LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 585
Някой да чака още поръчка от 26.08. от поща?

да и аз чакам поръчка от тогава. Дано днеска дойде   Rolling Eyes 

# 586
Ками , с малко закъснение  Blush Огромно Благодаря   bouquet

Ох Петя,дънките са наистина страхотни,ама и как ти стоят  Flutter А полото го държах в кошницата и взеха,че решиха да го пуснат след 5 седмици докато се натуткам пак  Sad А така щеше да ми се върже със жилетката,която чакам и пуснах най-вече заради него   Sad

# 587
  • София
Не мога да намеря дънките на Петя, може ли линк? Praynig Или са изчерпани?

# 588
  • София
Днес най-сетне ми пристигна известие за поръчката от 24-ти, имам и писмо с ваучер за отказана поръчка. Обаче не знам точно как да го използвам този ваучер, къде мога да прочета ?!  Embarassed

# 589
  • Бургас
Klemy,  Не съм ВечеПетя, но ето това са дънките. Надявам се да не се разсърди   bouquet

# 590
  • In The Middle Of Nowhere
ВечеПетя, а може ли да те попитам относно дънките, ти колко кг тежиш?  Rolling Eyes

Аз съм 43-4 и се чудя дали 34 ще ми  е малкък  newsm78

мерси  Hug

# 591
  • София
Klemy,  Не съм ВечеПетя, но ето това са дънките. Надявам се да не се разсърди   bouquet

Благодаря! Hug

# 592
момичета какво означава това  "2p" след размера на чаршафите

# 593
момичета какво означава това  "2p" след размера на чаршафите
2 персона  Mr. Green

# 594
  • София

Някой да има тези гащеризончета? Да даде някакво инфо, че им се чудя. Има размери за 4-5 годишни деца а отвътре са с копчета като за памперс  newsm78

# 595
  • In The Middle Of Nowhere
pinka222, мисля, че при тази височина 174 за това яке ще ти е голямо  Rolling Eyes аз съм 164 см и имам 162, което ми е леко голямо, но зависи зимата с по-плътни дрехи може би ще ми стои по-добре  Peace

Аз също да попитам за това палтенце http://media.laredoute.fr/product/picture/48976624o_aix.jpg, но за 156 или 162 ако има някой  Praynig

# 596
  • Варна

Аз също да попитам за това палтенце http://media.laredoute.fr/product/picture/48976624o_aix.jpg, но за 156 или 162 ако има някой  Praynig
[/quote]

имам го 162 в лилаво
аз съм 1,65,
54 килограма -маалко ми е свободно  /по тениска  Simple Smile/
дължина 90
ширина 50
ръкав от подмишницата 45
качулката се маха, не евталено

# 597
  • Бургас
Забелязах нещо странно-в намалението на Найк тази тениска се води, че е намалена от 32 на 16, а като се поръчва излиза двойно по-евтино  newsm78

Реших днес да изнахалствам и на развален циганско-английски се оплаках от лошото качество на надуваемия дюшек (моят освен, че се "изпъпчи" и се сдоби с една голяма подутина, се сцепи лекичко точно до нея и от малката иначе дупчица, спада за отрицателно време  #Cussing out ). Като се има предвид, че е подарък и че дори не са ми пратили те кода за него, дали ще ме удостоят изобщо с внимание  Thinking Ми к'во пък-подарък, подарък, ама ще ми отиде на боклука  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 13:07 от bradata

# 598
ВечеПетя, а може ли да те попитам относно дънките, ти колко кг тежиш?  Rolling Eyes

Аз съм 43-4 и се чудя дали 34 ще ми  е малкък  newsm78

мерси  Hug

Ами то зависи и съотношението кг-височина - към момента съм 47 кг (направо се изгубих напоследък) при ръст 170  Peace

# 599
Ivanichka, аз съм ги вземала от зимното намаление, размер 102 - нямат копчета, но са доста уголемени, моят син сега е 100 см и са му супер големи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт