Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко опасна може да бъде висока температура от 40 градуса и нагоре за дете на година и 3 месеца?
Колко вредно е даването на хомеопатично лекарство (напр. разтвор на белладона) през час заедно с Нурофен за дете на 1 година и 3 месеца?
Каква е потенцията на Беладоната и колко често се прилага?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко опасна може да бъде висока температура от 40 градуса и нагоре за дете на година и 3 месеца?
Високата температура от 40 градуса и нагоре при дете на тази възраст може да бъде опасна, като главната загриженост е обезводняването и изтощението. Препоръчително е понижаването на температурата до по-безопасния диапазон от 39-39,5 градуса. В случай на продължителна висока температура се препоръчва консултация с лекар. Важно е да наблюдавате за признаци на обезводняване и изтощение.
-
Колко вредно е даването на хомеопатично лекарство (напр. разтвор на белладона) през час заедно с Нурофен за дете на 1 година и 3 месеца?
Хомеопатичните лекарства, като разтвор на белладона, имат информационно действие, докато Нурофенът е химическо лекарство. Важно е да се спазва разлика в приема на хомеопатичното лекарство и Нурофен, за да се осигури чиста лигавица на устата. Все пак, в случай на висока температура, консултирането с лекар е от съществено значение.
-
Каква е потенцията на Беладоната и колко често се прилага?
-
Възможно ли е хомеопатичното лечение да предизвика временни симптоми като прочистване на организма?
-
Как мога да подобря имунната система на детето си?
Писала съм капки Фенистил,демек се пият.Поне четете бре хора,стига смао сте си чесали езиците 
За това сега ще ви попитам вас съфорумките:-препоръчайте ми хомеопаткойто да поеме не толкова проблемното ми дте?Моля....