Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 136 341
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
Селма, благодаря за рецептата! Лесна и бърза за изпълнение, а резултатът е страхотен!

# 331
  • София
Аз също забърках това изкушение.
Получи се страхотен кекс.

Селма,  bouquet за рецептата

# 332
  Karmalita,Pinki,браво на вас! Hug Grinning

# 333
Селма благодаря за хубавата рецепта. Heart Eyes
Най- накрая направих кекса,децата изядоха за закуска половината.Много им хареса. Simple Smile
Замених само маргарина със зехтин.

# 334
Кекса е страшна вкусотия. Последния път сложих и 3 лъжички нес кафе - хареса ми дори повече Grinning

# 335
  Пети,твоят кекс изглежда разкошно! HugМНого интересно,какъв ли му е вкусът със зехтина? ThinkingТрябва да опитам някой път! Grinning
  Сладунка Медунка,чудесна идея с нес-кафето!Преди време правих един друг кекс с нес-кафе.Беше прекрасен! Heart EyesНо сега не правя,заради детенцето. Confused

# 336
Пети, а какво количество зехтин сложи?

# 337
Пети, а какво количество зехтин сложи?
Сложих 1/2 чаена чаша или 120мл. Simple Smile

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 17:35 от Pety

# 338
Днес отново се хапна вкъщи от сладкишчето...освен банан сложих и една ябълка, настъргана на едро ренде. Вместо да разтапям предварително шоколада, го начупих на парчета (използвах шоколад с лешници). За снимка не остана време Mr. Green
Селма, още веднъж благодаря за прекрасната рецепта!!  bouquet

# 339
  Браво,Сладунка Медунка  Grinning !На мен ми се е случвало да нямам банан и да го заменям с ябълка,пак ставаше хубаво,само  ароматът беше по-различен. Simple Smile

# 340
моя кекс в момента се пече  Crazy  половината шоколад разтопих , а другата половина начупих на малки парченца  Peace  и ванилията замених с ром  Party 

# 341
Кексът е невероятен  Heart Eyes
Преди малко го опекох и не мога да се спра, вече ометох 5 парчета  Laughing
Благодаря на авторката за рецептата   bouquet Между другото съм пробвала доста от рецептите на Селма и до сега няма нещо, което да не ми е харесало  Wink

# 342
И аз го пробвах вчера , но сложих и стафиди и то доста . Обожавам  ги.

# 343
Кексът е невероятен  Heart Eyes
Преди малко го опекох и не мога да се спра, вече ометох 5 парчета  Laughing
Благодаря на авторката за рецептата   bouquet Между другото съм пробвала доста от рецептите на Селма и до сега няма нещо, което да не ми е харесало  Wink
     Blush Blush Blush Много е приятно да четеш такива отзиви!
     Благодаря!Да си жива и здрава! Hug

# 344
Сега отивам да правя друг ,  снощния изчезна за отрицателно време. Мъжът ми звъни по тел. и вика  -към вечерята няма ли да има  и от  вчерашното кексче.

Общи условия

Активация на акаунт