ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 356
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 90
  • София - Варна - Бургас
Аз съм жената!

Да, точно така е съкращението.

eli_nor

На Лични Ви изпращам координатите.  Peace

# 91
Здравейте Aleksander!
От 3 дни пия Cantharis 15(3 по 5 гранули) по препоръка на личния ми лекар,тъй като хомеопата при който се лекува моето семейство ще отсъства до края на месеца. Имам цистит.Едва от вчера вече имам значително подобрение.Посетих и гинеколог.Гинекологично съм здрава,обаче имам болки ниско долу и по-често уринирам.Гинеколожката ми kаза,освен Cantharis 15,да започна и всяка вечер да пия по 5 гранули Sepia 30(около 15 дни).А за Cantharisa ми каза да не го пия повече от 5 дни.
Това,че се съчетават две хомеопатични лекарства не е ли проблем?
Sepia-та все още не съм я започнала.

Не се взема друго хомеопатично л-во, след като първото хо л-во ви действа добре. Изчакайте. Това че е гинеколожка, съвсем не значи че е и хомеопат.  Peace

Благодаря ви,че ми отговорихте.

# 92
Детето ми е на 2г., предстои  му постъпване в ясла. Какви хранителни добавки да му давам за защита на имунната му система? Къде във Варна има наистина добър хомеопат

# 93
  • София - Варна - Бургас
Бихте ли ми препоръчали добър хомеопат в Добрич.Ако имате някое хомеопатично лекарство против кашлица моля споделете го.Бременна съм съвсем в началото и не знам какво да пия а кашлицата е силна.Благодаря ви!

Здравейте!

За щастие имате мн. добри хомеопати в Добрич, изпращам ви координатите на Лични.

nini179

Изпратих Ви на Лични, координатите.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2008, 16:58 от Aleksander

# 94
Здравейте! На дъщеричката ми и откриха бактерии в урината-Е коли. Изписаха ни Зинат за 7 дни. Искам да ви попитам, ако евентуално при контролната урина се установи, че не са се изчистили бактериите има ли начин да се лекуват с хомеопатия или трябва отново с АБ. Ако можете препоръчайте ми добър хомеопат във В. Търново!
Предварително ви благодаря за отговорите!

# 95
здравейте отново първо искам да ви благодаря за бързия отговор и искам да попитам нещо Дъщеря ми е от 1месец вече с кашлица няма температура преди 2седмици започна и хрема При прегледа личната ни лекарка каза че има хрипове и ни изписа Аугментин Вентолин и сироп за кашлица Сега след 10дни на Аугментин сме 5дни на Азатрил Кашлицата беше затихнала но от вчера отново се усили През деня е отхрачваща но като заспи започва да кашля на пристъпи суха кашлица Въпросът ми е след тези АБ ще помогне ли хомеопатията и имате ли представа какво е това Пропуснах да кажа че диагнозата която ни поставиха е пневмония без да ни е правена снимка или някакви други изследвания

# 96
Здравейте!
Антидот ли е сребърната вода за ХЛ?

# 97
Здравейте,
Дъщеря ми е на 1 г. и 9 м. ходи на ясла от 2 седмици, а от вчера има течни сополи и хрема.
Моля за мнението ви за тези съвети на д-р Михайлов при хрема:

"Срещу хрема:
Бадемово масло. Подходящо е при хрема на алергична основа. Слага се в носа 5- 6 пъти по З- 4 капки.

Лайка. Една супена лъжица лайка с 1 чаена лъжица мед и 100 г вода се варят, докато водата остане наполовина. Прецежда се, изстисква се през марля или тензух. От тази отвара в носа 5- 6 пъти на ден се капят по 3- 4 капки във всяка ноздра. Дава добър ефект при водниста хрема и за­пушен нос. Препоръчва се за бебета и малки деца.

Захаросан мед. По едно парченце, колкото грахо­во зърно, се слага в двете ноздри. Помага и при синузит.

Homeoplasmine на Boiron. Капките се слагат в носа 2 пъти дневно при водна хрема и при запушен нос.

Клеева тинктура. 5-10 капки в 10 мл вода се из­ползват като капки за нос. 5- 6 пъти дневно по 3- 4 капки в лявата и дясната ноздра."
От тук.

Миналия път когато се появи хрема (преди месец), бяхме далеч от хомеопатката ни, оставихме организма на детето сам да се пребори, в резултат на което 2 дни имаше сополи, после една седмица кашля сухо, после се задълбочи, отмина за една седмица и накрая вдигна 40-градусови температури и се стигна до АБ.

Не ми се иска да безпокоя хомеопатката за едни сополи, но не искам нещата пак да се задълбочат. В момента капя капки от физиологичен разтвор с клеева тинктура и и давам 3 пъти по 2 капки клеева тинктура, разредени в сок за пиене. Дадох й окцилококцинум вчера и течен витамин Ц.

Моля за вашето мнение и съвети!  Praynig

# 98
  • гр. Пловдив
tini-mini, когато дъщеря ми имаше сополки и аз като теб по съвет на д-р Михайлов капех в нослето от клеевия разтвор и давах по капка от тинктурата. Нашата хомеопатичка ни каза да спрем с това и да слагаме само физиологичен разтвор в нослето. Така и неразбрах довода и. Този разтвор освен нослето лекува и гърлото, но просто трябва упоритост и често капене. Не се тревожи да и се обадиш, защото няма безобидна симптоматика.  Peace

# 99
Така и неразбрах довода и.
Защото така с тези капки подтискате, а не разрешавате проблема.

# 100
  • Варна
Здравейте, Александър.
Искам да попитам: възможно ли е фиброаденом да се повлияе от хомеопатия? Да се резорбира по някакъв начин или единственият изход е скалпелът?

# 101
Александър, моля Ви, кажете мнението си относно клеевата тинктура и потискането на проблематиката!Аз лично не мисля, че прополисът потиcка проблема,но все пак не съм професионалист.Затова бих се радвала да прочета отговора Ви!И още веднъж ще повторя въпроса си относно сребърната вода-антидотира ли ХЛ тя?
Благодаря предварително!

# 102
Аз също бих искала да разбера тази гледна точка за нещата...
Природните продукти не са ли вид естествена храна за организма? Той се нуждае все пак от храна, за да протичат правилно процесите в него. А пчелните продукти са едни от най-чистите и полезни вещества. Може би все пак и те в някои моменти са необходими?...  Simple Smile

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 12:23 от Анонимен

# 103
От близо 2 години имам шум в дясното ухо.
Появи се след като родих и го отдава на недоспиването и грижите около детето.
Чувам го предимно вечер преди да заспя. Наподобява далечен сигнал на кораб.
Въпроса ми е дали това може да се излекува  с хомеопатия.
Благодаря предварително.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт