PRISON BREAK (XI тема)

• 51 164
  • 969
  •   1
Отговори
# 285
много наместено ми изглеждаше всичко в този епизод,филм филм ама чак пък всичко безпроблемно да става айде де...
Ще ми се гения на Майкъл да е малко по творчески в този сезон...нещо по нереалистично да измисли Rolling Eyes,схеми разни планове и движение да има

А Сарита защо не я направят малко по-сексииии,много ми е безлична,губи ми се нещо

# 286
А Сарита защо не я направят малко по-сексииии,много ми е безлична,губи ми се нещо
За да не разсейва Майкъл.  Laughing

# 287
За да не разсейва Майкъл.  Laughing
едвали Whistling

btw.....братото му беше много секси как дъвчеше в асансьора и скулите му се виждаха Crazy....много як ми е

# 288
Дам, брадъра и Сукрето са ми по- секси. Майкъл не ме кефи, мяза ми на детенце. Simple Smile

# 289
Дам, брадъра и Сукрето са ми по- секси. Майкъл не ме кефи, мяза ми на детенце. Simple Smile
да много ми е невинен  Mr. Green,друго си е мачото  Whistling

Сега се сетих какво си сложи в носа негъра преди да влезе при Гретчен и да и поднесе вонящата кофа...

# 290
  • София
Сега се сетих какво си сложи в носа негъра преди да влезе при Гретчен и да и поднесе вонящата кофа...

Предполагам от тези мазила, дето използват в моргите, за да не усещат миризмата.

Снощи най-после успях да изгледам серията.
Ми даже не си спомням подробностите  Confused
Само дето свиха още една карта.
Нещо не ми харесва как се развива действието, наистина е доста динамично, но сякаш гледам съвсем различен сериал  Tired

# 291

Предполагам от тези мазила, дето използват в моргите, за да не усещат миризмата.

Снощи най-после успях да изгледам серията.
Ми даже не си спомням подробностите  Confused
Само дето свиха още една карта.
Нещо не ми харесва как се развива действието, наистина е доста динамично, но сякаш гледам съвсем различен сериал  Tired
а аз си мислех че  е щипка за носа че ми се видя нещо беличко...
и да нищо запомнящо се нямаше,освен Линк в костюм Laughing

# 292
Абе тоя Майкъл големи бузи е направил нещо, а? Thinking

# 293
Абе тоя Майкъл големи бузи е направил нещо, а? Thinking
и корем  Crossing Arms

# 294
Серията ми хареса, за сега е динамичен сезона Hug, не ми е скучно, като предния Tired Но Майкъл и Сара все повече ме дразнят Confused, така незаинтересовано се държат един към друг, че няма на къде Naughty - липсва топлота и истинска близост, къде изчезна химията Crossing Arms Сега не върви да ги дадат в някоя страстна любовна сцена, защото ще бъде смешно, но пък и трябва нещо да направят сценаристите, за ги "сближат" Mr. Green Май ми се струва, че Майкъл е по-виновен за цялата работа, играе доста слабо този сезон! Да не е защото наистина е гей в живота ( да не чуе дявола hahaha ) и гаджето му е забранило да се снима в любовни сцени Laughing
Иначе Махоун и Ти Бег много добре си изпълняват ролите Peace. А Сукре ми е слабост Heart Eyes

# 295
  • София
А защо на Майкъл му тече кръв от носа?Някой разбра ли, че аз не Rolling Eyes
P.S. На мен Майкъл ми харесва най-много, някак си ми е много по-секси от брат му Heart Eyes

# 296
А защо на Майкъл му тече кръв от носа?Някой разбра ли, че аз не Rolling Eyes
P.S. На мен Майкъл ми харесва най-много, някак си ми е много по-секси от брат му Heart Eyes

ооо , брат му ми е антипатичен вече , с тая квадратна глава и тоя тъпизъм , и като герой , и като актьор ,
по-добре него да бяха светнали , отколкото детето на Махоун ( опссс.. Simple Smile ) , и не само ...що народ измря заради него вече , че си викам - ега ти , струва ли си ....
за кръвта - има нещо , ще се разбере в 8-ма серия  ,  прочетох спойлери тук - там ,но няма да казвам

# 297
защо няма серийка днес  Crossing Arms

# 298
# 299
  • София
 Hug Амидала.

Общи условия

Активация на акаунт