Гоблени-29

• 49 535
  • 496
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Цитат
само аз ли не мога да вляза в гоблените.ком?

Не, и аз не мога, мислех, че проблемът е само при мен Confused

# 196
  • Benelux / Varna
Ходих до клас пиле, там нямаше ( до пощата - клас пиле, не на тракия нали?). Ходих и в образцов дом, но по някаква ирония на съдбата - почивен ден било понеделник и беше затворено, но пак ще проверя. Ходих и на един магазин зад пощата, до бурлекса и там нямаше.
Други идеи ако имате ще се разходя с удоволствие.

Инче, що така се е получило на втората снимка,няма ли да измислите някакво паспарту ( че така не е много добре), но иначе рамката е хубава.

# 197
  • sf
простете моето любопитство-но какво е "клас пиле"?

# 198
  • Benelux / Varna
 newsm62
Да права си, donsita - '' клас пиле''- е място където продават печени пилета, не им е мястото тука, ама служиха за ориентир.

# 199
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
простете моето любопитство-но какво е "клас пиле"?

hahaha по-добре не питай  Joy ще е някакво обяснение, дето ще ти вземе дъха  Crazy

тук "На кестените" растеше липа, "Върбата" е всеизвестно място, но до преди две години нямаше върба, а за деЦфонда, руската книжарница и ДИКа не искам и да питам   Laughing

още от дете харесвам Варна (ама много  Hug ), но не знам какво значи "Клас пиле" и къде се намира, изпратиха ми информацията на лични, щях да помоля познато дете да ми купи черна панама от там Wink

знаех си  Laughing Laughing

# 200
Ами ще мисля и за тази и за другата голямата да сложа ,освен това ще ги боядисам с нещо по-тъмни - да се откроява картината, така просто се губи , или черно паспарту , ще  умувам. Ми за 7 лв рамка никъде няма. Те затова още си седят на дивана в хола Confused

# 201
Момичета , мерси отново. Аз започнах вече да шия по тази схема - каквато е такава. Благодаря за подкрепата. Като имам нещо за показване ще се отчитам. Приятно шиене на всички Simple Smile)

# 202
Ехххх, Goodyyyy, направо ма уби с туй знаме! Бързам да го скрия, че ако го види сина ми и ще уйне  smile3514 ( т.е. ще завие като вълк)  да му го шия.  Не стига, че в един руски форум видя ето този металист ушит:

и сега ми реве да му търся схемата, ама на... нема я никъде... ooooh! "Стига си шила тия китки и фитки" вика... мъжкото си мъжко...  superuu

Eto towa e "Masai dreams" (sorry za latinicata)

sissak -  верно бе  smile3555 бях забравила. Мноого е хубав! Ще чакам с нетърпение да видя как ще стане!

Ivanichka – много бързо я избоцка тая къщичка  #Crazy

Ina221 – Мостар-а е много хубав в рамката, но на воденицата ще е добре да се сложи поне само отстрани нещичко, колкото да се скрие панамата. Иначе тази воденица мнооого ми харесва цветово. Супер е!
Иначе и аз пообиколих в нашия град сувенирните магазини, в които продават готови картини ( или по-точно картинки на картините... ) . Наистина има такива с доста хубави рамчици и то на много ниски цени ! Само, че никъде няма квадратни 35 на 35 см. каквито търся за моите кръгли гобленчета... Иначе котетата се уредиха вече с рамка. Само трябва да измисля накакво подходящо паспарту да обере малкия луфт отстрани  Laughing

Който доде на среща с мен, ще види ангелинка на Дименшънс избоцкана до половината Mr. Green
Ехееееее.... Блазя им на софиянки....  Whistling

# 203
  • София
Aми къщичката бързо - защото ходех с малкия на работа и стояхме до обед. Следобед вкъщи - той спи, аз шия Simple Smile)
Ама вече няма - от днес е на детска, ама какъв рев и какво тръшкане беше сутринта да не ви разправям - цял ден ми се се свило сърцето... А хем е ходил на ясла - даже нямаше и 2 месеца почивка лятото а около месец и половина...
Кой каза среща?????

# 204
Благодаря ви за съветите, ще я направя с бяло или черно паспарту , може да се откроява по-добре така. Воденицата ми е на Милена стил, но е купувана преди време.
Виталити, ще го търсим металягата , дано излезе схемка от рускините някъде.
Иваничка, пожелавам по-бързо да свикнете с градинката!

И да ви споделя, че хомяков.нет също са с нов облик -с картинки
и има много повече схеми , но в електронен формат
http://homyakov.net/index.php#ajax:Files-Category-1.html

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 18:56 от ina221

# 205
ina221 много е хубав сайта, който си дала, но не мога да сваля никоя схема. Натискам отстрани дискетките, но нищо не става. Да не би да трябва да се регистрирам? newsm78

# 206
Трябва да натискаш надписите , не дискетките, а за регистрацията не знам.  Аз автоматично влизам-ако не стане с надписите, може да трябва регистрация Thinking

# 207
  • в зоната на здрача
За да сваляш от сайта ,трябва да си регистриран.. Peace

# 208
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ехооооооооооо, познайте кой е получил купища гоблени на Дайменшънс и чака адреси за да ги разпрати
 Crazy Crazy

# 209
гуди, хич не си яла от кокошка крак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт