Акушерките в родилното ни чакат-скоро СЕПТЕМВРИйчетата ще проплачат!

• 13 893
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Иринкааааааа мило, и това ли  Cry
Много прегръдки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug и бързо оздравяване. Heart Eyes Heart Eyes

# 211
Ирина, оздравявай бързо, напълно те разбирам!!  Peace

# 212
Здравейте момичета!
Много се радвам че пак мога да ви пиша. Ние вече сме си вкъщи и борим кърменето и всчки други процедури Grinning
Бебе Тино е добре макар че се роди по-мъничък от колкото очаквахме. Аз съм все още с анемия и температура, но с тенденция към възстановяване Simple Smile При мен нещата се усложниха в последния момент когато се оказа че плацентата се е сраснала с матката  трябва да се вади с кюртаж. Загубих много кръв, но поне имах огромен късмет с бебето. Доктора каза че плацентата ми е била ципеста и пъпната връв едва се е закрепила на нея. При нормалното раждане е имало опасност да се отлепи пъпната връв преди да излезе бебето и тогава нещата са щяли да бъдат фатални.  Praynig Благодаря на всички светии, че проимах щастието да прегърна живо и здраво моето бебче.
На всички все още неродили майки искам да кажа, че както и да мине раждането - болката се забравя наистина бързо и щастието е водещо.
Имаме снимки, но нещо имам проблем с трансфера към компютъра и не мога сега да ги кача.

# 213
Луцииииии   Hug Важното е, че всичко енаред  Hug

# 214
  • при моите любими
Здравейте и от мен. При нас всичко е нормално и както при всички родили мами, ежедневието ни е същото  Hug  Имаме колики, но дните се редуват, един е много спокойна и по цял ден спинка и суче, а на другия я боли коремчето и почти цял ден мрънка и проплаква от болка, но със повече гушкане и разбира се малко капки за колики и тях преборваме. Имам си голяма помощ от страна на майка ми, която ми помага страшно много в домакинството, за да мога да дам цялото си време на Нона. Знам, че като си тръгне /добре поне че е през 3 квартала/ другата седмица, ще ми е малко по трудно, но и с това ще се справим  Peace  Вчера и днес ходим на дъъълги разходки в борисовата градина, даже правим едно хранене на някоя сенчеста пейка и ни е много приятно. Днес случайно срещнахме там и Юник с прекрасния беборан, който носеше в слинг и той се чустваше страхотно. Разбрахме се да направим една /и повече разбира се/ разходки заедно и ще чакаме и вас да се включите много скоро. Поздрави на всички мамчета, които гушкат вече малките бебоци и успех на тези които им предстои. Целувам ви всичкиии.

# 215
Честито на мама Софи и мама БАЕ!!!
Димчо честит рожден ден!    bouquet
Успех на Мирката утре  Hug
Lucicity наистина важното е, че всичко е наред с бебо и теб  Hug

Аз продължавам да съм зле и почнах антибиотик, дано се оправя, че вече 2 седмици се влача.
Тези 2 дена с мъжо чистихме и сме скапани  Tired, пък и както сме болни всички в къщи ... И аз се включих с прозорците, но се надявам да не раждам сега и да си изчакам още 2 седмици. Друго ново няма около мен, ще пробвам да наваксам с четенето.

# 216
Мирка, успех утре  Hug

# 217
честито на новите мами Simple Smile много здраве и късмет на тях и на бебоците  Heart Eyes

успех на мирка - всичко ще е наред Simple Smile   Hug

не съм изчела всичко, но ви следя редовно...и се надявам да вляза и аз в списъка. И само да питам понеже съм поизпуснала доста от темичките  Embarassed със смсчета ли съобщавате за събитието?

