Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 5

• 29 438
  • 443
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета!Първо, честит празник на всички празнуващи!!!   bouquetМного здраве,любов......всичко най,най! Hug
Скоро не съм писала,но както казва жабка,хвърлям ви по едно око от време на време.
Нашия татко се отказа окончателно от камиони и пътувания...поне за сега.Но аз си ви чета и ще се включвам така по малко Embarassed
Весело изкарване на празника!!! Hug

# 316
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Норче , проблеми ли има скъпия , та се отказа или така реши семейния съвет?  Hug

# 317
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305854&pid=8779244
с малко труд намерих някои снимки .не сме фотозвезди,но за по-ясна представа става.еле аз Shocked

# 318
  • Луната ни пази
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО! БЪДЕТЕ ДОБРИ КАТО АНГЕЛЧЕТА!

Кали, много сте сладки, а с дъщеря ти имате разкошни коси, аз винаги съм си мечтала за такава коса  smile3521

# 319
  • област Софийска
Кали, много сте сладки, а с дъщеря ти имате разкошни коси, аз винаги съм си мечтала за такава коса  smile3521
newsm10 smile3521

# 320
Кали , супер мацки сте и един котак за благозвучие.  Hug
Ама па и къФ бедър си показала.  Wink
Сладунки.  Heart Eyes

# 321
  • София
Бабче, честит празник на теб и цялото ти семейство. Остани си все същата луда глава и млада душа.

Нащия тати вече две седмици си е тук и не може човек да се добере до компютъра от него-тегли ли, тегли филми и се готви за път LaughingВ понеделник тръгва и към Коледа , живот и здраве ще го чакаме.

# 322
честит имен ден на всички,който празнуват.Нека всичко което ви е в сърцето да ви е в ръцете.Наздраве

# 323
Честито на всички празнуващи да са живи и здрави и много усмихнати! Аз както обикновено със закъснение се включвам, ама на работа ми е по лесно , иначе в къщи кой те пуска до комп. А пък и то не бяха празници, именни дни и  .............. абе това да е .Хайде успешна седмица на всички  Grinning

# 324
  bouquetЗдравейте ,отдавна не съм се включвала, нашият тати реши най накрая да си остане по София но да видим до кога ще издържи.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК/на патерици/ на всички празнуващи  . И ние имахме повод да почерпим - което си беше 3 дни. Празнувахме рожденият ден на голямата,която става на 7.Прайхме  цели 2 торти зада ни стигнат.Но станаха великолепни,моя ме кара пак да му направя нищо че празника мина.Шефа му предложил да си остане тук че имал нужда от камион който да обслужва БГ.Моя естествено прие ,че идеята беше негова.Ние сме във възторг с децата - това да ходка на работа и да се прибира е супер. За са е в отпуск но нещо само го привикват ту до офиса , ту до гаража , а пък и гаража му преместен ,  но поне е по близо.Е за са стига толкоз , да се надявам че пак ще ми се усмихне късметът скоро да седна, че са си е една врътня около мъжлето та знае ли се.

# 325
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала,бяхме много болни тати все така пътува.
Да се похваля чакам си подаръка Опел Тигра стискайте палци да ми я докара.
Лека вечер!

# 326
Здравейте , момичета.   bouquet

cyci_78 , щом е решил така няма лошо. Четито ти мъж у дома.  Hug

Дени , и ние чакаме да се похвалиш и покажеш бръмката.  Peace
Стискам палци .

# 327
Добро утро момичета!
Да изпием по едно кафе.

# 328
Мерси , Дени.   bouquet
И аз си пиивам кИфето сред вас , в хубава компания.  Hug

# 329
Благодря "бабке" - пожелавам го на всички от все сърце.
Имам чувството че не е моя мъж  обаче. Толкова много е свикнал с тая кабина и стова да бъде сам .За много неща почнахме да си правим забележки, например да пази тишина на бебето да не влиза с обувки вътре  да сяда на масата заедно със нас,  и още такива неща.Ама ще влезе в крачка де ,няма избор.
Благодаря и за кафето . Аз пък не обичам сама да си го пия ,а в момена се доизлежава мързелчо.

Общи условия

Активация на акаунт