Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 5

• 29 436
  • 443
  •   1
Отговори
# 330
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
cyci , моя мъж 2-3 месеца си е у нас. В началото и ние все се карахме за елементарни неща. Дразнехме се един от друг , но сега свикнахме.  Peace
Към края на месеца тръгва , тук само се изнервя от цени , държава , безпаричие , кой как карал колата и други подобни неща. Затова реши , че хем му е мястото при семейството , хем не му се седи тук и да работи на някого за стотинки.  Hug

# 331
ох явно той е отвикнал от нас но какво да се прави.Сега ще го видим и шефа , че още е в отпуск но идеята е да се пътува в БГ и само ако има нещо належащо- а то винаги така излиза.

# 332
cyci , ще се научи да свиква с вас.  Hug
Щом си остава в БГ да пътува , неизбежно ще трябва да свикне.  Peace
Постепенно ще стане , от раз просто нЕма начин.  Grinning

# 333
  • София
cyci , моя мъж 2-3 месеца си е у нас. В началото и ние все се карахме за елементарни неща. Дразнехме се един от друг , но сега свикнахме.  Peace
Към края на месеца тръгва , тук само се изнервя от цени , държава , безпаричие , кой как карал колата и други подобни неща. Затова реши , че хем му е мястото при семейството , хем не му се седи тук и да работи на някого за стотинки.  Hug

Heart EyesТи затова ли се вясваш от дъжд на вятър в темата?Скучно е без теб!!! Hug

# 334
Евка , не е той причината той. То всъщност причина няма.  Blush
Влизам и чета , пиша когато има кво. Но не ви изпускам от поглед , да знаеш.  Hug
А нали и сватба имах , после на друга сватба бяхме в Бл.-град , после организирах среща с бабките на Морени - Витоша. И така общо взето.  Crazy
Но , си ви обичам всички и тез дето познавам и тез дето само виртуално познавам.  Heart Eyes

# 335
  • София
Много се радвам за теб!Да са живи и здрави младите,и вие!
Динамика да има,че скуката е отвратителна.Иначе и аз редовно влизам и чета.
Хубав ден на всички пожелавам!

# 336
Благодаря Евка .   bouquet
Благодаря и на останалите девойки.  Hug
Хубав ден.

# 337
добро утро и от мен,при нас май нищо не се случва ,още е на митницата....голямо стояне.
и аз искам да вида придобивката/опел тиграта/.deni_m нали ще ни го покажеш,дано скоро да го получиш и да му се кефиш.
в петък ходих на колата да правя застраховка и плащах данък.моя миналата година него е плащал ,минал прегледа по другия начин и направо се побърках от чакане по данъчни и други,но всичко съм му оправила.аз до сега не съм се занимавала с това ,не че не мога, но нали за това е той,а само зареждам и карам.абе да си призная доста неща взех да правя.

# 338
Добър ден,дами!
Пак съм ядосана,детето отново е болно.А на всичко от горе мъжО,нестига че все е на път но и когато си е тук пак го няма.Направо съм бясна.
Вчера бяхме на гости познайте каква беше темата на разговор:КАМИОНА И ИТАЛИЯ #2gunfireУЖАС.
Уж да не се ядосвам ама не става.
Излях си душата.

# 339
  • София
Добър ден,дами!
Пак съм ядосана,детето отново е болно.А на всичко от горе мъжО,нестига че все е на път но и когато си е тук пак го няма.Направо съм бясна.
Вчера бяхме на гости познайте каква беше темата на разговор:КАМИОНА И ИТАЛИЯ #2gunfireУЖАС.
Уж да не се ядосвам ама не става.
Излях си душата.
WinkЗащо ли ми е познато това....  Tired
Какво да ти кажа,съчувствам ти.И мен често ме питат,как се оправям все сама с децата.
Свикнах вече.Но поне моя мъж като си е тук се занимава изцяло с тях,в смисъл играят си,борят се,
разхождат се.Поне в това отношение не мога да се оплача. Heart Eyes

# 340
Ние минахме през тоя период. Жените отсякохме - кой говори на маса за работа по 100 евро , айде де , нЕма  кой да промеца.  Laughing

# 341
Здравейте и от мен! Не пиша понеже мъжът ми си е тук, но е в сесия , аз също имам сега изпити в семестъра и общо взето у нас е весело. Очаква се обаче да го хване липсата в началото на декември за 3м ...с едно две връщания за по някой ден. Тогава може да се включвам по-честичко евнтуално Simple Smile

# 342
Princess of Faith , успех.   bouquet
После да се похвалиш с отличен резултат.  Hug

# 343
Princess of Faith , успех.   bouquet
После да се похвалиш с отличен резултат.  Hug

Трудна работа е  това с хваленето - днес тъкмо не се справих с информатиката. Поправката е на 18 дек..

# 344
Здравейте , момичета.

Princess of Faith , случва се не се претеснявай.  Hug Това да е проблема ти.  bouquet

Лек и хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт