ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 109
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 585
Има ли хомеопатични капки за нос? Много е важно да са отпушени нослетата, защото вече патим от запушени носове, недоизлекувани хреми и ... Гноен отит на средното ухо.

# 586
duhi_puhi къде прочете че се маже? ooooh!Писала съм капки Фенистил,демек се пият.Поне четете бре хора,стига смао сте си чесали езиците  Naughty
Благодаря ви,Aleksander .Изписахте много повече от едно да ил не   bouquet

# 587
Аleksander и Nial, здравейте!
Какво ви е мнението за витамините, под формата на сироп и таблетки? Визирам витамините на д-р Тайс (за апетит), мога ли да ги давам на дъщеря ми между хомеопатичните лечения (тя е изцяло на хомеопатия, откакто се е родила). Интересува ме до колко те ще навредят или помогнат принципно. Благодаря!

Не съм нито един от колегите ми,но ще се намеся.Интересно ми е защо държите да давате непремено витамини или други добавки на децата си.Всички добавки са добре дошли ,но САМО! когато има нужда от тях,т.е. недостиг в организма.Не смятайте ,че има нещо по -добро от хомеопатичното лечение ,което може да повиши жизнената сила по-добре и да запази децата ви здрави.Щом вашето дете е на хомеопатия от както се е родило и явно не говорите за големи проблеми при него,защо са Ви тези витамини?!Ми...не ви трябват и да,биха натоварили организма излишно.

# 588
ЗДравейте!
Новак съм в тема хомеопатия и искам да попитам следното:
Давам на Калоян (10 м) таблетки за успокояване болката и дискомфорта при никнене на зъби Дентокинд. За тях знам, 4е са вид хомеопати4ни. Въпросът ми е колко дълго мога да ги давам? Трябва ли да правя по4ивки? Ве4е около 2 месеца ги приемаме, помагат доста да се избегне мъката от зъбите....сега, когато избиха няколко зъба, давам само ве4ер по 2 таблетки, ина4е през другото време (докато избият) давах и сутрин и ве4ер по 2.
Моля за съвет!
Благодаря предварително

# 589
  • Насред хаоса
Александър, имам въпрос към Вас - може ли да се дава "Силицеа" след антибиотично лечение и за колко време?

# 590
ЗДравейте!
Новак съм в тема хомеопатия и искам да попитам следното:
Давам на Калоян (10 м) таблетки за успокояване болката и дискомфорта при никнене на зъби Дентокинд. За тях знам, 4е са вид хомеопати4ни. Въпросът ми е колко дълго мога да ги давам? Трябва ли да правя по4ивки? Ве4е около 2 месеца ги приемаме, помагат доста да се избегне мъката от зъбите....сега, когато избиха няколко зъба, давам само ве4ер по 2 таблетки, ина4е през другото време (докато избият) давах и сутрин и ве4ер по 2.
Моля за съвет!
Благодаря предварително
Не съм Александтр,но този "бъркоч"-Дентокинд е минал само надалеч от Хомеопатията!

# 591
Ами моля препоръ4айте ми по-добър бърко4!....така пише на опаковката....

# 592
Ще ти препоръчам да си потърсиш Хомеопат.

# 593
duhi_puhi къде прочете че се маже? ooooh!Писала съм капки Фенистил,демек се пият.Поне четете бре хора,стига смао сте си чесали езиците  Naughty
Благодаря ви,Aleksander .Изписахте много повече от едно да ил не   bouquet
Все тая.. Фенистил и хомеопатия са несъвместими..

# 594
.........Не смятайте ,че има нещо по -добро от хомеопатичното лечение ,което може да повиши жизнената сила по-добре и да запази децата ви здрави.Щом вашето дете е на хомеопатия от както се е родило и явно не говорите за големи проблеми при него,защо са Ви тези витамини?!Ми...не ви трябват и да,биха натоварили организма излишно.

Благодаря!

# 595
Ами ок, дори и така да е...препоръ4айте ми хомеопат и къде мога да полу4а достоверна информация за хомеопатията .... плюсове минуси и т.н.

# 596
  • София
задавам въпрос,но няма кой да ми отговори  Sad За това сега ще ви попитам вас съфорумките:-препоръчайте ми хомеопаткойто да поеме не толкова проблемното ми дте?Моля.... Praynig

# 597
Ами ок, дори и така да е...препоръ4айте ми хомеопат и къде мога да полу4а достоверна информация за хомеопатията .... плюсове минуси и т.н.

Виждам че си от София.Тая тема се превърна в поредната глупост.Всеки си пише за него си,и накрая споровете край нямат.Едва ли не си гузен че питаш. ooooh!
Ето тук http://mama.btv.bg/forum/viewforum.php?f=8 има много добър хомеопат за София,и не само   Hug

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 22:49 от paneva

# 598
Информативно за Хомеопатията  Peace

# 599
  • София - Варна - Бургас
Има ли хомеопатични капки за нос? Много е важно да са отпушени нослетата, защото вече патим от запушени носове, недоизлекувани хреми и ... Гноен отит на средното ухо.

Последното с което се лекува хрема са ... капки за нос. По вероятно е да ви докарат някоя алергия.
  Хомеопатията не лекува на парче - нос, ухо и т.н., а целия човек, правейки го невъзприемчив за патогенни причинители.

Общи условия

Активация на акаунт