ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 206
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 495
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!
Има ли хомеопатично лечение на синдрома "Хиперактивност с дефицит на вниманието"? Става въпрос за момченце на 7г.
Благодаря предварително!

Хомеопатията лекува мн. сполучливо подобни състояния.

keli  - Успех! Grinning

# 496
Здравейте! Изчетох доста във форума и реших да попитам и аз защото вече се видях в чудо. Става въпрос за дъщеря ми. Тя е на 11 год. и м. януари мензисът и дойде за трети път но не спира. Доста обилен дори една нощ беше с много големи съсиреци. Насочиха ни към детски гинеколог - единствен във Варна. При прегледа на ехограф се установи, че матката е пълна и по двата яйчника има множество фоликули. По думите на докторката те са причина матката постоянно да се пълни. Изписа кръвоспиращи+вит.С + калций, но вече осми ден от приема им и продължава да кърви - къде по-силно къде по-слабо, но не спира. Обясниха ни, че при малките момиченца се получава така понякога поради все още "бушуващите" хормони. Ако до 2-3 дни не спре ще се наложи да включат хормонален препарат. А аз не искам да се стига до там. Все пак е много малка за хормонално лечение. Молбата ми е да кажете това състояние може ли да се повлияе с хомеопатия. Моля Ви бъдете честни защото не искам да си правя експерименти. Единственото хубаво нещо е, че хемоглобина е в норма. Благодаря предварително!

# 497
Здравей, Александър! Синът ми е на 5 години и 8 месеца с диагноза серозен отит. Слухът му е намален от месец и половина. Лечението, което прилагаме досега не дава никакъв резултат. Тимпанограмите са плоски и аудиометрията показва също намален слух. Първоначално приемаше Ериус - веднъж на ден и впръсквах в нослето Авамис също веднъж на ден, след това лекарят замени Авамис с Флексоназе. Правихме и продухвания. На три години и половина му е отстранена третата сливица, а на пет години и другите две. Правеше по 6-7 гнойни ангини на година. Лекарите сочат като причина за серозния отит вероятна алергия и записахме час за преглед при алерголог, който предстои. Моля за мнението ти възможно ли е синът ми да бъде излекуван с хомеопатия и имал ли си досега подобен случай? Какво можем да предприемем за да възстановим слуха и да предотвратим евентуално повторение на болестта? Предварително много ти благодаря!

# 498
  • София - Варна - Бургас
 vili0605 На "Лични" ти пращам координати на лекар - хомеопат във Варна.  Peace

# 499
  • София - Варна - Бургас
Здравей, Александър! Синът ми е на 5 години и 8 месеца с диагноза серозен отит............
........Моля за мнението ти възможно ли е синът ми да бъде излекуван с хомеопатия .........

Да, кремче има възможност да беди излекуван с помоща на хомеопатията.

# 500
Здравейте Aleksander . Тъй като не отговорихте на въпросът ми отново го пускам като цитат. Надявам се този път да успеете да ми отговорите.
Здравейте Aleksander
Много се надявам да ми помогнете. Имам алергия към протеините когато ги консумирам по-често, а съм на протеинова диета от която няма да се откажа. Алергията се проявява само като сърбеж но е много неприятно. Миналата година отново бях този режим и пак имах този проблем. Една позната ми каза да опитам с един хомеопатичен препарат и ми помогна, но не помня кой беше. Много ви моля ако можете да ми помогнете или поне пишете, ако нямате подобна възможност.

Благодаря предварително.

# 501
  • Варна
vili0605 На "Лични" ти пращам координати на лекар - хомеопат във Варна.  Peace
Александър, може ли и на мен?  Praynig Бих искала да посетя такъв във връзка със Синдрома на Хиперактивност и дефицит на внимание при 7г. момченце. Благодаря!

# 502
Здравейте Aleksander! До колко е възможно лечението на глаукома, открита в начален стадий, чрез хомеопатия? Благодаря!

# 503
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Aleksander! До колко е възможно лечението на глаукома, открита в начален стадий, чрез хомеопатия? Благодаря!

Да, възможно е, но непременно да продължи и с алопатичните л-ва, до трайното излекуване.

# 504
Здравейте!оТКРИХА НА ДЕТЕТО МИ РЕФЛУКС,ДАЛИ ХОМЕОПАТИЯТА щЕ ПОМОГНЕ?
има и диагноза аСТМА ,с кашличен еквивалент,и ал.ринит.след приема на лекарства за рефлукса ,кашлянето през ноща спря,което ме навява на мисълта ,че може и да е грешно поставена диагноза,но хремата си я има ,и нищо не я оправя.

# 505
Здравейте,
детето днес падна на главата си и нарани силно челото.Поду се много с големина на 1 лев е ширината на отока.Стана в 11 ч.
после яде и спа 2 часа като всеки ден.Сега играе и се смее.
Личната каза да му дадем Арника 9 СН.5 гранулки през 1 час,но забравих да я питам колко време ConfusedИ утре ли.
Сега за първи път му дадох в 16.30, и така до вечерта.
Но утре да продължавам ли?
Ще се радвам някой да ми отговори Cry

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 16:52 от mamma_mia

# 506
  • София - Варна - Бургас
Най важното е че веднага сте му дала Арника! В такъв случай може да я повторите след 3 часа и толкова, след това повече не давайте.

# 507
Най важното е че веднага сте му дала Арника! В такъв случай може да я повторите след 3 часа и толкова, след това повече не давайте.
Благодаря много.
Не е веднага,инцидента стана в 11ч,а аз му дадох в 16.30 за първи път.
След това в 17.30 и последно в 18.30ч.
До колкото разбирам,повече да не му давам,правилно ли съм разбрала? Rolling Eyes

# 508
Моят въпрос е, може ли хомеопатията да помогне при дизбактериоза?

Благодаря   bouquet 

# 509
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!оТКРИХА НА ДЕТЕТО МИ РЕФЛУКС,ДАЛИ ХОМЕОПАТИЯТА щЕ ПОМОГНЕ?
има и диагноза аСТМА ,с кашличен еквивалент,и ал.ринит.след приема на лекарства за рефлукса ,кашлянето през ноща спря,което ме навява на мисълта ,че може и да е грешно поставена диагноза,но хремата си я има ,и нищо не я оправя.

Може. Peace

Общи условия

Активация на акаунт