Гоблени-29

• 49 616
  • 496
  •   1
Отговори
# 75
Пикасата от 4-ти септември е с нов облик, и на мен ми са по-малки снимките, но не съм сваляла. С лупата пробва ли да увеличиш ?

Проверих,работи си както преди.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 14:10 от ina221

# 76
  • в зоната на здрача
здравейте,
може ли да ми кажете,къде се намират-на кой адрес -магазините за гоблени в София?
Благодаря  bouquet
paola,на първа страница има -фирмен указател-по градове,
задаваш за София и ти излизат сумати адреси..
Ние препоръчваме ДМЦ-то на "Ст.Стамболов",
в близост има и "От игла до конец"продават и конци ариадна. Hug

# 77
  • 2 етажа над тавана
Мдааа, и на мен ми се лепна някакъв троянец вчера #Cussing out

От кои линкове бубясахте бе момичета? Дайте ги да ги знаем, че да пазим компютрите.

Не знам дали е от линка, който отварях, но се появи веднага щом цъкнах на новите гоблени от Галерия бродерия, дадени по-напред в темата.

# 78
Да Weary и при мен се получи същото ...за троянеца де...аз отдавна не съм се "мяркала"тук ама то кое по-напред
поздравявам всички с личните им поводи и всички,които сте нашили големи красоти newsm10
ама имам едно питане-сега големия синковец е първокласник и се  newsm78дали да не му ушия нещо за първи учебен ден -така нещо дребно за спомен,но въпроса е какво ...бихте ли ме посъветвали - обича животни,зодия лъв, ама дали да е в тая насока или нещо ученическо newsm12
и за да не е спам да ви покажа подаръка ми за племенницата-еее, снимката не е добра,за изработка да не говорим ,но сега се уча http://media.snimka.bg/0475/007205827.jpg Embarassed

# 79
 smile3532
ама вие с тия рулетки ме разсипахте от смях. аз вместо да си нося рулетка, си намирам в самия магазин и карам продавача да ми премери  smile3532

valikir, браво, чудесни гоблени си сътворила!

donsita, разкош е проекта за черната панама, много ми харесва. а ръцете наистина изглеждат различно в рамка. супер е станало. а пък аз още се мотая с буйките. ей го бебока дойде, а аз още не съм се наканила с рамката. ама утре вече ще трябва да отида да го дам. от колко отварят ванина?

Няма да го делят. Ще си стои при мене и те ще ми идват на гости. а кат умра -не знам какво ще го правят  Thinking ся ме хвърли в размисъл
дилемата е жестока!!!  newsm12

еее, galaxia, браво, приказна е тая принцеса!!! чудесен подарък!

исках да ви покажа аз докъде я докарах къщичката за лилипути, обаче ми падна батерията на апарата, така че после...

# 80
gallaksia,    Мога да предложа Ежко с раничка,който отива на училище .
    Изпрати адрес.

# 81
  • в зоната на здрача
    Изпрати адрес.
Цитат
4.Ако ще помагате и ще давате схема и ключ,то дайте линк към тях В ТЕМАТА,за да я свалят всички желаещи,
в противен случай изразходваме една страница в.."Може ли схемата и на мен" или "Дай имейл" или пък "Имаш поща"..
Heart Eyes ,и аз я искам схемката,нали и ние сме първи клас.

# 82
Здравейте момичета!
Думи нямам за красотите, които сте сътворили  bouquet; няма да изреждам, да не пропусна някого Hug
Искам да ви питам някой виждал ли е някой комплектовка на орхидеите на Ленарте (ахх, Кетри, и с тях ли трябваше да ме заразиш); и от какъв порядък е цената им? Не знам дали ще успея да тонирам панамата, въпреки че съм приготвила най-качествения чай за целта Laughing
Бих искала да помоля и Хипатия да сподели номерата на конците, с които е шила тези кончета:
http://picasaweb.google.fr/filipias3/62Dim_6889_EquestrianDuo?au … 63400767930514754
В предоставената схема има едни номера ДМЦ, дали са те newsm78; виждат се обаче до N 7
Надявам се скоро да завърша някой от започнатите гоблени, да покажа. В момента шия гръцкия остров на М. Пауъл.

# 83
има ли тема ръчно плетиво newsm78

# 84
# 85
З
Бих искала да помоля и Хипатия да сподели номерата на конците, с които е шила тези кончета:
http://picasaweb.google.fr/filipias3/62Dim_6889_EquestrianDuo?au … 63400767930514754
В предоставената схема има едни номера ДМЦ, дали са те newsm78; виждат се обаче до N 7

за този гоблен  направих мой ключ. Имам запазено и картончето с конците , но сега няма да мога да го сканирам.
А иначе номерата, които ползвах са тези
13337- 920
15365-976
15372-739
15350-3827
13336-922
15372-739
6096-436
15356-975
15360- 839
18390-648
15393- 3790
18403- 310
11001- bialo
13336- 922

# 86
От кои линкове бубясахте бе момичета? Дайте ги да ги знаем, че да пазим компютрите.
Мдааа, и на мен ми се лепна някакъв троянец вчера #Cussing out
 Не знам дали е от линка, който отварях, но се появи веднага щом цъкнах на новите гоблени от Галерия бродерия, дадени по-напред в темата.

И при мен от същите линкове наизкачаха троянците.

Да се оплача, че при мен продължава да има някакъв проблем с Пикаса-та. Но не мога да разбера какво е.
Явно е в моя телевизор нещо, щом другите не се оплакват.
Нито един от даденте тия дни линкове в Пикаса-та не ми се отваря, по-точно, нещо уж се зарежда, но излиза празна страница и никаква снимка не излиза на екрана. Направо ми е мъка, защото не мога да видя какво показвате. Sad
Пробвах в един по-предишен албум да отворя определена схема, но излизат само малки картинки. Като кликна на дадена за да я видя само нея - тя не се отваря, ами седи като "зависнала" страницата.
Оня плъзгач горе в дясно с лупичката малко увеличава снимките, но само за разглеждане. За сваляне - НЕ СТАВАТ. Пробвах така да ги запиша но не става - не са ясни.
Някой ако има идея от какво ще да е - да ми подскаже.
Сега не мога да си сваля нито една схема от Пикаса-та. Sad
Мислех даже да взема да се регистриам - пък дано да е от това.

# 87
  • в зоната на здрача
Rommi ,аз нямам никакъв проблем с Пикаса..
Регистрирай се ,изтегли програмката за сваляне и качване ,пък дано стане.
С нея ще сваляш целия албум,а не снимка по снимка.. Peace

# 88
    Изпрати адрес.

Хайде,че 15-ти септември наближава newsm78 ,Sherlok,прати го тоя Ежко направо тук да го видим Hug
а относно пикасата хич не я разбирам -откъде да прочета и да я разуча baby_neutral

# 89
  • Стара Загора
Божеееее, значи аз съм виновна за краха на компютъра на работа (заради вирусчетата от линковете). А аз дори не разбрах, че е имало такива, защото смотаната антивирусна, която ни е сложена изобщо не ми сигнализира. Само една схемичка свалих, дори не успях да я разгледам, защото не се разархивира, но не отдадох голямо значение на факта, а то какво било... Много ме е срам сега и като казвам крах, разбирайте абсолютен, явно нещо доста сериозно се е подвизавало там Simple Smile, бъдете благодарни, че имате сносни антивирусни, щото положението наистина беше сериозно. Не се отваряше никаква програма, абсолютно никаква, нито от контролния панел работеше нещо... Оплаках се Simple Smile Дано да са го оправили вчера.

Rommi, а с какъв браузер си, най-вероятно не си с интернет експлорър. Защото аз съм с опера и също имах проблеми онзи ден, но с ИЕ всичко беше ОК.

Общи условия

Активация на акаунт