Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 136 345
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
  Охо! Grinning Стискам палци и за тазвечерния ти кекс,Кираа! Flowers Four Leaf Clover

# 346
  Охо! Grinning Стискам палци и за тазвечерния ти кекс,Кираа! Flowers Four Leaf Clover
   Мерси , става чудесен.  Да си призная по принцип имам проблем с печенето - все не мога да улуча  . Но този път се справих.

# 347
  Браво,че се справи! Grinning
  Досега имах една много стара печка,с която кексът най-добре се получаваше,ако не я загрявах предварително.Опичаше го за около 40-50 минути.
  С по-луксозна печка бих го пекла и на двата реотана плюс вентилатор,на умерена температура.И  бих загряла печката предварително. Peace

# 348
  • Марс
Селма, я доуточни за градусите, какво е за теб умерена температура 180 градуса или, казваш с вентилатор-това добре, но за градусите сподели Blush

# 349
# 350
Просто не мога да се спра да го правя... Въобще не ми се отразява добре на формите Embarassed

# 351
Здравейте. И аз сготвих на бързо този кекс. Стана превъзходен. Един пухкавичък с хрупкава коричка. МММММ. За отрицателно време се изяде. Благодаря за рецептата.

# 352
  • София
Кекса е суперски,аз често го правя,за последно днес:

Отново поздравления за Селма и нейните страхотни изкушения  bouquet

# 353
   Взех,че и аз го спретнах снощи.Продължаваме да си го харесваме в семейството. Grinning

# 354
И аз го приготвям доста често и то най-вече като блатове за торта - дъщеря ми само него признава. Утре даже ми предстои двойна доза. Но мисля да не рискувам и да си забъркам и пека на два пъти.

# 355
  А крем? Simple Smile
  Какъв предпочиташ за тези блатове?

# 356
За съжаление предпочитанията не са отново мои - бих се придържала изцяло към твоето предложение, Селма, но у нас се тачи силно шоколадовият вкус, затова кремът почти винаги е сладкарска сметана с течен шоколад. Става по-сухичка тортата, но се изяжда до троха, а и е по-стабилна за покрития.

# 357
Цитат
кремът почти винаги е сладкарска сметана с течен шоколад
   Звучи прекрасно!ТРябва и аз да го пробвам! thumbsup

Цитат
и е по-стабилна за покрития.
   Сигурно правиш хубави украси на тортите си? Simple Smile

# 358
Здравейте
А дали ще стане в правоъгална форма?

# 359
Здравейте
А дали ще стане в правоъгална форма?
 Разбира се!
  Само гледай,да не е много голяма.Но,ако е,просто увеличи количеството на продуктите. Peace

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 11:22 от Селма

Общи условия

Активация на акаунт