Акушерките в родилното ни чакат-скоро СЕПТЕМВРИйчетата ще проплачат!

• 13 898
  • 296
  •   1
Отговори
# 225
Честито на новите мами  bouquet
Мирка стискам ти палци утре всичко да мине както трябва Peace

# 226
Честито и от мен на новите мами!!!
Мирка, желая ви успех утре и Бог да ви благослови с бебо!
Ирини, моля се и за вас!
Ние сме още заедно с бебчо, сритва ме яко понякога, в сряда сутринта съм пак на запис в ТК.
Мона, ти имаш ли някакъв напредък в разговорите с д-р Григорова? Интересно ми е дали ще дочакам 15-ти септ. за нейния преглед, или ще я търся по-рано Simple Smile.

# 227

Софи, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! Да ви е жива и здрава и да носи много радост на семейството ви! Разкажи ни повече за раждането, ако имаш време! А и снимчица на малката, ако покажеш  Grinning

раждането беше повече от ужасно! дори не искам да си го спомням!  Rolling Eyes
важното е, че Евичка е наред!
и нас ни мъчат колики, но Инфакол спасиха положението!
момата е лакома като майка си! и е следващата Лили Иванова - така жестикулира с ръцете си!
 кърма нямам, но пък и АМ го изсмуква за сек!  Joy
снимка ще кача, само да разбера как Simple Smile

Иринка, оправяй се, мила бързо!

Мирка, успех, душичка! всичко ще е наред! сигурна съм!

# 228
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА БАЕ И СОФИ!!!

Дими, ЧРД!
   bouquet

Мире, успех, мила!   bouquet

Аз да ви споделя. (вижте по кое време пиша - уви, никаква нощна-сутрешна смяна, та сама си кукам тук). От 00:00 горе-долу имам контракции на около 4-5 мин. Силни. Откъм кръста. Към 1ч - горещ душ. Без промяна, контракциите продължават. В 2ч. отидохме в болницата. Там доки ме провери и каза, че нямам грам разкритие и че може би са фалшиви. Да се прибера и да пия но-шпа. Пих го в 2:30ч, контракциите се разредиха, но после пак от 4ч до 5:15ч - през 4 мин. И СЕГА - като седнах да ви изчета 3 страници, и контракциите СПРЯХА  #Crazy newsm78 #Crazy какво да кажа, не знам. А уж включих компа, че да си засичам контракцийките http://www.contractionmaster.com
 ooooh! какво да ви кажа - уж туй, уж онуй, ама в крайна сметка всичко си е индивидуално за всеки. Аз си мислех особено след горещия душ и силните болки в кръста, че нещата са опечени, а се оказа, че не стига че за първи път имам контракции, ами за 5 часа и половина май са били лъжливи  ooooh! ooooh! ooooh!
Знам, че е важно да сме ок и да не се ядосваме, но и вие ако бяхте на мое място сигурно щяхте ooooh! да се поядосвате. Стига тормоз и отрицателни емоции от мен. Ако утре не пиша, дано да е защото съм родила  Peace Praynig

Целувки на всички ви  Hug  bouquet

# 229
Нели, колко дълго те държаха тези контракции? Явно тялото се подготвя, няма изхабени контракции.

Уф, аз като съм седнала да чистя и хвърлям тази сутрин и не мога да се спра....

Чакаме новини от Мирката днес!

# 230
Включ Hug

Влизам за секунда да кажа на Мирка, усмихни се миличка, всичко ще е наред, ще си прекрасна мама Hug Hug Hug Hug Hug Hug
На всички мили майчета, да са им ЧЕСТИТИ рожбичките  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ИринкаPeace Peace Peace Peace Peace
На всички чакащи момента, наспете се  сега момичета че после няма Joy Joy Joy Joy Joy
Люси, ти си герой Hug Hug Hug Hug Hugцелувки на бебо и да папка много Hug Hug Hug
Аз тичам че няма да ме чакат Laughing

# 231
  • София
Здравейте,
Да изкукам с днешна дата. Днес съм значително по-добре. Явно гадният вирус поне бързо минава! Още съм малко отпаднала и ме наболяват мускулите, но иначе съм добре.  Praynig
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА БАЕ. ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА. НА МАМА -   bouquet
СОФИ, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА. МНОГО ДА СЛУШКА  
Peace
Люска, направо настръхнах, като те четох. Голямо гуш  Hug и важното е, че всичко е наред.
Нели, тази ми е първата бременност, през която от сума ти време имам контракции. Ама не тези безболезнениете със свиване на корема, а истински родилни с болки в кръста и всички екстри. От 1 месец вече ги имам. Само, дего не са регулярни и на често. Напълно те разбирам как се чувстваш. Но, от друга страна, ми се струва, че при теб наистина са тръгнали нещата.  newsm78 Ако е така - успех!  Heart Eyes
Маринка,  Hug

# 232
  • София
Добро утро и от мен! Днес съм ранобудна, защото водих дъщеря ми на градина за пръв път след лятната ваканция.  Simple Smile

Нели, не се ядосвай, че сте се разкарвали напразно до болницата- тялото ти си знае работата и моментът скоро ще настъпи! Hug

Иринче, радвам се, че си по-добре! Hug

Стискаме силно палци на Мирката!  newsm18

Какво стана с Жужа?  newsm78 Наистина ли няма новини от нея, или аз нещо съм се разсеяла?  Rolling Eyes

# 233
Нели, и аз предният път имах така едни контракции за около 2 часа, след което изчезнаха за да се появат отново след около 12 часа и тогава вече бебо се роди. Днес и аз имам някакви болки в кръста от време на време, все още не ми се засича - няма смисъл. Ако станат по-постоянни, тогава. Ние имахме малко двоумене за името и накрая решихме, че може да е според датата. Та майка ми викаше да чакам до 08.09, друг искаше за 09.09. Абе всички с претенции. Между другото пък днес свекъра има рожден ден.
Бае, честита дъщеричка. Да ти е жива и здрава!
На Мирката - лека операция и бързо възстановяване.
Асе, той и моят син беше голям дрисльо. Постоянно беше наакан. И по-лошото е често си стоеше извсестно време така, защото след хранене беше абсурд да му се сменя памперса. При най-малкото движение млякото се връщаше обратно. И досега си ака по 2-3 пъти на ден. Да му имам метаболизма  Simple Smile. А осата го е охапала докато нагъвал праскови. Над 10 праскови изяло диването и докато ръба, осата се намърдала в устата му. Като отидохме да го прибираме от градинката, докато баба му разказваше какво е станало, той чу думата "праскови" и пак взе да тършува из чантата. Понеже вече беше изял всичко се задоволи с някакви остатъци от солети. Вчера пък докато е бил на вилата едва са успели да го измъкнат от лозето. От входната врата до къщата, пътеката минава през лозето. Та той като е забил там "ахи, ахи" (грозде), докато не се надумкал порядъчно, не излязал. Абе от малък си е голям ламя.
А някой няма ли новини от Жужа? Би трябвало да е родила вече?

# 234
  • София
Суит, браво на вас. За нашата ДГ казаха, че има опасност да отвори чак на 15.10.!!! (късно са започнали ремонтите и бла-бла).
Дано да не е вярно, че колкото и да му е добре на Павлето вкъщи с мама, толкова дълга ваканция е прекалено да имат. Все пак си имат учебна програма. Да не говорим, че е много по-добре да е сред децата. Да видим  newsm78

