Шоколадово-бананов кекс – много пухкав и приказно ароматен!

• 135 078
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
аз го направих в формичките за мъфини и стана супер  Hug
Точно това се чудих, дали няма да станат и хубави мъфини от това тесто?! Мерси, ще се пробва.
Аз вече няколко пъти правя кекса, увеличих яйцата с едно и намалих малко брашното, става супер! Hug

# 151
При първа възможност ще пробвам да направя и аз този кекс! Рецептата звучи страхотно, а снимките, които сте публикували, са съвсем изкушаващи!  newsm03
Имам само едно въпросче - някои от вас бяха споменали, че вместо разтопен шоколад използват какао на прах - колко лъжици какао слагате?  newsm12

# 152
  • Pierrefonds, CA
Селма, имам шоколад, но не е подсладен. Дали ще стане кекса с него Rolling Eyes? Може би ще горчи  Rolling Eyes

# 153
Селма, имам шоколад, но не е подсладен. Дали ще стане кекса с него Rolling Eyes? Може би ще горчи  Rolling Eyes
   Не вярвам кекса да стане горчив.Добави още малко захар...някъде около 1/4 чаша. Peace

# 154

Аз вече няколко пъти правя кекса, увеличих яйцата с едно и намалих малко брашното, става супер! Hug
  Какви яйца ползваш Шоши?
  Аз обикновено слагам от най-големите. Simple Smile

# 155
Размер М обикновено  Simple Smile

# 156
Размер М обикновено  Simple Smile
   Ага....Затова имаш нужда от повече яйца. Wink

# 157
     Диора, Hug
     С какъв диаметър  е формата,в която го направи?
  21 см. е формата, от малките е , съставките намалявам на половина.

# 158
     Диора, Hug
     С какъв диаметър  е формата,в която го направи?
  21 см. е формата, от малките е , съставките намалявам на половина.
    На мен кекса ти изглежда много голям.  Laughing

# 159

Имам само едно въпросче - някои от вас бяха споменали, че вместо разтопен шоколад използват какао на прах - колко лъжици какао слагате?  newsm12

и аз да питам същото  newsm78

# 160
  Бих сложила 2-3 супени лъжици....Но нека кажат тези,които вече са слагали. Peace

# 161

и аз да питам същото  newsm78

Да, аз го правих с какао на прах/ на д-р.Йоткер/ .Сложих 2-3  суп.лъжици какао.Стана невероятен.

# 162
Селма   bouquet 

svetlaibobo   bouquet 

# 163
  Тези дни бях на тортена вълна и направих торта от този кекс.На снимката не е кой знае какво,но вкуса й е зашеметяващ!
  Крема е взеизвестния  и един от най-любимите ми на Лео:голяма кофичка заквасена сметана + голяма кофичка течен шоколад+банан(и) нарязан(и) на кръгчета.Все едно е създаден за шоколадово-банановия блат! Hug
  Абсолютно ви препръчвам тази перфектна комбинация! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 17:50 от Селма

# 164
Селма  Crazy страхотно изглежда   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт