Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 5

• 29 418
  • 443
  •   1
Отговори
# 105
нашият тати

# 106
   Здравейте  bouquet

А нашия си дойде и запали парното- какво блаженствоооо!!! Колко е хубаво да си имаш мъж  в къщата!Десет дена  се нацепихме от студ с щерката.Случи се , че нямаме нито калорифер, нито климатик, само една газова бутилка, а ме е шубе да я запаля EmbarassedСега ще ме обучава как да паля парното, но то и времето се пооправя като че ли. А като го няма и колата подкарах...страх не страх, ще стане човек от мене значи Joy.
  А да ви кажа, от снощи пералнята се сбърка .Перем му изцяло всички дунапрени и тапицерии в камиона.Къщата ми се вмириса, такава отрова Sick.Предишните шофьори така са го окадили.А моя  мъж не пуши и е много подреден.Обича  да му е чисто и не влиза с обувки в камиона.Та сега търкаме и лъскаме.Голям ефект няма да има , мисля, то опушеното  си е опушено, но което може да мине през вода е по-добре.Моя е само за нов камион, но му пробутаха  стария барутник, защото е новак във фирмата, уви.А новия камион дадоха на един пич, дето ни се къпе , ни се мие и пуши като комина на ТЕЦ-а Confused
Та такива ми ти работи. И аз съм уж вече в  темата за постоянно.

Жабче, детската ви градина е поразителна!!!Блазе на дечицата и на учителките- друго си е да работиш в приятна  атмосфера.
  Нашата градина спечели общинския конкурс за най-чиста, подредена и оформена градина.На двора има полянки с  джуджета, слончета, котета, крокодил, лебеди, и вс други градински украси.Люлките и катерушките са  боядисани в  красиви цветове, а дъъъъългата стена е изрисувана с  природни  картини и  сцени от приказки. Има и алеи с цветя.И всичко правят сами учителките  и лелите, наистина се съсипаха от работа,  но си заслужиха наградата.И вътре е красиво и пъстро.Е, не е  модерно, с изключение на  санитарния възел, който е чисто нов, но...На децата им е хубаво и ходят с желание Peace

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 14:53 от gerik

# 107
Здравейте!Да се похваля,че сме заедно със съпружеското тяло на гости в Германия.Естествено шефа му прекъсна почивката на два пъти, но какво да се прави...Не бях излизала извън България до сега и в момента съм превпечатлена от замъци,катедрали,канали и старинни къщи с мухлясали покриви...ех...Иначе скоро не се очаква командировка за него-следващите няколко месеца май ще сме заедно...

# 108
  • Malgrat de mar
Много хубаво!Да покажеш снимки!

# 109

И нашият тати пак замина.Отново сме сами,но какво да се прави.Хубав ден на всички.
Жабче,каде се изгуби?

# 110
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Тук съм , но нали съм с мъжО и нямам време за форума.  Blush
Прокрадна ли време , влизам. Peace
Сега нали и сватба ще имаме , та последни приготовления и съвсем не стига времето.  Hug

# 111
Привет и от мен.Нашият тати си идва утре.Аз не се вясвам,че съм настинала и само вардя дивана и зяпам тв.На всичкото отгоре вчера ми се обадиха от ДГ да ходя да си прибера Ани,че като станала от сън я заболяло ухо.Слава богу мина  й.Оплаках ви се и се надявам да няма други болни.
Жабче после снимки обезателно да покажеш.То такава хубава дата сте избрали (тогава имам РД),а и кумовете щом са ми градски няма начин да не стане купона.
Princess of Dreams завиждам ти благородно.Обожавам Германия много обичам да ходя там.
gerik направо ми беше писнало 5 години с тази камина и дърва,въпреки,че ни беше много топло и уютно с нея.Той моя и вкъщи да си беше пак аз я палех,явно не е барал циганка  Mr. Green както казват хората.Сега сме на копче(газ) както казва мъжо и е по добре.

# 112
И аз се разболях от тия дърва,докараха един камион и трябваше да се приберат.Нямам сили за нищо и пазя леглото.Хубав ден на всички  bouquet

# 113
  • Луната ни пази
Здравейте, момичета. Да се включа и аз във вашите редици, приемате ли още сестри по съдба? Моят съпруг работи в Албена Автотранс, автобусен шофьор е. В момента автобуса му е в София и от там пътува за чужбина. В момента е в Словакия, после в Австрия , после в Македония. Този път тръгна на 29ти(нощта преди рождения му ден и то втора поредна година така) и живот и здраве Трябва да се прибере на 13ти, ама ако не го пратят някъде другаде. Общо взето така я караме 2 седмици го няма, 5 дни у дома и после пак (пусти му пари). Аз съм по майчинство, бебка е на 4.5 месеца, по цял ден сама у дома, абе... вие знаете какво е. Казвам се Миглена, мъжа ми е Иван, а бебка Константина, живеем в Добрич. Благодаря ви за страхотната тема!!!!

# 114
megelinka добре дошла при нас!

# 115
  • област Софийска
megelinka,

# 116
Добре дошла megelinka!
Аз и моят съпруг работехме,във  Груп също автобусна фирма.Но после той се качи на тир.Та цял живот шофьорска жена. Joy

# 117
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
megelinka , Добре си дошла сред нас!

Валка , кумовете са им от Драгалевци , а кръсниците на зетя са ти комшии.
И понеже той няма родители , та те ще застанат от негова страна представляващи родителите му.  Hug

# 118
  • Луната ни пази
Здравейте, мацки. Благодаря за топлото посрещане. Имам усещането, че съм у дома си- всичко при нас е като при вас. Тати си дойде, тати замина Simple Smile
Аз си знаех какво работи, защото се запознахме по време на работа ( аз съм екскурзовод и пътувахме заедно). Нашият тати също е бил тираджия, но не иска да се връща към тези моменти. Даже много често му предлагат, но той отказва. И според мен е добре така, защото знам, че е на топло, нахранен и спи на белия чаршаф, както се казва. С туристи е по- лесно, отколкото сам с товара.Сложността идва от там, че товара ти е хора, отговаряш за тях, а не само за собствения си живот, а и недай си боже да ти се паднат някои капризни. Иначе битовите условия са добри. Заплащането бива, е не са някои крупни суми, но като за БГ, а и за град като Добрич си е направо повече от супер. Това от мен за сега. Целувки от мен и бебка!

# 119
  • София
,megelinka ,добре  дошла!!!
При нас е весело,само къде Жабчето сега е доста ангажирана покрай сватбата,и по-рядко минава  да ни развеселява. Wink
И ние сме в пълен комплект,днес бях на родителска среща в градината.Аз съм от родителския актив и касиер,вече трета година. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт