ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 985
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 735
  • София - Варна - Бургас
Здравейте!Големият ми син от вчера е сужасна суха кашлица,днес вдигна и температура.Лекуваме се с класическа хомеопатия ,но за наше нещастие докторката ни е в отпуск.Не мога да се свържа по тел.Заведох го при личната лекарка ,според която е с бронхит.Изписа ни антибиотик,който не искам да давам.Дадох му две дози Lycopodium,това е послидното лекарство което му е давала.Ако не се подобри незнам какво да правя.

Това хо л-во би свършило добра работа в белите дробове, особено десния, който е по-уязвим, разбира се ако е правилно индивидуално предписано.
Кашлицата спря,което много ме притеснява ,защото детето диша трудно.

При отпуск се посочва хомеопат, който ще я замества! Не ви ли отговаря на gsm-a??...

# 736
Свързахме се.Всичко е наред.Благодаря все пак за отговорите.

# 737
Здравейте,
явно има вирус - детето повръща цяла нощ - слагам свещи вомитусхил почти на час /вече 4/.
Има ли и идруги с подобни оплаквания - съответно какви са "временните" мерки.
Неделя е - хомеопата почива - ще звъня - но .....

# 738
Здравейте , имам един въпрос хомеопатията може ли да помогне при акне? Приятелят ми е на 32 години и има акне - възпалени червени и гнойни пъпки. Акнето му е само по лицето , влияе се основно само от антибиотици, които се налага да пие доста често .Посещавали сме много лекари , но  минава за малко и пак се появява. Последно ходихме на  ирисова диагностика , там му казаха  че това се причинява от висока киселинност на стомаха , която му е по рождение. Не се повлия от лекарствата.  Искам да ви кажа , че акнето му се появява за първи път на 25 години.Забравих да спомена че  на ирисовата диагностика му казаха , че и имунната му система е слаба.  Може ли да се приложи хомеопатично лечение ? А вие бихте ли ни препоръчали конкретни  хомеопатични лекарства? Благодаря предварително.

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 21:12 от kiraa

# 739
  • София - Варна - Бургас
Здравейте , имам един въпрос хомеопатията може ли да помогне при акне? Приятелят ми е на 32 години и има акне - възпалени червени и гнойни пъпки. Акнето му е само по лицето , влияе се основно само от антибиотици, които се налага да пие доста често .Посещавали сме много лекари , но  минава за малко и пак се появява. Последно ходихме на  ирисова диагностика , там му казаха  че това се причинява от висока киселинност на стомаха , която му е по рождение. Не се повлия от лекарствата.  Искам да ви кажа , че акнето му се появява за първи път на 25 години.Забравих да спомена че  на ирисовата диагностика му казаха , че и имунната му система е слаба.  Може ли да се приложи хомеопатично лечение ? А вие бихте ли ни препоръчали конкретни  хомеопатични лекарства? Благодаря предварително.

...висока киселинност... имунна система... антибиотици... глупости.
Акнето се появява по съвсем други причини и трябва да бъде лекувана причината, а не следствието.  Затова и, цитирам: "Не се повлия от лекарствата"
Антибиотик, само ако е разчесано и по този начин инфектирано.

# 740
Може ли един въпрос и аз да задам?Имам син на почти 9год и дъщеря на почти три.Крачетата и на двамата се потят и миришат ужасно.Бихте ли ми препоръчали какво да им давам или с какво да ги мажа?Благодаря пр4едварително

# 741
  • Пловдив
mama nely, купувай им само обувки от естествена кожа /и отвътре/.  Peace

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 18:12 от Бенджи 2710

# 742
Имам ужасно главоболие като мигрена, много силно, става ми лошо, понякога повръщам от болката. Продължава повече от година. Лекарите не откриват причина. Нещо за облекчаване.

# 743
Посетете класически хомеопат – индивидуално определеното хомеопатично лекарство не само ще ви облекчи, но ще забравите, че някога сте имали мигрена.

# 744
mama nely, купувай им само обувки от естествена кожа /и отвътре/.  Peace

Ами миличка само такива носят и въпреки всичко им се потят

# 745
 bouquet

Последна редакция: вт, 10 мар 2009, 21:14 от geneva2008

# 746
Предлагам, защото е въпрос на отговорност към детето ви, да не давате нищо на своя глава, нито пък на предписано във форум. Посещението до най-отдалечения от вас хомеопат в София, с такси, би ви струвало не повече от 10 лв.

# 747
Предлагам, защото е въпрос на отговорност към детето ви, да не давате нищо на своя глава, нито пък на предписано във форум. Посещението до най-отдалечения от вас хомеопат в София, с такси, би ви струвало не повече от 10 лв.
...благодаря за точния отговор bowuu...нямаше да се сетя сама...явно съм сбъркала темата, въпреки че заглавието на тази е:ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

bouquet

# 748
...благодаря за точния отговор bowuu...нямаше да се сетя сама...явно съм сбъркала темата, въпреки че заглавието на тази е:ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

bouquet

И 105 хомеопата да се съберем тук, няма как да ви изпишем лекарство. Хомеопатично лекарство се изписва след първоначално интервю(oбикновено с продължителност 2 часа) и последващ анализ, реперторизация и диференциална диагноза на случая. Лекарства НЕ се изписват по форуми
!

# 749
Посетете класически хомеопат – индивидуално определеното хомеопатично лекарство не само ще ви облекчи, но ще забравите, че някога сте имали мигрена.

Благодаря, Nial, но не е точно  мигрена, а там, където живея няма класически хомеопат.(само боаронски)

Общи условия

Активация на акаунт