Акушерките в родилното ни чакат-скоро СЕПТЕМВРИйчетата ще проплачат!

• 13 893
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, настоящи и бъдещи мами! Честито на августовките и първите септемврийки, спокойно очакване на следващите.
Много ви моля някой да добави към новородените на първа страница 48см. за Радослав (30.08.), нормално раждане, МБАЛ Пловдив. Благодаря предварително!

# 196
честито на всички, които вече гушкат своите рожби!!!   bouquet  bouquet  bouquet
на другите, които тръпнат в очакване все още, пожелавам леко и безпроблемно раждане, както и живо и здраво бебче!
  bouquet  bouquet  bouquet

мойта Евичка проплака на 21.08. в 14:30ч /зодия Лъв, асцедент скорпион, луна в овен/ с перфектните мерки 53см и 3700кг  Grinning Grinning Grinning
нормално раждане

# 197
Софи добре завърнала се! Да ти е жива  и здрава малката сладурка и много да те радва.  bouquet

Миркааааааа стискам палци, много късмет слънце.  Hug

# 198
Честито на всички обебили се мами!Мире,успех утре!Сигурна съм,че всичко ще мине леко и безпроблемно.Мисълта че ще гушнеш малката сладурана ще те крепи.И на мен ми определиха дата за секцио,на 12.09 ще е в Шумен.Малко ми е притеснено,но и това ще мине и ще се забрави.Преди малко милото закара котката на село и сега ми е тоооооолкова мъчноjavascript:void(0);Наревах се,но бебка е по важна все пак.

# 199
Здравейте, майчета! Аз чак сега влизам, че с милото се отдадохме на последни приготовления за бебинка. Той сглоби легълцето й, брат ми дойде и помогна с разместването на дргите мебели и сега ни остава само да си купим един нов килим, че старият е от баба ми и е доста ретро!
Piaf, много хубаво спинка малкият Крум! ПУ-ПУ! Да ти е жив и здрав!
Асенце, Деси, много се радвам, че писахте! А с неволите вярвам, че бързо бързо ще се справите!  Hug  Hug  Hug
Софи, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! Да ви е жива и здрава и да носи много радост на семейството ви! Разкажи ни повече за раждането, ако имаш време! А и снимчица на малката, ако покажеш  Grinning
Сонче, оправяй се по-бързо и весело изкарване довечера!

# 200
Здравейте момичета,
честито на новите мами с пожелание за много кротки бебета
Софи добре дошла отново.
Мирка  newsm10 всички да е наред с теб и бебка наслади се изцяло на момента ще те очакваме с нетърпение отново сред нас.
Ние с бебе Мариан може само да се похвалим хапваме си спинкаме си времето ни заедно минава неусетно, утре ни е първата консултация ще ви разкажа при първа възможност.
 Hug Hug Hug Hug на всички и успех на всички които очакват свойте бебчета.

# 201
Да е жива и здрава дъщеричката на мама БАЕ!

Софи и на теб честито щастие. Дълго се губи някъде.

Димче nbirthday  Gift много радостни емоции и скоро да гушкаш най-големия си подарък.

Ей обебелите се мами, да не ми се разсърдихте нещо.  smile3525 сигурна съм, че хич не е лесно да се оправяш с едно такова мъничко същество и напълно ви разбирам. Не мисля, че при мен ще е по различно след някоя и друга седмица. Аз снощи си бях издебеляла нещо и се чудех какво да пиша. Иначе съм с вас и стискам палци всичко да е ОК при вас.   bouquet

Деси като не можеш с ръчната си искай една рецепта и ще ти дадат електрическа помпа.
При теб не идва ли акушерка да ти помага и да следи дали всичко с бебе и теб е добре. Те уж и при проблеми с кърменето помагат. Ама Веч да каже по въпроса, че аз само съм чела че е така.

Мирка стискаме палци за утре. мисли положително и всичко ще е ОК. няма за какво да се притесняваш. От утре ще си МАМА Hug

Хей момичета какви са тези депресии. Наслаждавайте се на последните си дни като бременни, че вижте после какво ни чака.

# 202
Два дни ме разхождат насам-натам  newsm68 (много добре ми се отрази) и докато ви изчета минаха два часа.
Честито детенце на БАЕ  smile3504 , послушно и умно дете да расте малката и много да я радва!
Дими Tada , ЧРД! Любов, здраве и веселие да има винаги в дома ти!
Мирка, специално влязох да ти пожелая успех утре. Все едно аз ще раждам, така те мисля  Heart Eyes . Ще чакаме добрите новини с нетърпение!  Hands Thumbsup

# 203
Хей-хей!
Само да пожелая на Мирка всичко да мине по мед и масло утре и да нагушка малката бонбонка! С теб сме, мила, кураж!

Айде отивам да гледам филм Simple Smile 
П.с. Пооправи ми се настроението днес!

# 204
  • София
Здравейте момичета! Връщам се от двудневна сватба, беше много хубаво! Само дето заради разхлабения ми стомах трябваше да се въздържам от разни вкуснотии....
Още сме 2 в 1!
[b]Мирка утре ще си щастлива успокоена майка, само още няколко часа ще си нервна притеснена бременна  Hug[/i][/b]ВАЕ честита ти рожба !
Софи и на теб честито детенце! 
Димчо честит рожден ден!
[/size][/color]

# 205
ЧЕСТИТО НА БАЕ И СОФИ! Grinning

МИРКА Hug Hug Praynig

# 206
Честито на мама Софи!!!Тя като манекенка брей малката принцеса ЕВА.... Laughing Laughing Laughing

# 207
  • София
Да изкукам, че днес още не съм.
Да се оплача - баш на финала реши да ме хване някакъв супер гаден вирус и сега ми е първото ставане за днес Sad
От сутринта съм с повръщане, разстройство, болки в мускулите и ставите и температура 39!  Shocked
Да пожелая успех на Мирката и отивам да се опитам да ви изчета.

# 208
  • София
И аз се включвам да пожелая на Мирка всичко най-хубаво.Живо и здраво момиченце да роди и за нея светкавично възстановяване-още утре да е на крака.

# 209
  • Пазарджик
Успех на Мирката утре  Peace ! Много силно стиснати палци от мен !

Честита дъщеричка на БАЕ !!!   bouquet
ЧРД на Димчо !!!   newsm59

Ирина, оздравявай бързо  Hug  Hug  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт