Гоблени-29

• 49 593
  • 496
  •   1
Отговори
# 225
  • варненка от София
Иваничка, аз всички ви искам да видя, ама Ззравчето най-много. Заеквам от вълнение, ама и аз искам да си видя Дименшъните та за туй  Blush

# 226
Цитат на: Ели
Ей момичета някой успя ли да хвърли едно око на моята схема - да каже правилно ли съм почнала да шия кръсчета на айда 14.
http://www.webfile.ws/d/1193, сложих парола за даунлоуд 11.
Ели, аз нещо не успях да отворя файла със схемата (поне от любопитство да видя), но пък виждам че другите са успели да го отворят, явно в моя телевизор продължават проблемите. Тюх... Много ме е яд като не успявам да видя какво показвате.

Цитат на: zornitsa
Марулче, може ли една лична молба да  отправя към теб, ако случайно зърнеш в София, черна панама, като за онези орхидеи дето ги уши, да ми вземеш  едно парче,че отдавна са ми легнали на сърце, пък и като ги видях ушити съвсем се зарибих по тях.
zornitsa, И аз се зарибих по орхидеите на черната панама, и ако си съгласна може да се комбинираме и аз да взема нужната ширина панама и да си я разделим. Мисля че някой беше писал че в магазина на Ст.Стаблолов8 има черна панама.
Само някой да ми кажете колко см е необходимо да взема.

Цитат на: Ina221
Ами ще мисля и за тази и за другата голямата да сложа ,освен това ще ги боядисам с нещо по-тъмни - да се откроява картината, така просто се губи , или черно паспарту , ще  умувам. Ми за 7 лв рамка никъде няма.
Ина, ако решиш да променяш нещо по рамките мога да ти подхвърля идеята да пробваш с декупаж. Страхотни неща съм виждала направени така. Пробвала съм тази техника, въпреки че има още много да се уча...... ако мога ще помогна с удоволствие. 
От къде каза си купила тези рамки, да поразгледам, че и на мен ще ми трябват няколко малки рамчици???

Цитат на: Ivanichka
Кой каза среща?????
Не знам кой каза “среща” , но си затрая после.
Предния път не успях да се включа, надявам се сега да успея, защото много искам да видя “на живо” нещата които сте сътворили.

п.п. Сори за дългия пост... в следващия вече ще показвам до къде докарах котарака с дипломата.

# 227
  • sf
и аз съм за среща, ама  ако някой ме чака около Мола да ми паркира колата   hahaha
шегувам се- ще дойда ако вместя графика ученичката и малкия звяр. вие се уговорете първо  Wink

# 228
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ivanichka, ще можеш ли да сканираш котенцата и да пуснеш схемичките? Гобленът с Английското село пълна комплектовка ли е?
Ами незнам нищо - те комплектите са при Goody - аз ще ги видя другата седмица...
Ама съм ги купувала уж за пълни  newsm78

на първи, че и на втори поглед са си пълни комплектовки
отворила съм само моите, но и на другите се вижда, че имат конци  Mr. Green

забравих да поздравя мацките с готовите гоблени (забравих имената  Rolling Eyes ЕГН+вълнение) но и малките китчици и пейзажа са супер, а идеите на Ина ги практикувам отдавна  Peace

слагането на гоблените в рамки ще е скоро  Confused но не днес  Confused
бащицата каза, че ще стане, ама друг път  Whistling щом ги сложим веднага ще се похваля

# 229
Роми, аз случайно ги видях  тези картини с рамки в магазин, в който продават и домашни потреби. На 3-та стр. на тази тема бях сложила снимка на картините на тротоара пред магазина. А ти като си пък в София, ще има по-голям избор, предполагам, не знам. Търси такива, в които се продават разни сувенири и подаръци, а по левчетата също има, но по-малки . На мен не ми се дават за рамки 60-70 лв за едно нещо  и затова .

А това- декупажа ми е мътно много ooooh!

# 230
И да ви споделя, че хомяков.нет също са с нов облик -с картинки
и има много повече схеми , но в електронен формат
http://homyakov.net/index.php#ajax:Files-Category-1.html

Благодаря за линка.
Направих си регистрация, по ваш съвет и
Успях да си сваля една схемичка.
ето тази:

Ина, подобни рамки съм виждала в магазините за левче, ще разгледам по-подробно къде има по-голям избор. И на мен не ми се дават много пари за рамки, сега съм си наумила да ушия разни дребосъчни гобленчете за подаръчета, и тя рамката ще бъде най-скъпото нещо.
Ще продължа да разглеждам какво има из сайта.....

Декупажа - не е толкова страшно нещо - накратко - лепиш хартия и отгоре лакираш с прозрачен лак. Тънкостите са в избора на подходящ десен на хартията (салфетката), съчетаването на разни техники, и да не се набръчква много хартията. Е, на мен ми се набръчква, но не ми пука.
Като попадна на някоя интересна рамка ще ти пратя линк, да видиш за какво иде реч, пък на теб ако ти хареса идеята вече ще  решиш дали да се пробваш и в декупажа.

Тоз младеж на аватара дето току-що си го изтипоса, и на мен ми е един от любимите.... Laughing.......ама точно тази снимка не я бях виждала.

Момичета, сори за спама. Embarassed

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 18:06 от Rommi

# 231
Този сайт е велик , благодарим на Прасчо   Peace

Ромми , за този мъж съм готова да убивам.... Crossing Arms
Имам и други аватари с него, ше си ги менкам периодично  Laughing

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 19:40 от ina221

# 232
  • в зоната на здрача
И аз искам схемките на котаците на Йованка.. Flutter
Утепали са се за елхата ми към Коледа..

За среща..аз съм ЗА ,ама чааак като пусна и девойката на градина,
че нещо още ми е разхвърляно през деня.. Confused

# 233
 newsm78 ох,от кое да започна момичета    HugДъмперче направо ти "ЗАВИЖДАМ"/благородно де/ винаги съм мечтала за близнета ама то твоето извън пътя  newsm44 ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИТЕ
а сега по темата :аз захванах онзи прословут Ежко дето напирах за 15-ти септември ама имам само фона да довърша и ще покажа-то празника мина и отмина а баткото още не го е получил и така ни е залюляла-малкия го приготвям  за ясла и лудницата е пълна  smile3511
обаче искам да ви питам тези бебета от серията предполагам че отговарят на зодиите -предполагам въздушни,земни ...или бъркам newsm17 кажете ми кои са за ЛЪВ  и БЛИЗНАЦИ
извинете за разхвърления пост  Embarassed
 и да не забравя да поръчам Winkсрещайте се по-бързо и показвайте,че да си оплакнем очите

# 234
предполагам, че показваш бебчетата на ланарте  Confused но не ги виждам

тук има инфо за зодиакалните знаци http://bultext.tripod.com/zodiak.htm

Цитат
Ако асцедентния  знак е огнен,  т.е. ОВЕН, ЛЪВ  или СТРЕЛЕЦ -
личността на родения се характеризира с могъща енергия и с голяма
жизнена сила. Лицата с такъв асцедент ще бъдат силни, което ще им
позволи  винаги да  дават отпор   и да  намират в  желания момент
необходимата  смелост,  за  да  излязат  и  от най-тежките кризи.
Същата  тази сила  ги кара  да изпитват  нужда от  независимост и
действие, дава им вкус към командуването и още по-редкия вкус към
щастието. Всичко  това се съгласува,  разбира се с  техния рожден
знак.
Въздушните  знаци БЛИЗНАЦИ,  ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ  - придават  като
асцеденти известно нахалство, една отмерена енергия,  но и твърде
изтънчен чар, те допълват рождения знак с голяма чувствителност с
усет към красивото,  както и с една гъвкавост,  която не винаги е
слабост.
@
    Водните  знаци РИБИ,  СКОРПИОН, РАК  - като  асцеденти внасят
една мистериозна  окултна нотка във всички  рождени знаци - онова
отвъдно нещо,  което се излъчва  от тях. Те  сеят интуиция, блян,
предчувствия и някаква "медиумност" - едно чувство за нещо, което
вече е било.
@
    Земните знаци  ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ  - като асцеденти  внасят
чувство,  здраве  и  една   гама  от  чудесни  основни  качества,
обективност,  вкус  към  науките,  чувство  за  метод  във всички
начинания, стабилност и умение "винаги  да падат на крака", както
и една нужда  от претенциозност, която  помага да успее  напук на
трудностите.

# 235
  • sf
Честити ви нови придобивки. Кога беше голяма разпродажба че не сме разбрали или тя е само за ВИП-персони? Laughing

newsm12 и аз туй се замислих, ама карай

# 236
# 237
Честити ви нови придобивки. Кога беше голяма разпродажба че не сме разбрали или тя е само за ВИП-персони? Laughing

newsm12 и аз туй се замислих, ама карай

Confused недейте така бе момичета  Confused
гадничко някак звучи  Confused

когато се върнах от морето изчетох каквото съм пропуснала и попаднах на въпрос към Дж "какво става с поръчката на Дайменшънс?"
веднага писах на ЛС, че ако има такава и аз искам да съм в кюпа и тя ми изпрати линк на фирма, от която може да поръча повече неща и за която е сигурна, че няма да ни подведе.
избрах си и тя ги поръча за мен. предполагам, че така е направила и за другите.  Hug
ако сме искали да се крием и да се люспим на ВИП-ове и други никой нямаше и да разбере за тази поръчка.

сега след всичко, което тя направи за нас (на юнашко доверие) такива подмятания идват в повече  Confused

# 238
  • гр.Добрич
Ivanichka, ще оставиш ли схемите няколко дена в албума, че сега ми е невъзможно да тегля?

Ето докъде съм стигнала с моето Фервако. Снимката е станала много бозава, но на живо цветовете са по-ярки.

Нещо не ми стават големи снмиките в снимкабг Sad

Гуди, не се сърди бре жена. Явно сме го пропуснали този въпрос.   bouquet Не искам да обидя никого и най-малко Дъмпито. За конците знам че се събираха пари, но за гоблените не съм разбрала.

# 239
  • sf
сори, и аз не исках  да прозвучи грубо. Само се учудих,че не съм разбрала,че има някаква поръчка. Щях и аз да се включа.

Общи условия

Активация на акаунт