LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да попитам
Преди два месеца ми пратиха чекове за 2 неполучени от моя акаунт поръчки и 1 на мъжа ми от акаунта.
Мога ли за 3 те чека  да направя една поръчка както се прави с чековете .?

# 211
Да попитам
Преди два месеца ми пратиха чекове за 2 неполучени от моя акаунт поръчки и 1 на мъжа ми от акаунта.
да може ,но не става ли въпрос за ваучери?

# 212
Здравейте момичета! Можете ли да ми дадете малко инфо за това якенце
http://www.laredoute.fr/vente-echarpe-enfant-garcon-ou-fille.asp … tegoryid=22920638
Не мога да разбера кой номер е  не ми дава грефа с размери
Предварително благодаря!

# 213
http://www.laredoute.fr/vente-echarpe-enfant-garcon-ou-fille.asp … tegoryid=22920638
Предварително благодаря!

150 x 45 cm - дължина и ширина.. Няма номер..

# 214
  • София
Да попитам

чекове са за съжаление

# 215
Да попитам

чекове са за съжаление
можеш да ги изполваш спокойно всичките които имаш.Предполагам си прочела какво пише за чековете и си наясно как става номера с поръчката

# 216
  • Пловдив
Предварително благодаря!

Това е шал, не яке!!!

# 217
хахахахахахахахаах
хахахахахаха

Аз така поръчах на майка ми една брошка, като я мислех за блуза  Joy

А уж чета!!!

Миленче  Heart Eyes

# 218
Предварително благодаря!

Това е шал, не яке!!!
луда работа  ooooh! той този щал едва се вижда на картинката и човек като не знае френски и не е използвал преводач може да са набута много яко

# 219
Да попитам

чекове са за съжаление

Можеш да им върнеш чековете с молба да ти изпратят ваучери, аз така процедирах  Peace
Вярно цялата процедура се проточи близо месец и половина, но пък не ми се занимаваше чек.

# 220
Алекс, благодаря за темата и новата страничка!   bouquet Има ли развитие по въпроса със статията?  Rolling Eyes

Питане - поръчвала ли е някоя от вас от тези калъфки за дълги възглавници? Като това примерноnewsm78 Идеята ми е дали може от толкова голямо парче плат да си направя чаршаф и калъфка за детското легло  Crazy

# 221
  • Варна
Вече съм една от вас Flutter, пуснах поръчки на 04.09 и на 05.09, един път код пратен ми лично и с референтен за прахосмукачката.. Остава да чакам и да следя тук за доставките, че пощ. ни кутия във входа е без ключалка и все някой я пребърква.

# 222
Алекс, благодаря за темата и новата страничка!   bouquet Има ли развитие по въпроса със статията?  Rolling Eyes

Питане - поръчвала ли е някоя от вас от тези калъфки за дълги възглавници? Като това примерноnewsm78 Идеята ми е дали може от толкова голямо парче плат да си направя чаршаф и калъфка за детското легло  Crazy

За бебешко може и да можеш Simple Smile
Иначе излизат 3 чудни калъвки от 1 голяма Simple Smile

# 223
duhi_puhi ти взимала ли си такава голяма калъвка,че ми звучиш доста убедително че става от една три  Grinning

# 224
Момичета, в крайна сметка някоя от вас, която вече позлва прословутата прахосмукачка, може ли да каже дали я бива?
Могат ли да й се сложат хартиени торби? Това, че събира боклука в контейнер мен не ме радва много, много.

Общи условия

Активация на акаунт