Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 5

• 29 410
  • 443
  •   1
Отговори
# 345
Добър ден,момичета!

# 346
 newsm44 моя минал митницата,до 5-6 дена живот и здраве ще си е в къщи,подгрявам банята  bathще се готвят манджи яко cook
а после до базата да си го повозя  travel   "колко ми лииипсваааш,начина........."
много се радвам затова почнах от новината.добро утро на всички .
princess of Faith :стискам палци на 18
бабче жабче голяма си подкрепа и винаги правиш весело,хубаво е, че има силен човек като теб в тъжни моменти.
сега отивам да свърша някои задължения и пак ще пиша.на всички хубав ден newsm51

# 347
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро , момичета!

Хайде на по кафенце.  Hug

Кали , толкова си щастлива , че чак на мен ми стана радостно.
Мойто мъж , другата седмица някога ще тръгва и ми взима колата.
А аз ще чакам джакпота на тотото , та да си купя друга.

Лек , усмихнат и весел ден! 

# 348
Здравейте на всички!
Да се похваля - от вчера имаме куче - малко, на 1 месец. Навън ще живее, ама засега е в 1 барака в двора, че нали е още бебе. Майка му е немска овчарка, а бащата - ротвайлер. То май повече прилича на майка си Laughing
В неделя ще го снимам и ще покажа снимки, че утре съм пак в командировка в Турция.
Иначе малката я е страх - тя по принцип се плаши от всякакви животни ако я доближат - ако ще и врабче да тръгне към нея - надува гайдата. Кученцето като го държа го милва по гърба, но като го пусна на земята и то тръгне да върви - бяга и реве...Надявам се да свикне с животните, покрай палето.

# 349
Честито кутренце!

Малката ми щерка беше така , като бебе , но ни всячески и поднаяхме да гали котката , кучето и след известно време свикна. По препоръка на докторката , за да преудолее стреса , ни каза да гледаме животните вътре и така стана.  Peace
Пробвай , може да има ефект и при теб.  Hug

# 350
Здравейте- и аз да се включа по темата за домашните любимци,макар че в съотношението дете - животинка май нямам много опит Thinking но пък поотделно имам Grinning Преди да се роди малкия имахме доста животни ,куче и котка винаги са се разхождали из дома Joy но като приближи датата за бебето ( тогава имахме много сладък японски хин) и махнахме кученцето ( с крокодилски сълзи Sad) Сега като гледам малкия как търчи след всяко куче и коте бая се замислям отново да се обзаведем с домашен любимец,но ще поизчакам малко....

# 351
zmen4o , от как се е родил внука все е с животни около себе си.  Peace
Расте с две кучета , котка , заек и две морски свинчета.  Crazy
Не сме го лишавали от удоволствието да ги гали , скубе и бие.  hahaha
Да е жив и здрав , но нищо му няма - на 3 год. е. Heart Eyes

# 352
Аз не се замислям заради малкия,смятам че се попресилих със притесненията и прибързано махнахме хинчето - ама нали знаете - първо дете и какафонията е малко по - голяма.За второто вече ще съм по-  отракана Joy Май повече се притеснявам за себе си  hahahaАко можех и на малкото кутре ...един памперс,щеше да е по - друго newsm80 Моето май си е чист егоизъм hahaha Е хайде момичета лека ви вечер и сладки сънища smile3524

# 353
здравейте момичета,да изпием по айрян  Misc Baby Bottle,снощи с приятелки бяхме  и от радост  си пийнах/50гр/, че май са ми много ,но го направих и сега ми пуши главата.
ще ходя да поработя и после при мама.и ние имахме животинки,но предимно аз се грижех за тях.коли,риби/ама много/три аквариума.папагал,котка и после пак котка. когато бях бременна в 4м поисках колито,направо се влюбих ,беше на 3 м,после  бебе и после свекъра се разведе и си дойде в къщата и направо ужас,бях се сдухала и така три години.послепис за разсмиване:затова не искам второ та да не  взема да преискам слон  Wink

# 354

Кали , махмурлука е кофти нещо. ooooh!
 Ако има къде да го гледаш , защо пък не и слон.  Laughing
 Лек и хубав ден!

# 355
  • Malgrat de mar
Привет и от мен момичета!Хич не намирам време да ви пиша  Embarassed
Вчера ходихме с малкото на концерт в НДК ,а днес се опънахме по едни баири.

Аз гледах едно дакелче преди време,ама мъжо му показа пътя като се роди Ани  Cry
Сега не бих се ангажирала отново,достатъчни са ми две деца  в къщи и мъж понякога.

# 356
махмурлука от давна ме  отпусна,каде се губите,да не би мъжете да са в къщи,
и аз чакам да се върне до4-5 дена и ще усетите та чак ще се раздруса.
това беше шега, я кажете, как сте от софия много ли ви люля и поражения има ли в къщи и добре ли сте .голям страх е и много опасно.аз съм го изживявала два пъти и то от големите земетресения
7 по рихтер.на майкини къщата е кирпичена и първия етаж е в земята и казват ,че това е стабилно, но има следа на едната стена ,още седи процепа ,татко го маже ,но като подаде пак го повтаря.страшни  са тия бедствия.
бабче жабче къде и ти остана.....,но те разбирам като са много хората около теб и всеки те  приканва за нещо,но без децата не може    и лека вечер на всички  smile3525 wavey

# 357
Здравейте , момичета!   bouquet
Моя мъж сутринта тръгна за Испания.
Взе и колата , та сега съм с двойката.
Ма това да е проблема. Щерките имат коли , ще ползвам техните.  Crazy
От 2-3 мес. в нас , сега малко е терсене , ма се свиква бързо.  Hug
Лек и хубав ден.   bouquet

# 358
  • Malgrat de mar
Бабче,лека и безаварийна да е!
У нас Ането е леко болничка и мрънка недоволно.
Баткото ме ядосва непрекъснато,усещам че ставам изнервена и зла!
Трябва си мъжко присъствие в този пубертет.

# 359
Еми , преди години мойте имаха страх от мен. Баща им не ги закачаше за нищо. Шамар даже не им е ударил. Мека Мара е той , а аз страшилището.  Crazy
Дано му е лек пътя. Утре живи и здрави може да е в Лорет де Мар.  Peace
Но път време няма , кога пристигне тогава.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт