Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 136 245
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
За пореден път го правя, стана страхотен! Наистина много пухкав, мекичък и приказно ароматен. Този път сложих два банана. За жалост за нула време свърши и пак не ни стигна. Незнам следващия път като го правя да взема войнишка доза ли да направя, че да се наядем както трябва.

# 496
Чудесна рецепта!Стана страхотен кекса!
Селма, благодаря, чи си я споделила!

# 497
Кекса е супер! Ние понеже не ядеме пшеничено брашно, го правих с оризово и стана перфектен. Селма   bouquet

# 498
Най-сетне го направих, много беше вкусен  Grinning Но следващия път ще сложа повечко банан, че нещо не се усещаше.

# 499
Най-сетне го направих, много беше вкусен  Grinning Но следващия път ще сложа повечко банан, че нещо не се усещаше.
   Може,може.... Simple Smile

# 500
Мммм, и ние го хапнахме, само че двойна доза  Laughing.Да си призная за първи път правя тооолкова вкусен кекс, отгоре го залях и със две глазурки на д-р Йоткер и стана прекрасен. Браво за хубавата рецепта Hug

# 501
  • Варна
Моя милост направи тази вечер кексолина - ОтнОво, голяма вкусотия значи  Crazy Само за десерт го излапахме половината  Simple Smile
Но следващия път ще сложа повечко банан, че нещо не се усещаше.
Аз редовно го правя с два големи банана  Peace
Таз вечершния обаче го направих с една бяла Милка, че отдавна се каня така да опитам - стана РаЗкоШ  Crazy
Селма благодаря за страхотната рецепта  smile3525
Винаги когато правя кекса дълго време из целият ми апартамент се разнася страхотна миризма, а в оригинал е любим десерт на дъщеря ми и майка ми, които са големи любителки на черния шоколад. Малкия човек също го хапва с голямо удоволствие и за още пита  Grinning

# 502
И тук да се похваля. Направих го, само че във вид на мъфини. Маслото не разтопих, както е по рецепта, сложих 4 а не 3 яйца, че ми се видяха малки, 2 банана и орехи. Много вкусни станаха. Heart Eyes

# 503
И аз да се похваля!Два пъти вече го правя,но във вид на мъфини-единия път с черен шоколад и маргарин,а др.път-с 1 150 гр. Дядо Коледа на Нестле и каймак-и двата пъти много сполучлива рецепта!Благодаря Селма!  bouquet

# 504
  • Mostly in my mind
Имам един въпрос малко извън темата, за което се извинявам. Тези от вас, които разбиват тестото за сладкиша на кухненски робот, коя приставка използвате? Или шейкър-каната?

# 505
  • Талант на 2012,2013 г.
И тук да се похваля. Направих го, само че във вид на мъфини. Маслото не разтопих, както е по рецепта, сложих 4 а не 3 яйца, че ми се видяха малки, 2 банана и орехи. Много вкусни станаха. Heart Eyes

Божествено!!! Ще ти открадна идеята. smile3533

# 506
Имам един въпрос малко извън темата, за което се извинявам. Тези от вас, които разбиват тестото за сладкиша на кухненски робот, коя приставка използвате? Или шейкър-каната?
  Ако питаш във връзка с  това тесто/смес,няма нужда от разбиване.Разбърква се с тел и толкоз. Peace

stasi76,много хубави мъфини! Hug

# 507
Записах си рецептата ще я пробвам, че съм в период да ми се яде зверски сладко, а и отдавна не съм вадила миксера от кутията. Laughing

# 508
Записах си рецептата ще я пробвам, че съм в период да ми се яде зверски сладко, а и отдавна не съм вадила миксера от кутията. Laughing
   Не ти е нужен миксер за тази рецепта. Wink

# 509
   Не ти е нужен миксер за тази рецепта. Wink
Идеално Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт