Гоблени-29

• 49 560
  • 496
  •   1
Отговори
# 345
Дъмпи,явно доста сме мераклииките.Благодаря ти предварително!Аз съм от Пловдив и не знам дали има др. от региона,за да поема ангажимент.Ако мислиш,че мога да помогна само кажи.Така или иначе с др. не мога поне в разпращането-ти прецени.
Момичета аз скоро не съм показвала нищо ама чакайте включване JoyСега само ще гледам какво показвате #Crazy

# 346
ами повече не знам откъде са  Embarassed така че където кажете. ще оправя първо софийската, че е по-ясна и ще кажа на всеки сумата, пък вие събере на срещата, който не може сам да превежда

# 347
  • Варна
Аз също мога да се ангажирам с тези, които няма да са от София. Или виждам spinki по-напред също е писала.
Дъмпи, а варненските в София ли ще ги пратиш, или остават за другата поръчка? Може всеки който си е поръчал, да ти пише пак откъде е, и така да прецениш в кой друг град са най-много

# 348
Повечето сте от София и Варна , като четох, но Марулка предложи да вземе варненските и да ви ги донесе след 15 октомври.

Аз съм от Велинград и не бързам , когато може.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 18:52 от ina221

# 349
не мога да гарантирам, че до 15.10 ще стигнат. досега отнемаше по около 2 седмици, но знае ли човек. ако кажете слагам варненки към софия. я в темата пуснете един списък кой откъде е

# 350
  • Варна
Александра - Варна

# 351
  • ГР. ВАРНА
djuri - Варна

Алекс - аз съм съгласна.

# 352
  • в зоната на здрача
Аз пак имам предложение: Flutter
Дж..пусни ги всички на един адрес,например моя,
ако дойдат до 15 окт.добре-Марулева ще вземе варненските,
ако не,ще ги разпратя по отделно. Wink
Иначе ми се вижда голяма обърквация ,много сме и те занимаваме по всяко време.
На ЛС може да се доуточняваме помеждуси..

# 353
Здравейте,момичета! newsm51
Аз се позагубих малко,ама усилено чета старата и новата теми,та да наваксам  Rolling Eyes ....
Понеже и аз съм "лакомо дупе" та се оцъклих цял ден в ebay-я   newsm09  ....и се мятах цяла нощ в терзания -без кои гобленчета не мога  Weary  .... и сведох желанията си до скромните четири   newsm17  :
1."Балеринката"
2."Патетата и жабока"
3."Коте в макове"
4."Вълци в гората"
Като имам и въпроси (аз ги зададох в ЛС на Дъмпер,ама да питам и тук) ,та : дали може от "Балеринката" да си поръчам два броя ?! И ,Дъмпи,по коя цена да сметна парите .... или за всеки ще ги изчисляваш ти #Crazy....бая работа ,май, ти отваряме  Embarassed .... Аз ,да си кажа,че сега живея в гр.Монтана. Не бързам ,така,че може и с втората поръчка....поемам си всички разходи - на когото кажете и както кажете ще ги изпратя....
Малко по-късно ще дам линкче към новите си ръкотворения....(и да ме "изчеткате" за тях! От сега си казвам  Joy ....)

# 354
има доста повтарящи се гоблени, за тях ще питам предварително. на всеки поотделно ще изчислявам. на катето предложението ми хареса. пускам 2 поръчки на адреса на катето и да се оправя както знае  Mr. Green

# 355
  • ГР. ВАРНА
Дъмпер - както ти е най удобно за теб-само кажи за паричките къде как и колко,за да не те натоварваме много

# 356
  • Benelux / Varna
И аз съм от Варна, не ги бързам - когато дойдат тогава, може и както Марулка предложи да ги вземе, ако дойдат до 15.10.
Аз си поръчах само едно гобленче, ако не е късно ще разгледам още малко и може да добавя още един, ако не е проблем.

# 357
  • в зоната на здрача
Гледай ги и двете колко са послушни:
Кажете кой от къде е- и те и двете -от Варна,
а и на двете им пише отдолу под аватара.. Joy Joy Joy

И аз съм от Варна, не ги бързам - когато дойдат тогава, може и както Марулка предложи да ги вземе, ако дойдат до 15.10.
Аз си поръчах само едно гобленче, ако не е късно ще разгледам още малко и може да добавя още един, ако не е проблем.
е я и  zornitsa .. Joy Joy

Иначе е добре на който не му пише под аватара от къде е ,да драсне два реда,
аз ще записвам на лист,а парите направо на сметката на Дж..

Последна редакция: сб, 20 сеп 2008, 19:57 от ketri

# 358
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Blush трябва ли ти помощ?  или и сама разбра кой какъв е? Blush

чакам  Flutter обичам да гледам чуждичко от всякакъв вид  Joy

# 359
       Аз съм от Попово. Поръчвам 1 брой гоблен !

Общи условия

Активация на акаунт