Гоблени-29

• 49 526
  • 496
  •   1
Отговори
# 390
  • Съвсем в края на света
Мда, да се включа и аз.
Преди месец купих балеринката на Дим.
Мислех да се хваля чак като я ушия, ама на Goody ме изпревари и като гледам, бая народ, ще е пред мен.
Иначе аз се боря с Бас, ама успеха ми е 0, нямам никакво време. Като намеря малко свободно време спя.
Страхотни неща сте показали.
Кетри лесно ли се шие това бебе, че мисля да го спретна за едната докторка, и да му уголемя ноктите, че приличат на изгризани Simple Smile

# 391
  • Стара Загора
ketri, бебчето е много сладко! И в моите планове е, разпечатала съм си схемите, ама не знам кога ще е... Много ми се шие нещо бебешко, нали чакам бебче, ама нещо не мога да си избера Simple Smile

Зори, супер нещица си направила, толкова са хубави всички, за Дядо Коледа нямам думи Hug

gesh44, във твоите също ми останаха очите! Изобщо всичко, което показвате е толкова хубаво, а аз само гледам и много малко шия...

Между другото аз също поръчах 2 нещица на Дъмпер, но не знам дали ме е включила в поръчката, все пак аз почти не пиша и не се познаваме и ако не е, няма да се обидя, та затова не се обаждах досега, но ако ми ги поръча, ketri, ще ти пратя моя адрес в Стара Загора, а от нея ще чакам банковата й сметка и тичам да превеждам парички Simple Smile

Поздрави на всички Hug

# 392
ketri,бравооооооооо!
....ох,още повече се надъхвам и вчера и днес голям зор му давам на тоя бебешор,ама има още...
момичета явно аз съм най-голямото моткало   Animal Snail
gesh ,поздравления,много оригинални и изключително красиви!
3ори,добре дошла,много съм впечатлена от твоята колекция...невероятна е...и това "само" за една година тц,тц Heart Eyes
 като на един заклет фен на Dim,пак ми се напълни душата,като я разглеждах...  bouquet
Добричке,последвах инструкциите за гоблените.ком,ама трябвало да почакам 24 часа,все пак благодаря ти Hug

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 18:02 от bella_

# 393
Astera, включила съм те  Peace

# 394
  • в зоната на здрача
kita,лесно е и то много.
Е, малко ме изнерви бледия конец,ама си заслужава. Peace

# 395
  • Бургас
Като сте заговорили за пъръчка на гоблени с балерини на Дименшън си припомних, че и аз бях обещала да кача снимки.  newsm78  Качеството на снимките с мобилния не е задоволително както виждате.

Приятелката ми /ако помните бях споменала в предната тема/, вече я уши и оконтури, #Crazy но снимките, които направих на нейния гоблен са вечерни и станаха много тъмни. Като направим по-хубави ще ви ги покажа, а сега ще избера и кача само по-хубавите, на която поне контурите се виждат - много хубав стана. А междувременно тя уши и още един Дименшън - качвам ви и него.

Това е етап от моята балерина:

Това е нейната вече завършена балерина /която сама си комплектова!!!/:
и

.... и накрая, понеже сигурно ви писна от балет, прилагам и музиката...

# 396
момичета, поръчките приключиха. който е дал поръчка, дал, който не е, да е  Wink

# 397
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ихааааааааааа, направо виждам тюла  Crazy на пачката  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотни са  Hug
кетри, и аз искам бебок, ама да вземе да ми го ушие някой ли? що ли?  Rolling Eyes че май само това не съм почнала  Blush а панамата защо блещука? от мокрото или е тази с ламето?  Thinking
гешче, пиле шаренко - ей тоз зИления кОркодил направо обра точките, а за паспартуто нищо няма да кажа  Crazy кави идеи имате, чак срам ме лови с моята скучна класика  Blush
кита, ако изостанеш ще помагаме  Mr. Green ще те подръчкваме, че да те отменим с шиенето ще е по-трудничко  Heart Eyes
гледам каните се за нова темичка, даже криете картинки за първа страничка  ooooh! и аз има с какво да се похваля, но и аз ще чакам новата тема пък  Crossing Arms
Здравчеееее, пак се изгуби като старите пари  Confused

