Гоблени-29

• 49 568
  • 496
  •   1
Отговори
# 330
здравейте,извинявам се за скоростното включване преди малко,но дъщеря ми се разплака итрябваше да съм бърза.Надявам се да съм била полезна

# 331
  • в зоната на здрача
ani_eva ,добре дошла.
Благодарим за динята..
Hug

Дж..аз предлагам да пускаш поръчката вече,че да може дойде по рано. Wink
Нямам търпение вече,всички ли поръчахте бре девойки....
Айде да правим среща,да сбираме парите и сядаме да шием всички -димешъни.. Joy Joy

# 332
Ехаа, какво раздвижване в темата благодарение на Дъмпи. Дано всички сте доволни от поръчките си.
Аз привърших ръстомера, който шия от 5 месеца ама какво да се прави трудно ми е с прохождащо имато момченце  Laughing.
Остана ми контура ама незнам как се шие  Embarassed.
Срещали ли сте някъде из нета обяснение как се шие контур? Дано и той не ми коства 5 месеца, че така съм се запалила по други проекти, че ме сърбят ръцете да започна.

# 333
Аз си поръчах три и ще пратя пари по сметка, ама Дъмпи не е казала как . Благодаря ви много на всички. Hug
И ще помоля Здравчето после като дойдат да се уточним как да си ги взема. Мъжът ми пътува до София често,пък може и по пощата.
Ще дам адреса.
Нямам търпение , а и като не съм шила такова нещо и аз ще питам доста сигурно.  Crazy

Мими мими, на първа страница има видовете бодове
Хубав ден желая.

# 334
  • в зоната на здрача
mimi_mimi,тук:
http://fantasystitch.my1.ru/publ/2-1-0-5
номер 3,е контура.. Hug

# 335
Кетри благодаря, разбрах го и запрятам ръкави.

# 336
ketri,далеч съм от контура още...три дена не съм пипвала иглата...
поздравления за бързината  bouquet
чакай да те питам нещо...означават ли нещо тези напречни мънички отбелязки по линията на контура?

# 337
  • в зоната на здрача
ketri,далеч съм от контура още...три дена не съм пипвала иглата...
поздравления за бързината  bouquet
чакай да те питам нещо...означават ли нещо тези напречни мънички отбелязки по линията на контура?

Ми.. не знам да ти кажа,
аз ги оставих ей така- празно квадратче. Confused
Надявам се след контура да не се забелязва,
сега сядам да видим дали до утре ще съм готова.. Heart Eyes

# 338
Аз пък пощурях по тоя линк дето Дж .ни прати и сега съм като замаяна Rolling Eyes-все там гледам и се чудя кое по-напред newsm78
Показах го на снаха ми ама тя пита има ли щампирани и къде да ги търсим, а и дали идвали с рамка/доста странен  е въпроса ,ама на  нейна позната така са го пратили ,не знам обаче от къде/
Извинете,че нищо не показвам ама  само гледам  Hug
А и щях да забравя да ви питам като искам да покажа на Дъмпер как да стане-както показваме тук :десен бутон върху информация за елемент и копи адреса или май има друг начин за да се отвори страницата с цена и подробности
оф,простете за ТЪПИТЕ въпроси ,ама  Embarassedот  срам и  ви питам Hug

# 339
момичета, много голяма стана поръчката и ще се наложи да я разделя на 2. ще ги пускам по реда на пристигане, за да няма сърдити. ако пък искате да я разделим на 2 града, също става.

# 340
  • гр.Добрич
Може една пратка за Варна и една за София, стига да има желаещи да се ангажират. Ако няма може и на мен, а аз ще разпращам по всички краища.

# 341
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Показах го на снаха ми ама тя пита има ли щампирани и къде да ги търсим, а и дали идвали с рамка/доста странен  е въпроса ,ама на  нейна позната така са го пратили ,не знам обаче от къде/
Извинете,че нищо не показвам ама  само гледам  Hug
А и щях да забравя да ви питам като искам да покажа на Дъмпер как да стане-както показваме тук :десен бутон върху информация за елемент и копи адреса или май има друг начин за да се отвори страницата с цена и подробности

дадох му да търси "цветен печат" и излезе това:

http://search.stores.ebay.de/Caryn-Richards-Cross-Stitch-World_p … lZ2698808QQsofpZ0

някои от тях се шият изцяло, някои са като моите; шият се малки участъци всичко друго е нарисувано  Hug
за да не те подведа можеш да ми изпратиш линк към това, което снахичка е харесала за да преведа от кой точно вид е гоблена  Hug

нямат рамки,  Thinking поне моите до сега не са имали, а и в обясненията до тук никъде не видях комплекта да включва рамка  Hug

за да е по-лесно на Дж аз и пусках линк директно към гоблена, който съм харесала, например така http://cgi.ebay.de/Needlepoint-Kit-Watercolor-Tulips-Flower-Bouq … otoQQcmdZViewItem
защото, в зависимост от настройките, може да излезе на първа страница, а може и да е последен  Hug

# 342
Ми.. не знам да ти кажа,
аз ги оставих ей така- празно квадратче. Confused
Надявам се след контура да не се забелязва,
сега сядам да видим дали до утре ще съм готова.. Heart Eyes

ок, тогава и аз така ще действам,чакам с нетърпение утре да показваш Hug

# 343
Мии, аз не бързам , но се включих , защото не знам дали ще има друга поръчка. А и тъй като май няма друг от мойто село - когато стане, неудобно ми е да ви ангажирам така.
Само парите кажете къде да пратя, че се притеснявам-ще си платя и другите разходи -пощенските.

# 344
  • в зоната на здрача
Аз предлагам два града, Flutter
единия -София,така и така ще имаме среща в най- скоро време,
а другия не знам кой -Дж..-то ще прецени тя знае от кой край са повечето поръчки.
Кажи парите как,кога и по колко..

Общи условия

Активация на акаунт