Гоблени-29

• 49 544
  • 496
  •   1
Отговори
# 180
mimi_mimi,
 не казваш коя версия е.
Но мога да ти предложа да свалиш програмата , заедно с ключа от първата страница на темата. Линка към мегаъплауд.
Не помня коя версия беше, но мога да гарантирам,че няма вируси, аз съм я качвала там:)

Ели,
ти тази схема я купи ли?
не пише как се шие, което ще рече, че може и с кръстчета и с полукръсчета. т.е само по диагонал. Май на това му викат и гобленов бод:)
Аз ако съм на твое място не бих шила по тази схема

# 181
Благодаря, Хипатия. Ще я изтегля от първа страница.

# 182
  • София
- ето обещаната къщичка.
Вчера се върнах малко на Portofino, ама само 2-3 бода. А днес се заех с мечето-ученичка - дето бях пуснала ония дни. Половината може да се каже, че е готово, като изключим контура - само да не стане като едно друго от тея мечета, дето му остана само контура и чака вече година...

# 183
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ели - Аидата и кръстчетата според мен са ОК, но схемата  Confused май има много единични бодове   Thinking давай и дано усилията ти си заслужават. всички ще те подкрепяме  Peace

иваничка - харесва ми  Blush мисля, че са сезончета-къщички  и ще чакам за другите 3  Heart Eyes

сега ще се похваля с нещо щуро и нестандартно. подарък за съседа,  Crazy но не питайте защо  Hug
гобленарки - моторджийки, видите ли един едричък симпатяга да ветрее знамето, наш човек е  Mr. Green
има си и подпис на Райна-Княгинята Гууди  Flutter

# 184
браво бе, гудито  hahaha много яко
иваничка, супер е  Hug

# 185
  • варненка от София
Гуди, изтрепа рибата. Да не вижда мъж ми, че ще каже, я жените кви ги шият, а ти кви ми ги диплиш  Joy

Иначе аз мога да се похваля, че тази вечер кацнахме с Шушето на софийска земя, така че мацки отворена съм за среща, само казвайте навити ли сте, кога, къде и такива ми ти работи. Нося гейшата за рамкиране, както и буйките за бебока, който обаче си смени името, то аз разшивах Tired. Чакам и З-то да ми се отчете с 3 броя гобленчета, потривам ръчичи и тръпна  smile3508 newsm68

Кетревче, чакам да ме водиш при Ванината да рамкирам, в теб ми е надеждата.  smile3502

Който доде на среща с мен, ще види ангелинка на Дименшънс избоцкана до половината Mr. Green

# 186
  • Съвсем в края на света
Дж, честито ти коремче, леко да го носиш. Много да се пазиш и на финала 3 здрави и послушни бебока.
Марулка как ти завиждам за София Sad
Писаниците ми са изключително на гобленарска тема.
Бас, е леко сгрешен Simple Smile
Не стига, че едвам намирам време за шиене, ами трябва и да разшивам.

# 187
  • Севлиево
Здравейте момичета!
Ivanichka много хубава е станала къщичката и на мен ми предстои да я шия за базара. В момента шия едни кучета, които като свърша ще снимам и ме очаква Сезони-лято и Изгрев за базара.

# 188
Браво, Гууди, рокерът трябва да е много щастлив.
Кога купи черната панама, кога го избоцка тоя череп  Thinking
Иваничка, къщичката е много хубава.

# 189

sissak - я покажи какво е туй "Masai dreams" , че нещо не се сещам newsm78

Eto towa e "Masai dreams" (sorry za latinicata)

# 190
Браво, Гууди, рокерът трябва да е много щастлив.
Кога купи черната панама, кога го избоцка тоя череп  Thinking
...

Blush Blush ами то, знамето, не е на панама  Blush Blush
писала съм и преди за тази щуротия, почнала съм го отдавна, но все ме "прихващаше" някоя друга УбавинЯ  Blush и нали сърце не трае ...

сисак - красиво е
макар, че като се замисля -  Laughing те т'ва е мечта брат'чед жени и лъвове  Hug

# 191
# 192
  • Benelux / Varna
Марулче, може ли една лична молба да  отправя към теб, ако случайно зърнеш в София, черна панама, като за онези орхидеи дето ги уши, да ми вземеш  едно парче,че отдавна са ми легнали на сърце, пък и като ги видях ушити съвсем се зарибих по тях. Ще ти я платя после, е разбира се и ще почерпя за услугата. Аз тук във Варна търсих на 2-3 места не открих черна панама. smile3525
А тук във Варна не рамкираш ли? Винаги в София ли ги носиш?

Инче, какво стана със снимките, нали каза че като рамкираш ще снимаш да видим?

# 193
Ще снимам, ама вчера беше много облачно , не ги и харесвам ,те моите са останки от минало величие.

Ето:

Иначе мъжът ми лесно ми ги направи.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 13:01 от ina221

# 194
Аз тук във Варна търсих на 2-3 места не открих черна панама. smile3525
А тук във Варна не рамкираш ли? Винаги в София ли ги носиш?

Инче, какво стана със снимките, нали каза че като рамкираш ще снимаш да видим?

цитирам Wink по памет (колкото имам): срещу клас пиле (по-евтина) и в образцов дом  Peace
/и двете не знам къде се намират, но варналийки знаели  Hug /

аз пък съм щастлив собственик на нови 6 рамки  Rolling Eyes и съпружието обеща да ги напълни - щом видя резултата и вие ще го видите
но нямам надежда да е скоро  Confused

само аз ли не мога да вляза в гоблените.ком?

Общи условия

Активация на акаунт