ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 349
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 75
Моля насочете ме към добър доктор хомеопатии.Нашият педиатър дава и на 2 ми деца едни и същи хомеопатични лекарства и резултата не винаги е успешен в лечението.Общо взето не съм много доволна.Чувала съм,че преди да се изпише дадено лекарство трябва да се направи тест или изследване.

# 76
Моля насочете ме към добър доктор хомеопатии.Нашият педиатър дава и на 2 ми деца едни и същи хомеопатични лекарства и резултата не винаги е успешен в лечението.Общо взето не съм много доволна.Чувала съм,че преди да се изпише дадено лекарство трябва да се направи тест или изследване.

Simple Smile Не се прави тест или изледване, а т.нар. интервю Simple Smile И определено едни и същи лекарства за различните хора действат или не по различен начин  Peace
Да не говорим педиатрите колко са "наясно" с хомеопатията  Rolling Eyes
Кажи от кой град си..

# 77
33 дни от последния прием на ТУЯ, а петънцето не само че не изчезва - става по интензивно, а и се появява още едно до него. Какво би могло да е?

Сорри за офф-а: Духи, верно ли свали 22 кг?!

# 78
Аз като ти казах да идем при Елия, ти защо се дърпаш, а  Heart Eyes Я като намериш  време, звънни да ти запишем час, хем ще нащипя и нацелувам Лео най-накрая   love001

Духи, я вземи пусни две снимки "преди" и "след", кой знае каква мадамКа си станала вече Simple Smile

# 79
  • София
И аз моля за препоръка за добър хомеопат в София. Имам няколко заболявания и имунната ми система е доста отслабнала. Предварително благодаря.

# 80
Бихте ли ми препоръчали добър хомеопат в Добрич.Ако имате някое хомеопатично лекарство против кашлица моля споделете го.Бременна съм съвсем в началото и не знам какво да пия а кашлицата е силна.Благодаря ви!

# 81
От София съм.

# 82
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Aleksander!
От 3 дни пия Cantharis 15(3 по 5 гранули) по препоръка на личния ми лекар,тъй като хомеопата при който се лекува моето семейство ще отсъства до края на месеца. Имам цистит.Едва от вчера вече имам значително подобрение.Посетих и гинеколог.Гинекологично съм здрава,обаче имам болки ниско долу и по-често уринирам.Гинеколожката ми kаза,освен Cantharis 15,да започна и всяка вечер да пия по 5 гранули Sepia 30(около 15 дни).А за Cantharisa ми каза да не го пия повече от 5 дни.
Това,че се съчетават две хомеопатични лекарства не е ли проблем?
Sepia-та все още не съм я започнала.

Не се взема друго хомеопатично л-во, след като първото хо л-во ви действа добре. Изчакайте. Това че е гинеколожка, съвсем не значи че е и хомеопат.  Peace

# 83
  • София - Варна - Бургас
Александър, моля за координати на добър хомеопат в Плевен. Скоро бях писала за братовчед си, който има проблеми с алкохола, но близките му не знаят към кого да се обърнат там.
Побутвам си въпросчето. Надявам се, че не досаждам Embarassed

За Плевен - аз не познавам там хомеопат, ако друг знае, да ви каже.

# 84
  • София - Варна - Бургас
Здравейте,  очевидно не съм Александър, но ще си позволя да ви отговоря. 

...ако човек не сътрудничи в терапевтичния процес (независимо дали става дума за психотерапия или хомеопатия). Близките на страдащия от зависимост правят чудеса от героизъм за да му помогнат, и в това няма никакъв смисъл, докато той сам не осъзнае наличието на проблема и самостоятелно не заяви желание да се лекува.  Човек не може да бъде лекуван против волята му.

Nial много точно Ви го е казал.  Peace

# 85
  • София - Варна - Бургас
Александър, обясни ми моля те принципите на Хомеопатичната психология за 2-3 думи и дали ще ми бъде полезна тази книга , имайки предвид, че не практикувам,  тоест не си самоназначавам лечение, а търся нещо за личностно усъвършенстване и задоволяване на любопитството  Peace

Ооо... не скачай направо в най-дълбоките води с тази книга.   Peace
 По-добре започни с тази:  http://www.biomedica-consult.com/help.html , но разбира се никоя книга не може да замени две годишното основно из учаване на хомеопатията в Хомеопатичното обществоhttp://bghomeopathy.org/bg/homeopathy_bg.php

# 86
  • София - Варна - Бургас
Благодаря ти за отговора  Hug
И аз много исках да се доверя но хомеопата, но нещо не се получава при нас лечението  Confused До сега не се е случвало да се оправим само с хомеопатия, а аз винаги се обаждам още като надуша нещо  Tired
Много ти благодаря за отговора, но мен ме интересува с кого да си сеня хомеопата.
Успех и на теб   bouquet

На Лични Ви изпращам координати на хомеопат във Варна.  Peace

# 87
  • София - Варна - Бургас
Бихте ли ми препоръчали добър хомеопат в Добрич.Ако имате някое хомеопатично лекарство против кашлица моля споделете го.Бременна съм съвсем в началото и не знам какво да пия а кашлицата е силна.Благодаря ви!

За Добрич ви препоръчвам д-р Стойчев: http://homeohelp.eu/content/view/31/46/   Peace

# 88
Имам нужда от съвет, защото се обърках тотално. Лекуващият ме хомеопат е болен в момента и ми каза да отида в центъра където работи и да ми дадът сахари официналис.Нo аз не можах да отида и казах на мъжа ми и той е отишъл и са му дали перличките в едно пликче на което пише sal lac.Сега не знам дали това е верното съкрашение на това лекарство.Хомеопата ми не вдига в момента но сутринта каза че е доста болна и може би си почива, а аз все пак трябва да приема лекарството.Александър така ли се съкращава лекарството сахари официналис = sal lac

Последна редакция: вт, 23 сеп 2008, 14:51 от Аз съм жената!

# 89
здравейте Aleksander  бихте ли ми препоръчали добър хомеопат в Бургас Четох много за д-р Ферфериева но бих искала да чуя и вашето мнение Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт