ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 027
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 690
Има ли някакви изисквания към приема на тези гранулки - преди или след ядене, цялото накуп? Трябва да изпия цяло едно шишенце наведнъж Shocked - това ми предписаха. newsm78

Абсурд е ако са ви казали да изпиете цялото накуп!?...  Shocked

Приемат се  само по няколко капки под езика.

Еми да, така е! Питах и аптекарката, и хомеопата още на прегледа.  Rolling Eyes Thinking

# 691
ЛУРДЕС, за кое лекарство по-точно става въпрос и за какво е предписано? Извинявай за любопитството, но и аз за пръв път чувам за такъв прием и ме заинтригува.

# 692
ЛУРДЕС, за кое лекарство по-точно става въпрос и за какво е предписано? Извинявай за любопитството, но и аз за пръв път чувам за такъв прием и ме заинтригува.

Леле, сигурно не съм разбрала! Утре ще питам доктора отново.

# 693
Боаронски хомеопати както и по предписанието на Осцилококцинум се приема цялото наведнъж... не веднъж обаче сме обсъждали, че това е трик на фармацевтичната компания и дори 3-4 гранули са достатъчни, защото в хомеопатията не е важно колко на брой, а е важно колко пъти..

# 694
Боаронски хомеопати както и по предписанието на Осцилококцинум се приема цялото наведнъж... не веднъж обаче сме обсъждали, че това е трик на фармацевтичната компания и дори 3-4 гранули са достатъчни, защото в хомеопатията не е важно колко на брой, а е важно колко пъти..

PeaceСпециално Осцилококцинум съм го пробвала, като давам 1 флаконче на 5 пъти и има чудесен ефект  Simple Smile.

# 695
Искам да разбера колко време може да продължи да вдига Т дете при лечение с хомеопатия
от 9 дена малкият ми син е с Т в началото картината беше различна и смучеше беладона,после се разболя баткото ,кашляше и малкия започна да кашля ,Т вече не е толкова висока и не я вдига така рязко ,но е факт че я има .Сменихме лекарството на бриония 30 ,но втори ден от приема му все още е с Т.Нормално ли е ?Не знам към кого друг да се обърна за съвет.Общото му състояние е добро ,играе,вика ,все едно нищо му няма.Само Т ме притеснява.Хомеопата ни каза че вероятно се е заразил наново от батко си и сега продялжава новия вирус.  Може ли да е така?

# 696
  • София - Варна - Бургас
Да, възможно е.

Гледайте на температурата, като на нещо, което го защитава от вирусите и бактериите, докато се изработва специфичния имунен отговор, а този процес при децата е по-продължителен, понякога м-у 5 и 10 дни, и доказателство че всичко върви по плана на жизнената му сила е:
Цитат
Общото му състояние е добро ,играе,вика ,все едно нищо му няма.Само Т ме притеснява.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 10:43 от Aleksander

# 697
Много благодаря Heart Eyes
Малко по-спокойна съм.
Сега вдига Т на по-големи интервали-10 часа.Незнам дали е добре или не ,но аз съм по-спокойна Confused
Значи да очаквам днес да е последният ден с Т,а ако продължи да търся ли и друг лекар,защото хомеопата ни е много спокоен и каза ,че е продължила друга инфекция.
Благодаря отново

# 698
  • София - Варна - Бургас
  Ако е друга инфекция, друг щам бактерия или вирус, трябва нов срок за изработване на специфичен имунен отговор спрямо този нов причинител.

# 699
много благодаря за бързия отговор  bouquet
от 4 месеца посещаваме хомеопат и още не съм свикнала с новия начин на лекуване и аз привиквам да мисля по-различно
притесних се как така докато лекуваме едно прихваща друго и наново започваме  Crazy
До сега ми правиха алергии към лекарства и затова се принудих да търся алтернатива

# 700
Дъщеря ми е на 1г.4 месеца и от 3 дни има температура 38.3-38.5 само през деня.
Нурофен и Панадол свалят за малко и после пак се качва.
Лекарят каза,че е от зъбките,има зачервено гърло.
Интересува ме как да давам Беладона  9CH?

# 701
  • София - Варна - Бургас
Дъщеря ми е на 1г.4 месеца и от 3 дни има температура 38.3-38.5 само през деня.
Нурофен и Панадол свалят за малко и после пак се качва.
Лекарят каза,че е от зъбките,има зачервено гърло.
Интересува ме как да давам Беладона  9CH?

Защо пък Беладона, кой ви я е предписал?

# 702
Личният лекар каза да я давам,защото става за зачервено гърло и температура,но не ми каза дозировка.
Ако можете да ми препоръчате нещо,ще ви бъда благодарна.Снощи стигна до 39 градуса температурата.

# 703
38-38.5, че и 39 не е Т за сваляне с каквито и да е лекарства. Синът ми вече 3-4 пъти вдига Т 38.5 за по ден. Няма зъби все още. Нищо не давам и не правя, освен да го кърмя. Сам си я смъква.

# 704
Не се дава ако детето е жизнено,а дъщеря ми плаче по цял ден,седи отпусната и не яде.

Общи условия

Активация на акаунт