ДЖ - лИбЪ те да знайш  Heart Eyes

# 398
Браво , много ви се възхищавам на бързината, аз само се моткам , а и децата ми се мотат в краката.
Като ми дойдат оригиналишетата и на мен и ще ги почна и тях сигурно и доникъдето.
Илина , хубави са , направо като нарисувани, сравнение не мога да правя, и двете ми харесват..
Кетри шие със скороста на светлината, това бебе и то е много сладко.
Трябва да стане нещо с БТК , да ми спрат нета и да престана да се дзверя в темата , мъжа ми вика-ако искаш, ще ти откача жицата и готово...
Дъмпи   bouquet

ПП
Астера, пожелавам леко да минат оставащите ти дни и здраво бебче!

Последна редакция: нд, 21 сеп 2008, 19:59 от ina221

# 399
  • в зоната на здрача
Goody ,чак сега те прочетох както трябва. Crazy
Панамата блещука,щото е от оная модерната-с ламето. Wink

# 400
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody ,чак сега те прочетох както трябва. Crazy
Панамата блещука,щото е от оная модерната-с ламето. Wink

smile3518 и такава нямам smile3518 засега  Mr. Green

Mr. Green и не бързай много с новата тема, че да напредна повечко  Blush мързеливичка съм  Joy

# 401
Аз едва преди няколко часа успях да се докопам до компютъра на брат ми, за да мога да дам линковете на това което си харесах за поръчката, че нали от моя комп не се отваряха подробните ликнове.
Е, от тук се отварят за радост, но за съжаление  се оказва че съм позакъсняла и май поръчката вече е приключила. Cry Cry Cry

а трявбаше доста да се поровя, защото това което си бях харесала вече не беше на същите страници от преди 2 дни, та ми се наложи да преровя наново всичките 39 страници.

онази "Fancy-Victorian-Lady"
много ми легна на сърцето, но нещо не можах да я открия. Дали вече не "свалена" от списъка за продажби?

http://cgi.ebay.de/Gallery-Crewel-Kit-Fancy-Victorian-Lady_W0QQi … otoQQcmdZViewItem
Този линк го беше дала Goody няколко страници по-напред; но аз не я намерих измежду 39те страници...

И другото което си харесах бяха ето тези орхидеи

http://cgi.ebay.de/Cross-Stitch-Kit-Oriental-Orchids-Delicate-Wh … ksid=p3911.c0.m14

Ще си изпратя линковете на Дъмпер, пък дано се окаже че все още имам шанс, ако не, ще чакам следващата поръчка.

# 402
  • Стара Загора

Много, много, много благодаря!

Hug

ПП Довечера ще покажа какво си поръчах!

# 403
Сега да си кажат от къде са :
бабъл-къде го таванското Laughing
vvvitality
miangelova
Ketri - аз и miangelova сме от Хасково  Laughing А бебенцето е суперско и на тая панама... нямам думи - свети!  smile3501

Зори - страхотни нещица си направила и то само за една година...А Дименшъните - просто ми напълниха очите... Мнооого са сполучливи! Супер си подбрала цветовете!  smile3501

Гешче - и  ти толкова много красоти си сътворила... Гобленчетата са супер! А за подаръците - блазе им на получателите... Взе ми акъла и с тези рисуваните бурканчета!  Crazy

А относно поръчките - аз си поръчах само едничко...Ето това :
http://cgi.ebay.de/Cross-Stitch-Kit-Snowy-Woodland-Winter-Deer-B … #ebayphotohosting
 Ама наистина май трябваше всеки да пише какво си е поръчал, за да не става дублиране... Аз тъкмо си харесам нещо и гледам вече някой го е поръчал и хайде пак наново избирай.... Трууудна работа  newsm78

# 404
момичета, фирмата е голяма имат бройки. най-купувани от нас са сезоните  Laughing орхидеите и балеринката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт