ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 086
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И аз имам въпрос.Вече от 1 година се лекувам при хомеопат за гъбички по ноктите на краката.
Не виждам подобрение.Нормално ли е това цяла година да няма резултат.Вече губя търпение.
Особено след като хомеопатката ми каза,че бавно ставало,и тя самата себе си още не била се излекувала от това???. Дали да сменя хомеопата?
Ако е нужно ще кажа при кой се лекувам.

# 616
  • Пловдив
Здравейте. Имам въпрос преди година  си ударих главата и ми моят хомеопат тогава ми изписа арника монтана по 5  СН и 15 СН
на рецептата пише това от 5 сн да го взимам 1-вия ден 5 гранули 2 пъти на ден, 2-рия ден 5 гранули 4 пъти на ден, 3-тия ден 5 гранули 5 пъти на ден и едновременно с това  от 15 сн 5 гранули 2 пъти на ден.Това си го пресъздадох по рецептата защото не е написано точно така както аз ви го написах а е съкратено и не мога да си спомня как се пиеше точно.Та въпроса ми е така ли  да го пия защото пак си ударих главата итози път имам и гадене и световъртеж.

# 617
  • София - Варна - Бургас
Моля кажете ми дали снимка с рентген пречи на хомеопатично лечение. Ще му повлияе ли зле, ще го прекъсне ли? Въобще как се отразява рентгена на организма на човек? Благодаря

Aleksander, би ли отговорил и на мен, моля  Praynig

Рентгена се отразява зле на организма, затова се препоръчва не повече от 1 рентг. снимка на 6 месеца! ... но пряко не може да навреди на хомеопатичното л-во.

# 618
  • София - Варна - Бургас
............

...... Дали да сменя хомеопата?
Ако е нужно ще кажа при кой се лекувам.

Само на Лични, моля.

# 619
  • София - Варна - Бургас
Здравейте. Имам въпрос преди година  си ударих главата и ми моят хомеопат тогава ми изписа арника монтана по 5  СН и 15 СН
на рецептата пише това от 5 сн да го взимам 1-вия ден 5 гранули 2 пъти на ден, 2-рия ден 5 гранули 4 пъти на ден, 3-тия ден 5 гранули 5 пъти на ден и едновременно с това  от 15 сн 5 гранули 2 пъти на ден.Това си го пресъздадох по рецептата защото не е написано точно така както аз ви го написах а е съкратено и не мога да си спомня как се пиеше точно.Та въпроса ми е така ли  да го пия защото пак си ударих главата итози път имам и гадене и световъртеж.

Веднага го вземете!

Не е важно да го вземате многократно, а да го вземете час по скоро след травмата.
  Така че веднъж е достатъчно.

# 620
здравйте и от мен!
имам един въпрос към вас!сина ми е на 7 месеца и тежи 10 килограма.започнаха да му ръстът зъби.сега има два избили и още няколко на път,но страшно много го мъчат.казаха ми да взема калкареа карбоника цх9.но докторката ми не работи с хомеопатични лекарства и не иска да ми изписва!бихте ли ми помогнали-да ми кажете дали и как моежем да ги приемаме!
благодаря предварително!!!!!!!

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 13:44 от petradimo

# 621
Здравейте Aleksander.Бихте ли ми препоръчали добър хомеопат в Бургас.Отговорете ми на лични.Благодаря Ви за отделеното време.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 19:38 от БУРГАС ДШ

# 622
започнаха да му ръстът зъби.сега има два избили и още няколко на път,но страшно много го мъчат.казаха ми да взема калкареа карбоника цх9.но докторката ми не работи с хомеопатични лекарства и не иска да ми изписва!бихте ли ми помогнали-да ми кажете дали и как моежем да ги приемаме!
благодаря предварително!!!!!!!

Какво се дава на 5-6 месечно бебче при зъбоникнене.Чух за Беладона,Камомила,Ферум фосфорикум.Вие какво ще кажете,и по колко?

Ще ви кажа да се консултирате в ЛИЧНА консултация със избран от вас КЛАСИЧЕСКИ хомеопат Peace
А това ще е хубаво да го прочетат всички майки с бебета във възрастта на зъбоникненето. Защото аз като говоря, те си мислят, че приказвам.  Wink

# 623
вери благодаря за савета.ще го направя при първа възможност-ще направим лична консултация.но мисля че нищо не пречи да попитам и доктора във сайта.

# 624
вери благодаря за савета.ще го направя при първа възможност-ще направим лична консултация.но мисля че нищо не пречи да попитам и доктора във сайта.
Да де, точно същото ще отговори Simple Smile И няма как да е различно..

# 625
ок.след като е така......къкъв е смисъла от форума?виждам че има 42 страници с различни въпроси и отговори съответно към тях и нито една от тях не е лична консултация на живо!

# 626
ок.след като е така......къкъв е смисъла от форума?виждам че има 42 страници с различни въпроси и отговори съответно към тях и нито една от тях не е лична консултация на живо!
Ами хомеопатията не може да постави диагноза по 2 изречения.. Обикновено поне час трябва кръстосан разпит, за да може един добър в работата си хомеопат да определи ТВОЕТО лекарство.. А не да кажеш - боли ме гърлото - и да ти даде хапченце.. Така действа традиционната медицина.. Хомеопатията лекува на много по-дълбоко ниво.

# 627
благодаря ти ето това е обяснение.за първи път се зблъсквам с хомеопатията и трябваше просто да ми обясните в началото.Simple Smile

# 628
duhi_puhi ти хомеопат ли си?Струва ми се е си много веща,ама без покритие.Именно заради това
duhi_puhi къде прочете че се маже? ooooh!Писала съм капки Фенистил,демек се пият.Поне четете бре хора,стига смао сте си чесали езиците  Naughty
Благодаря ви,Aleksander .Изписахте много повече от едно да ил не   bouquet
Все тая.. Фенистил и хомеопатия са несъвместими..

Кой каза че Фенистил е несъвместим с хомеопатия?И защо пишеш щом не си сигурна.Вчера бяхме на лекар хомеопат-класически!Каза че няма проблем и са съвместими!А заради ей такива вещи като тебе,.аз спрях хомеопатията и днес сина ми е с 39 и нагоре.В този форум когато хората нямат избор търсят решение.Поне за вмомента и за ситуацията.Защо някой който е некомпетентен и се мисли за всезнаещ си позволява да дава съвети?И в крайна сметка тука май въпросите са насочени към Александър!Коя си ти,и какво си мислиш че даваш съвети на всеки?Неверни и глупави,от рода на питай лекаря си,намери си хомеопат и че Фенистил мазило и капки било едно и също. ooooh!Аман от такива като тебе честно  #Cussing out

# 629
Не не съм хомеопат. Но споделям какво ми е казал моят.. на когото имам пълно доверие (вече повече от 3г.).. След като хомеопатията "чисти" фенистил и подобни препарати.. Без значение под каква форма са приемани..
А това, че си спрял хомопатията, а не фенистила - решението си е твое.. аз какво съм виновна? Или се лекуваш с хомеопатия, или си ползваш традиционната медицина. Смесено ефекта винаги е противоречив..

Къде пише, че въпросите са насочени към Александър? Като искаш лично мнение - питай го на лични.. Това е форум и всеки има право да изразява мнение.. Като ти пречи - не чети, което не ти отърва.

Форумът е за обмяна на личен опит и информацията в него не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.
Преди да започнете употреба на някой лекарствен продукт или терапия, дискутирани във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист.

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 23:06 от duhi_puhi

Общи условия

Активация на акаунт