ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 600
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 435
Всъщност, аз също щях да ти препоръчам да смениш хомеопата - не можеш цял ден да се свържеш, предписва по много лекарства ... все неща които ми се струват неправилни, НО от друга страна, явно му вярваш, което е много важно за лечението и ето имя резултат при теб. Успех. Единствено, намери начин да се свързаш с химеопата си по всяко време - това също е много важно.

# 436
Ох, не знам. Всъщност това, което предписа са само две лекарства – по едно за гърлото и за хремата. Осцилококцинума аз сама го почнах и ме посъветва да го продължа само един ден. За щастие ефектът се почуства още след два часа, а детето ми вече си е добре. Слава богу, че не се стигна до антибиотик!

# 437
Може ли да се ползва Инфлуцид за засилване на имунната система? Препоръчан ми е не от хомеопат, а от педиатъра ни.
Някой може ли да ми препоръча добър хомеопат в Русе?

# 438
Колко време може да се ползват свещичките Вомитосхил от бременни?Предписани са ми от АГ, а не от хомеопат.Благодаря предварително.

# 439
Ох, не знам. Всъщност това, което предписа са само две лекарства – по едно за гърлото и за хремата. Осцилококцинума аз сама го почнах и ме посъветва да го продължа само един ден. За щастие ефектът се почуства още след два часа, а детето ми вече си е добре. Слава богу, че не се стигна до антибиотик!
Предписва се по едно лекарство. В много редки случаи и то след 3 дни, например, и при поява на нови симптоми, (които се казат на хомеопата периодично и често - затова е важна връзката с него) са ни предписвали и още едно, което да се редува със старото през 4 часа и след това едно от двете отпада.

# 440
Може ли да се ползва Инфлуцид за засилване на имунната система? Препоръчан ми е не от хомеопат, а от педиатъра ни.
Някой може ли да ми препоръча добър хомеопат в Русе?
Аз давам Рибомунил и съм много доволна

# 441
В_и_В_и  ,
На мен в аптеката ми обясниха, че Инфлуцид е еквивалент на Парагрип. Едното се произвежда от немска фирма, другото от френска. Не съм искала допълнителна информация и не знам до колко съставките са еднакви. Така и не го купих.

Никога не са ни предписвали кое да е от двете за усилване на имунитета. В единия случай приемахме конституционалното лекарство, а след това минахме курс с Influenzinum. Даваме и клеева тинктура.

# 442
Аз искам да помоля Александър да ми даде на лични координатите на добър класически хомеопат в София, ще съм му много благодарна!

# 443
Моля да ми дадете координати на хомеопат от Хасково.

# 444
Здравейте Aleksander!
 Преди три дни, приех поредната "висока потенция". Вчера ми се наложи да отида на зъболекар и ми биха местна упойка. Това пречи ли на лечението? Ще говоря с хомеопата ми, но бих искала да знам и Вашето компетентно мнение. Благодаря!

# 445
Здравейте,
искам да ви попитам за Sepia officinalis 30ck какво точно му е действието.
Какво влияние може да окаже по време на бременност?

# 446
Александър,
с хомеопатия може ли да се излекува или поне да се контролира тригеминална невралгия?

# 447
Здравейте , имам един въпрос -  Възможно ли е  при прием на някакво хомеопатично лекарство( да речем, че не е било правилното) вместо да ни помогне , то да влоши заболяванията, да обостри симптомите на дадено заболяване, или направо да се появят оплаквания които до сега сте нямали ? И по какъв начин да спрем действието на последното хомеопатично лекарство, при мен с  мента  май не става?Благодаря.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 08:56 от viva77

# 448
Здравейте,
искам да ви попитам за Sepia officinalis 30ck какво точно му е действието.
Какво влияние може да окаже по време на бременност?

Всякакво му е действието Grinning.
Sepia e дълбокодействащо конституционално лекарство с 12 975 симптома в реперториума. Точно толкова.
Запознайте се с темата „Информативно за хомеопатията”, за да разберете, че така както сте задали въпроса си – не може да получи отговор по-различен от този, който вече дадох.

# 449
  • София
Искам и аз да попитам, може ли хомеопатията да помогне при улцерозен колит.Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт