Гоблени-29

• 49 558
  • 496
  •   1
Отговори
# 210
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гуди, хич не си яла от кокошка крак  Mr. Green

нИ съм бре, ама знаеш ли какво ми е с толкова гоблени и само 2 за мен  Blush
лапите ме сърбят, та не се трае  Hug

# 211
Здравейте, гобленарки  Hug. От дълго време не бях влизала във форума, че се бях позалежала малко. И тъй докато се обръщах от кълка на кълка избоцках тези двечките  Rolling Eyes
http://media.snimka.bg/0652/007559050-big.jpg

Честито на Дъмпи и от мен   bouquet

# 212
Пепиту,що са две.Да не би да искаш да ми подариш едното.Ама и панделка да ми сложиш.Двете рози май са в различно червено.Бивало листетата да ги боднеш зелени,но и така са станали добре.Със Стария град докъде стигна?

# 213
Отговарям по реда на въпросите  Laughing. Две са щото само тази схемичка си имах в болницата и понеже е лесничко го боцнах два пъти. Не са в различно червено, просто при снимането така се е получило, а листетата са черни, щото тъй ми беше по схема /нещо кат графика е Whistling/. Едното мисля да го подаря на баба, тъй че тебе ще те огрее, ама по нататък  Wink. "Старият град" ще снимам докъде съм стигнала и ще показвам /не че има кой знае колко за показване/.

# 214
 Здравейте , бързам да се поваля  Laughing - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7674381
pepi_r - много са сладки розичките , баба ти ще се зарадва.
Goody , Дъмпер , покажете де , само ни дразните , поне окото да изплакнем. Wink
ina221 ,  браво за хрумването за рамките , ще се възползвам от идеята  Blush .
Лек и ползотворен ден на всички.

# 215
Yolinka ,много хубав гоблена.Как се казва,не съм го виждала преди.

# 216
Дъмпи пак ви е обзавела с нови гоблени и си трайкате още, ааа...

Йолинка, красиво е много.

Пепи, бързо възстановяване и да не ти се налага да шиеш повече там , розичките верно със зеленко можеше да са по-добре, но и така са интересни.

Именници и именнички ако има днес, да са живи и здрави  Hug

Гууди, много ти се радвам , хубави са , а и не съм ги виждала, те и другите няма да изтраят да не се похвалят Hug

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 12:29 от ina221

# 217
ина, не знам далик другите са съгласни да ГИ хваля с придобивките   Wink затова ще се похваля с моите

най-малките и най-мижавите, ако се вярва на съпружието  Rolling Eyes за наказание той ще ми купи още няколко  Crazy

# 218
  • София
Ами и аз ще се похваля с моите - ама само със снимките на Goody:)))

# 219
 hahaha hahaha познах си палеца  Joy Joy
това беше спам, сега малко по същество

на гоблените.ком ми излиза това

Цитат
Здравейте, наложи се отново да преместим форума на нов сървър. Процедурата е завършена успешно и форума вече работи нормално на новото място. Ако виждате това съобщение значи все още отваряте стария форум. За целта махнете старите записи (ако имате такива) от файла “hosts” намиращ се в C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\

ИЗТРИЙТЕ:
83.148.104.25 goblenite.org
83.148.104.25 www.goblenite.org

Ако, нямате такива записи във вашия файл “hosts”, моля изчакайте около 24 до 48 часа за да се обновят сървърните записи на форума автоматично.

Извиняваме се за неудобството по преместването, но отново ни притиснаха по различни въпроси свързани с форума.

нямам какво да трия, но и не влизам  Confused 24 часа минаха
някой успя ли да влезе?

# 220
  • гр.Добрич
Честити ви нови придобивки. Кога беше голяма разпродажба че не сме разбрали или тя е само за ВИП-персони? Laughing

Goody, харесва ми гоблена с дамата. Сложи малко лак на тия нокти.

Ivanichka, ще можеш ли да сканираш котенцата и да пуснеш схемичките? Гобленът с Английското село пълна комплектовка ли е?

Yolinka, много е  сладък гоблена ти, май не е и малък.

pepi_r, розичките са много хубавки.

По-късничко и аз ще покажа докъде съм стигнала.

# 221

Goody, харесва ми гоблена с дамата. Сложи малко лак на тия нокти.

къФ лак бре, те и нокти не останаха - срам ме е и да ги гледам Confused . Не ги гриза, сами се чупят и става - маХни, маХни ...
а дамата и на мен ми харесва  Mr. Green

и малката кипра тоже  Crazy

# 222
Току-що изтрих,но все още не мога да вляза.Ще пробвам утре.

# 223
  • варненка от София
И аз не влаам. Оф, като ви гледкам новите придобивки и тайничко ви завиждам, аз още не съм си видяла на живо предните. Здравчееееее, ша са видим ле, м?

# 224
  • София
Ivanichka, ще можеш ли да сканираш котенцата и да пуснеш схемичките? Гобленът с Английското село пълна комплектовка ли е?

Ами незнам нищо - те комплектите са при Goody - аз ще ги видя другата седмица...
Ама съм ги купувала уж за пълни  newsm78
А котенцата - скенер нямам... но мисля че вкъщи имам тяхна схема дръпната от някъде - довечера ще проверя  Hug
Марулкааааа, що така само Здравчето питаш, ами ние  Wink

Общи условия

Активация на акаунт