?
Силните миризми-Да.

# 419
Александър, можем ли да си хапваме чесан докато се лекуваме с хомеопатия? Моите много обичат, а се страхивам да им дам заради силния аромат.

Общи условия

Активация на акаунт