ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 126
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 570
  • София - Варна - Бургас
Във връзка с горния пост и аз да попитам.
Мога ли хомеопатичен продукт да го съвместя с В12, Малтофер/желязо/ и Фолиева к-на, които ми изписаха за анемията. С тях ще имам курс на лечение поне 2-3 месеца, което е неизбежно.
Та да изчакам и поле да премина на хомеопатията или може съвместно???
Благодаря предварително!

Спокойно може да се съвместяват витамини и хомеопатични л-ва.

# 571
  • София - Варна - Бургас
Искам да питам дали мога да използвам хомеопатията,за да облекча симтомите при ранна бременност:гадене и повръщане.Благодаря.

Може, и е напълно безвредно.

# 572
  • Враца
Здравейте, Александър,
синът ми е на 4г2м и все още не сме махнали нощните памперси. Цяло лято опитвахме да го будя нощем, но без резултат - той спи много дълбоко и понякога дори заспал го изправям и му нося гърнето, но мисля, че това не е начина. Дори когато се намокри нощем, не се събужда. Съвета на личния лекар беше да изчакаме до навършването на 5 год и тогава да предприемем нещо.
Въпросът ми към Вас е: бих ли могла да се обърна с този проблем към хомеопат и дали е време или прибързвам.
Избора на хомеопат ще бъде лесен - т.е. нямам избор - в нашия град такъв има само един.

# 573
Здравейте, Александър,
синът ми е на 4г2м и все още не сме махнали нощните памперси. Цяло лято опитвахме да го будя нощем, но без резултат - той спи много дълбоко и понякога дори заспал го изправям и му нося гърнето, но мисля, че това не е начина. Дори когато се намокри нощем, не се събужда. Съвета на личния лекар беше да изчакаме до навършването на 5 год и тогава да предприемем нещо.
Въпросът ми към Вас е: бих ли могла да се обърна с този проблем към хомеопат и дали е време или прибързвам.
Избора на хомеопат ще бъде лесен - т.е. нямам избор - в нашия град такъв има само един.
Позволявам си да отговоря, защото и моят син имаше същия проблем. За това се обърнах към класически хомеопат. Синът ми е на 4 год и половина и с конституционалното му лекарство за 3 месеца проблема почти е отшумял. Този месец се напишка само 2 пъти, а преди почти всяка нощ се напишкваше и спеше с памперс. Обърни се към класически хомеопат  Peace

# 574
Благодаря за отговора Александър  Peace
Добрата новина е, че успях да се вдигна от леглото и да отида на хомеопат и вече не пия парацетамол, а се лекувам хомеопатично. Вирусът бая ме е повалил, но постепенно се подобрявам.

# 575
Искам да попитам ,моята дъщеря е на 7г. и бих искала да се посъветвам с хомеопат .Ние сме от Бургас и ако някой може да ми даде координати на  хомеопат тук ще съм му много благодарна!

# 576
  • Пловдив
Спокойно може да се съвместяват витамини и хомеопатични л-ва.

Благодаря  за съвета!  bouquet

А някой знае ли добър хомеопат в Пловдив? Класически/Некласически...въпроса е да си разбира от работата човека!

# 577
Здравейте, Aleksander!
Малкият ми син започна да прави ангина, след ангина-всеки месец, при което вече за имунитет не може да се говори при него, след прием на доста автибиотик. Мислите ли, че хомеопатията може да помогне в нашия случай, или ваденето на сливици е единственото решение. За съжаление до тогава има още година, а това е сериозен период от време. Ако може да ми препоръчате хомеопат в Пловдив, към когото евентуално мога да се обърна.
Благодаря!

# 578
  • Насред хаоса
А някой може ли да ми препоръча добър хомеопат в Пазарджик? Благодаря предварително.

# 579
  • София - Варна - Бургас
marchella  Изпратих Ви на лични.

# 580
Искам да попитам,Фенистил капки може ли да се приема с Тонзилотрен и Беладонна.Хомеопата ни не вдига,а малкия има обрив и личната му изписа Фенистил

# 581
здравейте
 моето момиченце (на 7 месеца)  миналата седмица беше с ангина и пихме оспексин, защото не успяхме да свалим температурата, и след като в събота го спряхме, хремата си остана, от там и кашлица и гърлото и отново се зачерви. Ходих на дежурен лекар да я преслушат, защото се притеснявах да не направи бронхит. казаха ми че гърдите и са чисти и само гърлото и е червено.  сега за кашлицата, която е най-вече докато спи и рядко докато е будна и давам по съвет на личната лекарка ipeka 15 ch и calcarea carbonika 15 ch , като ги редувам през два часа по 5 зрънца. Отделно и капя в нослето по 3-4 пъти срвбърна вода и клеева тинктура, и стодал и давам.  Много ми Ви моля кажете да давам ли още нещо за тази остатъчна кашлица и въобще тези две лекарства подходящи ли са за случая.
много ви благодаря.
много се надвам хомеопатията да ни помогне

# 582
  • София - Варна - Бургас
Искам да попитам,Фенистил капки може ли да се приема с Тонзилотрен и Беладонна.Хомеопата ни не вдига,а малкия има обрив и личната му изписа Фенистил

Другият път си изберете такъв, който поне през седмицата ще ви вдига.  Peace

# 583
  • София - Варна - Бургас
Valya

ipeka 15 ch и calcarea carbonika 15 ch, има вероятност да са подходящи, но не и приемани заедно.

Стодал е "боза" от 10 хомеопатични препарата: Anemone pulsatilla 6 CH Rumex crispus 6 CH; Bryonia dioica 3 CH; Ipecacuanha 3 CH; Spongia tosta 3 CH; Sticta pulmonaria 3 CH Antimonium tartaricum 6 CH; Myocarde 6 CH; Coccus cacti 3 CH; Drosera TM
  следователно е едно голямо нищо!

# 584

Другият път си изберете такъв, който поне през седмицата ще ви вдига.  Peace
А хомеопата не ти ли е обяснил, че пъпки не се мажат.. особено с Фенистил  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт