Гоблени-29

• 49 540
  • 496
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Гледай ги и двете колко са послушни:
Кажете кой от къде е- и те и двете -от Варна,
а и на двете им пише отдолу под аватара.. Joy Joy Joy

Е, изпълняваме каквото е казано  Laughing
Щом на Кетри й се занимава, аз съм съгласна  Peace

# 361
Кетри е най-практична , на един адрес е  най-добре и ние ще чакаме...
Само ми обадете парите колко и сметката коя е .

# 362
Аз съм от Добрич.За сега снахата си избра един , а аз още се чудя и мая  newsm78 до кога е срока ..и аз не напирам с първа поръчка щото не мога да реша Thinkingпу...то голямо умуване пада
иначе и аз съм за предложението на Кетри Hug

# 363
утре вечер поръчвам  Peace
остава един последен въпрос да избистрим. на тези, на които кетри ще препраща гоблен по пощата или по куриер и как ще се плаща на кетри за това

# 364
  • Benelux / Varna
Има начин Кетри да ги препрати с куриер за сметка на получателя, аз днес така пратих едни документи по спиди.

# 365
  • варненка от София
И пак казвам, ако то 15-ти пристигнат варненските, аз мога да ги взема и занеса, пък тъкмо ще си направим и варненска срещичка.

# 366
  • Варна
Има начин Кетри да ги препрати с куриер за сметка на получателя, аз днес така пратих едни документи по спиди.
Да, така ще е по-лесно, освен това могат да й ги вземат от тях без да се разкарва. Иначе пощите май нямат такава услуга - тогава първо паричките на Кетри, пък после тя да го пуска препоръчано.
Марулка, ще е хубаво да се видим пак, тъкмо удобен повод  Grinning

# 367
  • в зоната на здрача
За куриера ,няма проблем,тука на българска земя вече е лесно.. Wink

Сега да си кажат от къде са :
бабъл-къде го таванското Laughing
vvvitality
miangelova

Значи,софиянки трябва да се свикаме на среща в най скоро време ,
че да съберем парите и да се пуснат на куп.
За да може Дж..то да ги пусне и да отпътува поръчката..
Е, може и поотделно разбира се,на ЛС ще разберете номера на сметката.
Но щом ни каже сумата на калпак и трябва да ги пращаме.
Та по с време да държим в ръцете си новите гобленчета и от там да ги метнем в първия шкаф да отлежат...
Кажете сега кога ви е удобно за среща.. Wink

# 368
  • ГР. ВАРНА
ketri, аз пак съм от недоразбралите -след като Дъмпер-ни пусни колко ще ни струват гобленчетата паричките на теб ли да ги приведем.

# 369
  • гр.Добрич
Всеки сам ще преведе паричките за гоблените на Дъмпера, а Кетри ще ни ги пусне с куриер за наша сметка. Аз така ги виждам нещата.

Gesh44, хайде показвай красотички.

# 370
  • в зоната на здрача
Всеки сам ще преведе паричките за гоблените на Дъмпера, а Кетри ще ни ги пусне с куриер за наша сметка. Аз така ги виждам нещата.
Въх,у Добрич гледай как ги разбират нещата..
А така ,на нея парите ,пък като дойдат гоблените,на мен адресите.. Hug

# 371
Е....пак съм аз....  Wink
Да земНа ,че да си изпълня обещанието (да се фукам,демек )  newsm47

раничка   ,която беше подарък за една от племенничките ми (за Р.Д.) ,а се спрях на такова мотивче,защото ходи в балетна школа....няма да ви описвам колко много я хареса.... reverance
"Приятели"  -това  ,пък ,уших за една много добра моя приятелка (пак за Р.Д.) ;малко не спазих точната схема,но разполагах само с две седмици ,за да го направя и импровизирах най-отговорно hahaha....не се получи идеално,че много се сляха някои от цветовете-особено на кученцето-но като цяло не е лошо....и най-важното -тя го хареса!....  reverance
....и едно "нещо",което не е за тази тема,а за "рисуване по стъкло" ,например, но много ми се иска да го покажа на вас  Blush  :

солничка  ....пак подарък за Р.Д. Blush ,за зет ми (съпругът на сестра ми)....е ,излишно е да казвам дали му е харесало....reverance
И сега да кажа ,че благодарение на една добра душа (тя си знае коя е  Hug) се установи ,че "Патетата и жабока" ,към които съм дала линк (от ebay-я),вече не са активни(явно и друг си ги е харесал  Wink ) ,но за мой късмет има още едни (дано не ми ги грабнат и тях под носа).... Дъмпи  Embarassed ,ще ти пратя друго линкче за тях ....
Е ,ми ....това е за сега....и да не забравя да ви кажа :много ми липсвахте ,момичета!  newsm51 

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 01:58 от gesh44

# 372
Аз съм от Русе и си поръчах балеринката ,но нямам отговор дали ще стане.И аз да питам ,че четох четох ама никъде невидях СМЕТКА НА ДЪМПИ за да пусна паричките и колко трябва да са.Аз също не бързам с поръчката,така че когато дойде,ще си шия зимата като не ходим по разходки.Ако от нещо има нужда и аз съм насреща да помагам.
gesh44 много са хубави  Grinning.

# 373
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ихаааааааа, Геш, ти изби рибата, и котките и кучетата, че и пчелите даже  Hug тези балеринки май всички сме ги нарочили  Thinking що не направим едно състезанийце кой какви ги е накъдрил?

и да те подкрепя - всичко е импровизация  Tired имам 120 чилета ДМЦ, 10-15 Анхор, около  30 МЕЗ всичките с номера и проЧ., а като потърсих определен цвят ЦЪ - пак трябваше да купувам  Crazy не че не обичам де!

ако не можете да влизате в гоблените.ком:

Цитат
Subject: za foruma

Дано само да успея да ти обясня както трябва. И така:
Отваряш My Computer , след това Local Disk (C:) След това горе в адресното поле копираш това:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
Като ти се отвори страницата кликваш върху иконката hosts , при което ти излиза едно меню с програми за отваряне. Избираш
Microsoft Office Word и ОК и след като ти се отвори страницата - най -отдолу копираш следното :

75.127.102.85 goblenite.org
75.127.102.85 www.goblenite.org

НЕ ЗАБРАВЯЙ СЛЕД КАТО НАПРАВИШ ВСИЧКО ТОВА ДА ГО СЕЙФВАШ, ПРЕДИ ДА ЗАТВОРИШ СТРАНИЦИТЕ.
След това затвори всички страници ,включително и интернета и го отвори отново .

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 09:12 от Goody

# 374
Геш, с право си се фукаш, хубави са много  Rolling Eyes
Балеринката е много сладка на раничката.

И теб те няма доста време, а колко неща си избоцкала.

Хубав ден на всички !

Общи условия

Активация на акаунт