Гоблени-29

• 49 529
  • 496
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте момичета, приемате ли нови попълнения  Grinning?
Миналата година ноември месец случайно прочетох една ваша тема и в края и вече бях се запалила яко по гобленарството. То няма начин със всичките тези красоти, които творят ръцете ви   bouquet.
Аз също съм фен на Дименшън и ако позволите искам да ви покажа последните си две гобленчета които уших на тази фирма :

Това :

И това, което в петък завърших и утре ще нося за рамка :

От снощи съм започнала този и като напредна малко ще показвам  Simple Smile.

А иначе това е скромната ми колекция за тази почти една година :

http://3opu.multiply.com/photos/album/27/27#
Благодаря ви много, че ме запалихте по тези красоти   bouquet!

# 376
  • в зоната на здрача
 Здравей 3ори , Hug
Приемаме нови попълнения и още как.
Колекцията ти за почти една година,хич не е скромна,напротив-страхотна е.
А пък "дедо Мраз" е като истински.. Laughing
Давай смело ,ще чакаме етапи от зимния пейзаж..

gesh44 ,както винаги шарена,весела и продуктивна.. Heart Eyes

# 377
Зори , ти ме шашна, а оригинални ли са и откъде си ги купи ?
Защото и аз сега поръчах този Дядо Коледа , лесно ли се шие ?
И този на Кетри ми хареса, ама да не правим едно и също ,пък нали е и търг, дали и моите се повтарят с на някой друг ....

# 378
да има повтарящи се гоблени, ако за някой е важно да кажа какво се повтаря
3ори, страхотна колекция  Hug

# 379
  • Варна
А всъщност какво се прави като се повтарят? Ще го получи само един ли?

Зори, много са хубави!

# 380
аз пуснах запитване, дали от съответните модели имат нужните бройки и сега чакам отговор

# 381
Благодарим , Дъмпи , за мен не е важно, важното е да ги купим .
Ще си правим тъкмо състезания. Joy
За всичко предварително благодаря на теб и Кетри , че ви отнемаме от времето.  bouquet

Гууди , направих го това и влязох в гоблените.ком. Hug

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 12:56 от ina221

# 382
  • 2 етажа над тавана

Сега да си кажат от къде са :
бабъл-къде го таванското Laughing

В Софията, в Софията Laughing

Извинявам се за закъснялата реакция, малко съм затънала в ремонтни дейности и не ми остава време за форума и за шиене на гобленчета Tired

Видях страхотни неща на последните страници, особено на Зори - невероятна колекция Hug

А за поръчката - каквото се реши, на всичко съм съгласна, само казвате сметката за превеждане на парите и ги плащам моментално Mr. Green

# 383
Благодаря много на всички    bouquet !

Зори , ти ме шашна, а оригинални ли са и откъде си ги купи ?
Защото и аз сега поръчах този Дядо Коледа , лесно ли се шие ?

Всичките ми гоблени са със схеми от нета, тези на Дименшънс конвентирам в ДМС пак с конвертори от нета. До сега не ми се е случвал фал с цветовете, но сравнявам резултатите от няколко конвертора и чак тогава, ако има 100% съвпадение купувам конците.
Четох в темата отзивите за комплектовките на Герика и затова се отказах да поръчвам от тях. С оригинални няма как да се снабдя за съжаление. Затова за сега избирам такива, които се шият на бяла Аида 14, защото такава намирам в нашият град. При следващото ми ходене до София ще проверя в магазина на ДМС дали имат от светлосивата Аида, защото съм хвърлила око на още няколко гобленчета на Дим, но се шият на dove grey Аида.
Дядо Коледа е наистина като жив, особено очите му, въпреки че снимката е кофти правена на вечерна светлина. Шие се много бързо и приятно, само за контура трябва да имаш повечко нерви, но той при всички Дим е така.

# 384
Браво , какви красиви неща сте показали ... Crazy
особено ми хареса раничката  Heart Eyes
раничка   ,която беше подарък за една от племенничките ми (за Р.Д.) ,а се спрях на такова мотивче,защото ходи в балетна школа....няма да ви описвам колко много я хареса.... reverance
а аз не намирам много свободно време за шиене  Embarassed
Къщичката със златното слънце -  отдавна е готова , ще ви я покажа , само да а снимам ... Но не съм почнала нищо засега , Мимито е хремава , и кашля , и не е на ясла ... А и се колебая между 3 работи - кое да е следващото newsm78

# 385
smile3525 Благодаря много,момичета! ....за похвалите newsm03....
С раницата особено много се гордея,щото голям зор беше докато измисля най-удачния вариант за кройката и....А съм решила да правя и за другата си племенничка ,ама "МАдамска чантичка"  Joy  ,пак с балеринка в друга стойка....
А иначе,снощи много ми се спеше и не показах всичко,над което съм се трудила,докато отсъствах от форума....
Поредният подарък ,който пак не е по темата  Blush ,ама следващото е точно в десятката  hahaha :
крокодилллл....
Аз имам още една красотичка,завършена преди повече от два месеца,ама си я пазя за първа страница на новата тема  smile3533 ,че ,май ,само аз не съм се "записвала" на първата.... Joy

Ива_Николова, и аз съм от Русе....ама сега живея в Монтана ....(това малко спам Blush,ама се зарадвах,че има още някой от моя градец)
3ори,бравос! И това всичкото за има-няма година?! #Shocked ....А какъв конец си използвала за снега и"снежковците"?(http://3opu.multiply.com/photos/album/27/27#)

# 386
            Марулка ме пита къде рамкирам и щя х да пропусна да птговоря. Последните ми гоблени са рамкирани в едно русенско ателия "Брикс", страхотно се справят там наистина. И цените не са кой знае колко високи. А иначе съм ползвала услугите на други гобленарски магазини в Попово,но те са посредници и или нямат разнообразие,или режат глави от кръстта.Лек ден!

# 387
  • в зоната на здрача
Готова съм... Heart Eyes,
е.. още е малко мокро ,ама ще изсъхне. Wink

gesh44 ,с крокодила обра точките,браво .. Hug

# 388
gesh44, ketri, страхотни са  Hug

# 389

3ори,бравос! И това всичкото за има-няма година?! #Shocked ....А какъв конец си използвала за снега и"снежковците"?(http://3opu.multiply.com/photos/album/27/27#) [/color]

Бял конец Анхор, номер 1 да съм съвсем точна. Може би от синята панама и светкавицата се е получил този "перлен" ефект.

Крокодилчето и раничката и мен ме изкефиха много! Подаръците ти са много ефектни и неповторими и със сигурност ужасно много радваш хората за които са предназначени !

ketri това бебче на тази панама изглежда ангелско...много, много сполучливо!

Общи условия

Активация на акаунт