PRISON BREAK (XI тема)

• 51 164
  • 969
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
На мен пак не ми тръгват тия субтитри-и аз незнам защо-някой може ли да помогне???

# 271
  • София
Хм ... на мен ми тръгнаха и го гледах, но доста ми избързваха. Иначе серийката ми хареса. По едно време все бях изтръпнала.

# 272
  • София
Хубава беше серията.

# 273
Цитат
чак пък с такава емот икона...като се сърдиш, че са довечера - преведи ги ти....
Имах предвид да не е станало като миналата седмица нали се бяха скарали нещо за тия субове и преводачите не искаха да ги качват,надали е че не са ги превели още.
Ама нейсе

# 274
Готина серия, има напрежение.

# 275
  • tardis
И на мен повече ми хареса тази серия... Дано се задържат така.
И Махоун, Махоун ... страшен   Heart Eyes

# 276
  • Прекрасна ВАРНА
момичета бихте ли ми дали линк за субовете към 4-та серия,че изтеглих едни,но не тръгват по никакъв начин Praynig

# 277
заповядай
сега забелязах 4е пита6 за 04 серия  погледни и тук

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 11:00 от lozeva

# 278
  • Прекрасна ВАРНА

bouquet

# 279
  • София
Серията беше добра наистина Simple Smile))

# 280
Много ми хареса серията Peace
но много ми стана гадно Махоун когато се срещна със жена си
и тя позна гадняра черната горила #2gunfire
и най вече когато се разплака  Hug и тя му каза че не е той виновен

# 281
  • Canada
На мен пак не ми тръгват тия субтитри-и аз незнам защо-някой може ли да помогне???

Ако вооббще не тръгват, трябва да ги заредиш LOAD SUBTITLE от менюто на плеър-а който ползваш....Ако избързват или се бавят-регулираш с CTRL+ стрелка(напред или назад)
Аз гледам с BSplayer  и това е което правя  Peace    още нещо- трябва да са с еднакви имена двата файла : на филма и на субтитрите-но това сигурно го знаеш Peace

Аз изтеглих филма от препратките на Амидала  Hug и субтитрите пасват то4но...

За филма- наистина сцената с Махоун беше много силна- разплака ме  Cry От както се появи той в филма, много ме кефи с с бърз ум и проницателност .....
Имаше напрежение в серията, но за следващата трябва да се издъни някой, така както са тръгнали да теглят информацията от всеки и вси4ко върви горе долу по вода - много предсказуемо  не мислите ли Thinking

# 282
  • София
E то ако всяка серия взимат по една карта, то 7 серии трябва да е сериала Simple Smile))

Аз мисля, че ФБР-еецът ще си го отнесе в следващите една-две серии- заради снимката на генерала.

# 283
  • Варна

Ако вооббще не тръгват, трябва да ги заредиш LOAD SUBTITLE от менюто на плеър-а който ползваш....Ако избързват или се бавят-регулираш с CTRL+ стрелка(напред или назад)
Аз гледам с BSplayer  и това е което правя  Peace    още нещо- трябва да са с еднакви имена двата файла : на филма и на субтитрите-но това сигурно го знаеш Peace                                                                                                                                                             
Благодаря ти за съвета-аз се опитвам да отворя филма с Уиндоус и Кристал плеяр но не става.Нямам Вsплеар,но ще се опитам да го изтегля и да пробвам и с него.Може и аз да не правя нещо както трябва.

# 284
Прави ли ви впечатление, че Т-Бег е станал голям бъзльо? Вярно, че е сам срещу всички, ама не му ходи на него да е притиснат до стената и да не владее ситуацията.
Гретчен и тя много корава мацка излезе, ще се съюзи с нашите срещу компанията, май.

Общи условия

Активация на акаунт