лека от мен  Hug

# 218
  • София
Люси, миличка, добре дошла! Тъкмо ти писах в миналата темичка, че баш мен си видяла миналата неделя на "Витошка", и ти се втурна да раждаш.  Grinning Съжалявам за трудностите около раждането, но важното е, че сега сте добре с бебо.  Hug

piaf, много гадно, че така го мъчат Крум коликите..... Cry Синът ми беше такова неспокойно бебе първия месец, но при него беше от глад.  Simple Smile Знам какво е. Дано да съм права за вас, обикновено към 3-4 ия месец започват да се нормализират нещата, дори с по-нервните бебета. Желая ти много търпение и здрави нерви, не се отчайвай- първите месеци са най-трудни, всичко ще мине!  Hug

Иринке, къде я лепна тази температура 39 градуса, бе, душа?  Sad Не стига, че си на финала вече, ами и времето е толкова горещо и гадно за разболяване....Стискам палци бързо да ти мине!  Peace

Сид, Рени, все такива хубави новини да носите.  Heart Eyes Радвам се и за Юник, че е добре и метлосват с малкия.  Grinning

Софи, честита щерка!

# 219
  • Варна
Мирка, стискам палци утре всичко да мине леко и без притеснения от твоя страна. Да гушнеш беба и да се почувстваш най-щастливата жена на света  Hug Praynig Hug

# 220

Мирка, успех утре!
За колко часа ти е насрочено секциото?

# 221
Днес май почти всички обебили се мами ни се отчетоха HugЖиви и здрави и вие и вашите слънчица!!
Честито на мама Софи за така желаната госпожица!!!
Аз както се очаква съм под голямо напрежение!Поплаках си малко под душа-искренно се надявам да ми е за последно леенето на сълзи от страх и неизвестност и утре да плача само от щастие!!
Обучих мъжо как се слагат снимки в албума FlutterНо не му показах как се надписват!!Утре вечер или най-късно в други ден/само да мсе живи и здрави с Мони Praynig/ще имате снимчици!!!И разказ от него!!!
Времето тече толкова бързо,че докато се усетя и ще съм родила!!Чак не ми се вярва как минаха тези 9 месеца и че утре е Нашият Голям Ден!!!С мъжа ми ще сме родители и ще има едно мъничко и крехко създание,което да разчита само на нас!Ще бъдем МАМА и ТАТЕ! Heart EyesВсе още не мога да се осъзная какво ми се случва!!!Вярвам,че е най-прекрасното нещо на света и честно да си призная последното което искам е да го посрещна със страх!!За това се старая да запазя спокойствие за да може бебка да види мама уравновесена и готова да се грижи за нея!!! Heart Eyes
Беба благодаря ти!!Секциото ми е 4то поред!Нямам представа колко часа ще е!Но акушерката дне сми каза-"ако първото го направят за 5.30 ти може да си в 10-10.30"!!!Не ми се вярва ама може и да е права!!Ще седя в предродилна със системи и ще си чакам реда!!!Ще се нагледам и наслучам и на нормално раждащи и след това и на секцийни мами!!!Ама живи и здрави да сме!!
Juliko Hug Hug

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 23:18 от Mirkata_21

# 222
УСПЕХ МИРКА! С ТЕБ СМЕ  Hug

# 223
Мирка, силно стиснати палци и от мен!!! newsm10 newsm10 newsm10
Всичко ще е ОК!
До скоро виждане! Hug

# 224
Мире,сетих се за теб ,миличка и се дотътрих пред компа Hug
Успех утре и не се притеснявай ,всичко ще е наред с вас двете с бебка!!! Hug HugДокато се усетиш и вече ще ти честитят детенцето.Щом си 4то секцио наистина може в 10-10:30 и твойта рожба да проплаче.Аз докато бях в родилния имаше 2 майчета в един и същи ден ,които цял ден държаха на системи и накрая ги пратиха и 2те за секцио в 11ч вечерта-понеже дежурната акушерка беше една трябваше да оставят бебчетата при нас докато свършат операциите.Значи първата мама я докараха обратно в отделението след около 40 мин.до час най-много.Така че не се притеснявай,минава бързо.Стискам ти палци и спокойно-утре е денят на най -важната среща-ще гушнеш детенцето си за пръв път  Heart EyesЧакаме добри вести от таткото.
Не съм чела нищо от написаното до сега ,само видях че имаме ново бебче-БАЕ ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО!!!!

Общи условия

Активация на акаунт