# 235
Добро утро, момичета!
Аз станах преди малко, но първо реших да поизчистя и подредя, че в 10ч трябва да излизам за запис на тоновете, а после като се прибера в жегата знам, че няма да имам сили за домакинстване.
Луси, мила направо не ми се мисли какъв кошмар си изживяла! Добре,че Господ ви е закрилял и всичко е наред сега! А относно това: "че плацентата ми е била ципеста и пъпната връв едва се е закрепила на нея. При нормалното раждане е имало опасност да се отлепи пъпната връв преди да излезе бебето и тогава нещата са щяли да бъдат фатални." няма ли начин предварително лекарите да видят този проблем? Не се ли открива на видеозона, че плацентата е ципеста? Ох, много се уплаших! Не бях чувала досега за този проблем  Sad
Иринка, радвам се, че днес си по-добре и си преборила вируса! Още мъничко остана до финала и дано нямаш повече такива изживявания!
Новичка, за добрите вести наистина съобщаваме със смс-и. На първа старничка са gsm-те на двата ни щъркела: Асенцето и Суит. Запиши си ги, ако искаш, за да ни зарадваш щом се случи най-хубавото нещо Simple Smile
Стон, твоето момче наистина е лакомниче! Simple Smile Много обичам такива дечица, които не са злояди и налитат на плодчета! Да ти е жив и здрав!  Hug
Нели, като те изчетох и не знам защо, но съм 100% сигурна, че ти ще си следващото ни мамче! Започнали са сякаш нещата при теб! Стискам палци отсега!
А за Жужа наистина никой нищо не писа. Дано всичко да е минало бързо и безболезнено и скоро да имаме вести!  Praynig

# 236
Честити дъщерички на БАЕ и Софи!

Лусисити, добре, че сте се разминали с малкото зло (твоят кюртаж)! И добре, че лошото е вече зад гърба ти! Сега само хубави мигове с Тино!

Мирка, стискам ти палци! Всичко ще е наред - на хубава дата е, Рождество Богородично е!

Момичета, да стиснем по едни палци и за Иринии, която ще трябва да влиза в болница, за да са под наблюдение с мъничето в коремчето! Дано се окажат напразни тревоги Praynig!

# 237
Добрутро, че и днес малко време имам  Heart Eyes Малката спи сега, но аz трябваше да ставам пък zа училище  #Cussing out Абе все ще сме недоспали вече, то се е видяло....А после сме на консултация  Wink
Хей, Софи, привет бе, душа и честита радост   bouquet Значи Инфакол са хубави, а?
Ирини, вчера zабравих, каквоти и да се е случило, дано се оправи  Praynig

# 238
Привет, мамчета! Simple Smile

Честити рожби на Бае и Софи! Да са ви живи и здрави сладките принцеси. На мамите бързо възстановяване и скоро пак да се включите при нас.

Мирка, мила, имаш силно стиснати палци и от мен!  Hug Знам, че всичко ще е наред, само да гушнеш бебка. Simple Smile

Луси, миличка, и аз настръхнах като прочетох поста ти. Важното е, че на финала и ти и бебчо сте добре. Другото вече е отминало, сега мисли положително. Simple Smile

Нели, май-май ти ще си следващата ни мама ...... стискам палци  Hug

Иринии, пожелавам ти всичко да е наред с мъничето.  Hug Стискам палци, миличка!!! Дано наистина са напразни тревогите.  Praynig

# 239
  • София
Днес в 8.50 нашата сладурана Мирката стана мама на Симона- 2900 гр., 47 см! Госпожицата била много нежна и с коса, а на мама много й се спи след операцията.  Wink Да ги поздравим и да им пожелаем всичкото щастие и здраве на този свят!

els, благодарим за новините от Ирини- предай й, че сме с нея и се надяваме всичко да приключи по най-добрия начин! Също така, ще разчитаме на теб, ако поддържаш връзка с нея, да ни информираш как са с бебчето!

Иринче, вашата градина от "онези" с неприключилите ремонти ли е?  ooooh! Нашата, слава богу, си работи. Хубаво ми беше да са около мен и двете деца, пък и да не ставаме рано сутрин  Wink, но Зорница определено вече искаше да види приятелките си и беше много радостна днес.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт