ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 151 634
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 150
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Александър! Много ви благодаря за подробното обяснение! И се извинявам, ако съм ви причинила неудобство! Ходих в аптеката и питах за нещо подобно на "Цинабсина" казаха ми, че "Ринитал" и "Лимфомиозот" са по добри! Те също ли са сбор от няколко лекарства? Благодаря!

Вероятно, просто ги проверете в GOOGLE, мога и аз да го направя вместо Вас, но защо да Ви отнемам удоволствието на откривател.  Peace

Ако ходите по аптеките да Ви препоръчват хомеопатични л-ва за това-онова, няма как да се получи...  Wink

По-добрата идея е да се обърнете към добър хомеопат, който след задълбочено хомеопатично интервю и анализ да предпише най-подходящото и индивидуално съобразено хо л-во.

# 151
Здравейте Александър! Много ви благодаря за подробното обяснение! И се извинявам, ако съм ви причинила неудобство! Ходих в аптеката и питах за нещо подобно на "Цинабсина" казаха ми, че "Ринитал" и "Лимфомиозот" са по добри! Те също ли са сбор от няколко лекарства? Благодаря!

Вероятно, просто ги проверете в GOOGLE, мога и аз да го направя вместо Вас, но защо да Ви отнемам удоволствието на откривател.  Peace

Ако ходите по аптеките да Ви препоръчват хомеопатични л-ва за това-онова, няма как да се получи...  Wink

По-добрата идея е да се обърнете към добър хомеопат, който след задълбочено хомеопатично интервю и анализ да предпише най-подходящото и индивидуално съобразено хо л-во.

Благодаря ви! Това направих веднага след като ви писах! И пише доста добри неща  за тези лекарства, но един неук  по  темата като мен човек би си ги купил, още повече като ги похвалят и други хора! Ще послушам съвета ви да си потърсим хомеопат! Благодаря ви и всичко добро  bouquet

# 152
  • Бургас
Здравейте Александър!
Преди 15 дни започнахме хомеопатично лечение/интервю при д-р Ферфериева/.Сега имаме проблеми при уриниране-имаше болка а сега много често пишка.При стерилната урина се изолира Ешерихия коли 10^5.Имаме и срастване на лабийте/синехия/.Ще се повлияе ли всичко това само с хомеопатия?

# 153
Добър ден Докторе.
Имам следното питане. Дъщеря ми е на 3м. и 10 дена. Преди седмица, в деня след ваксиниране с Peantavax   от носа и започна да се чува хъркане, без сополи.Вчера гласа и спадна и започна да кашля дрезгаво.Днес я видя нашия педиатър и каза че не се чува нищо в дробовете и има зачервено гърло.Темп. няма.Диагноза - ларингит и тъи като е много малка каза че трябва да се застраховаме. Предписа и Amoxil, Spiropent i Soldesanil.
Дали можете да ни спасите с хомеопатия on-line докато успеем да посетим някой лично.

# 154
Можели да се излекува ХЕПАТИТ (без значение какъв тип) със класическа хомеопатия?

# 155
НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ОТЗИВИ ЗА Т0НИ КОЧЕВА - КЛАСИЧЕСКИ ХОМЕОПАТ ОТ ПЛОВДИВ????

# 156
Здравейте Алексанър!
Четох доста от темата,но не всичко.Разбирам,че Вие сте добър хомеопат,но за съжаление не живеем наблизо.Бихте ли ми препоръчали класически хомеопат в Пловдив?
Синът ми /на 5г. и5м./ има хиперактивно поведение ,стериотипни реакции,съмнение за атипичен аутизъм.До сега се наблюдава от детски психо-невролог,но ефект от лечението няма.Не сме се обръщали към хомеопат,но е крайно време да го направим.
Благодаря предварително! Hug  bouquet

# 157

sinut mi e na 4 god. predi 2 sedmici imashe edin herpes na liavata duga na gurloto s kleeva tinktura ,propolki mina za 2-3 dni no mnogo kashlia chak povrushta
davah siracol, sega studal,ehinaceia smucha propolkino oshte produlzava kakvo drugo da napravia.
           veche i sestrichkata mu zapochva da kashli ,a tia e samo na 1g. i 2 meseca. kazete?

# 158
  Туя е мн. добре да се даде 2 дни преди, и веднага след ваксината.

Не ви препоръчвам потискащи хремата капки за нос, защото и в упътванито им понякога може да се прочете, че при по дълга от 5 - 7 дни употреба има риск за отключване на алергия.

Да, ама не дадохме преди. Дадох ТУЯ 8 дни след ваксинацията и разреждането е 200. Състоянието на детето се влошава - започна и да кашля, а нослето направо тече. Хомеопатката я нямаше днес и не ни даде друга доза ТУЯ.

Късно ли е ако дадем пак след няколко дни?

Верно ли е че с каквато концентрация се започне такава се продължава (това не ми изглежда много логично)?

Според хомеопатката развиваме бявно болестта, ама мен ме е страх - бебето е малко...

Такааааааа, аз да кажа до къде стигнахме. Дадохме ТУЯ на 3 приема по 3 гранулки, 200 С и детето се оправи. Капах му е сребърна вода в носа. Хомеопата ни обаче каза да даваме другата седмица и Калкареа Карбоника 200 С,  пак 3 гранулки. Не обясни защо.

Според Вас зашо е?

Много ми се иска бебо да спре да се буди за кърмене нощем Вече е на 9 1/2 месеца а се буди да суче като новородено. Не е гладен мисля, наддава доста добре. Какво бихме могли да му дадем?

# 159
Детето е с възапалено ухо, тече обилно течност от него. Доктор-УНГ изписа АБ, капки и какво ли още не, но се чухме с хомеопатката утре да я види. Иначе детето се чувства добре, не дава признаци да я боли, но тази кафява течност дето изтича... Sad
Хомеопатия дали ще помогне и за колко време?

# 160
  • Варна
Възможно ли е да се ограничи /дори не смея да кажа излекува/ витилиго с хомеопатия?

# 161
  • София - Варна - Бургас
Здравейте Александър!
Преди 15 дни започнахме хомеопатично лечение/интервю при д-р Ферфериева/.Сега имаме проблеми при уриниране-имаше болка а сега много често пишка.При стерилната урина се изолира Ешерихия коли 10^5.Имаме и срастване на лабийте/синехия/.Ще се повлияе ли всичко това само с хомеопатия?

Ако Ви бъде дадено точното хомеопатично л-во, да ще бъде излекувано.

# 162
  • София - Варна - Бургас
Добър ден Докторе.
Имам следното питане. Дъщеря ми е на 3м. и 10 дена. Преди седмица, в деня след ваксиниране с Peantavax   от носа и започна да се чува хъркане, без сополи.Вчера гласа и спадна и започна да кашля дрезгаво.Днес я видя нашия педиатър и каза че не се чува нищо в дробовете и има зачервено гърло.Темп. няма.Диагноза - ларингит и тъи като е много малка каза че трябва да се застраховаме. Предписа и Amoxil, Spiropent i Soldesanil.
Дали можете да ни спасите с хомеопатия on-line докато успеем да посетим някой лично.

По принцип не е разрешено предписване на лекарства по интернет. Посетете хомеопат.  Peace

# 163
  • София - Варна - Бургас
Можели да се излекува ХЕПАТИТ (без значение какъв тип) със класическа хомеопатия?

Да, може и е най-добрият и безвреден метод на лечение!

# 164
  • София - Варна - Бургас
НЯКОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ОТЗИВИ ЗА Т0НИ КОЧЕВА - КЛАСИЧЕСКИ ХОМЕОПАТ ОТ ПЛОВДИВ????

Да, аз - много добри!

Общи условия

Активация на акаунт