Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 5

• 29 428
  • 443
  •   1
Отговори
# 135
Забравих да ви благодаря момичета!!!На всички по една голяма  Hug

# 136
Нищо няма да мога да направя....само си приказвам,то тука освен да ни тъпчат и ние да мълчим,друго не става!И той казва,че ще зареже камиона и ще си тръгне,но доколкото го познавам едва ли би го направил.
Освен да чака на шефа му да му дойде мерака да го прибере,друго не му остава.

Всичко зависи от това,какво му пише в договора,но ако даде двуседмично предизвестие за напускане(може и с sms), няма никакъв проблем да остави камиона и да се прибере. 

# 137
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Норче , другото решение е да се прибере с камиона без да пита шефа , така или иначе може да си остане без заплата. Кофти ситуация. Hug
Да се прибере и да метне ключовете на тоя мръсник шефа в очите му.

# 138
Норче , другото решение е да се прибере с камиона без да пита шефа , така или иначе може да си остане без заплата. Кофти ситуация. Hug

Мисля,че не е удачно това решение newsm78 Може да блокират картите и да не може да зарежда гориво Cry Още по-лошо,ще попадне под ударите на закона за нанесени материални щети (от Испания до Бг са 3000 км,това превърнато в нафта е 1 тон,плюс аутобаните....)  Ще му се върже около 3500 лв,които ще дължи на фирмата  Confused

# 139
Ми то командировката и заплатата горе долу ще е толкова.
А и предполагам сателити като Бец нямат за да ги следят къде са?  newsm78

# 140

А и предполагам сателити като Бец нямат за да ги следят къде са?  newsm78

Не знам,но ми е казвал,че като спрат на някоя бензиностанция да си купят нещо и те му подпалват телефона да го питат що е спрял.

# 141
A стига бе , тез уроди знаят ли , че има паузи , почивки.
Ма от де е тая фирма бе?

# 142
Пловдив,майна,филибето! Tired

# 143
Пловдив,майна,филибето! Tired

Тегли им една майна и тва е.  Peace
Баси и мизерниците , кога па такива шефове станаха , до вчера цицаха от майка си.  Thinking
Ей , чак се нерва на такива човеченца.  #2gunfire

# 144
  • Луната ни пази
Момичета, кажете нещо за Вили Бетц, че моя от две седмици му звънят да ходи при тях. Аз лично съм много против, ама и не знам нищо за тази фирма, само, че са бившия Сомат

# 145
Момичета, кажете нещо за Вили Бетц, че моя от две седмици му звънят да ходи при тях. Аз лично съм много против, ама и не знам нищо за тази фирма, само, че са бившия Сомат

Какво по точно за Бец те интересува?
Мъж ми от 21 год. е там. От три месеца вече е напуснал. За София ли става въпрос и на какъв камион - автовоз или бордова или хладилник? Питай кво те интересува и ще питам мъж ми за да ти отговоря.  Hug

# 146
  • Луната ни пази
Мисля, че става въпрос за автовоз , за каране из Германия, май от Видин му звънят. Интересува ме дали са коректни в заплащането, и дали дават това, което обещават (обещават му мин 1000 евро0 Аз не съм съгласана, защото той и сега взима малко по- малко, а и предпочитам да си кара автобусите.

# 147
Мъж ми рече - зависи от километрите , разхода на гориво и рекламациите.  Hug
А за заплащането са повече от точни , заплащането е около 600-700 лв. месчна БГ заплата + около 1200-1300 евро командировачни месечно.  Hug
Дано съм ти от полза , питай ако има още въпроси. Насреща съм.  Peace

# 148
  • Луната ни пази
Благодаря за бързото инфо, страхотна си  newsm51  love001 За сега това , аам като се ърне ще видим какво решение ще взимаме и тогава пак мога да питам. А твоя мъж защо напусна? (извинявай за нетактичния въпрос)

# 149
Моя мъж от 8 год. е с португалска резиденция и се прибираше за месец в годината и вече му понатежа и реши да разнообрази с друга работа , пак шофер де.  Laughing
Но , квото и да стане , вратите са му отворени да се върне в Бец. Има документи и испански , та е лесно при него.
Дано да вземете най-доброто решение за вас. Но мъж ми много се възгордя като го попитах за Бец и кво да ти напиша.  Crazy Нека да пробва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт