LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 540
Valeria  както описваш - 38 наистина ще ти е огромен. Според мен - не рискувай с 38 номер! Peace
Петя поръча 34, както се разбра и аз и тя "сме в сезона на дънките" Laughing (Понеже аз и по тукашните магазини ходя и меря като луда дънки)

# 541
Силвето_85, благодаря ти!  Hug

Sun, ще те помоля за размери на дудунката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150&pid=7530491 и ако може да ми кажеш при какви твои мерки поръча 174см. И още нещо, цветът реален ли е на снимките ти или е променен от светкавица, дози в сайта или при теб е по-близо до реалния. Благодаря ти предварително.

emimimi, нося сака и връхни дрехи 40 размер, ризи и блузи 38/40. Гръдната ми обиколка е 94-96 (зависи от сутиена  Mr. Green ).
Размерите на дудунката 174 (измерих ги отвътре) са: рамене - 49 см, под мишниците - 57 см, дължина - 77 см, ръкав - 61 см по външния ръб и 54 см по вътрешния ръб.
Цветът е малко по-тъмен, отколкото на снимките, но определено не е като в сайта.  Peace

Сън,якето на Актив ти стои невероятно Heart Eyes
А би ли казала колко си висока,защото аз се чудех за размер 162 за мен,но започвам да се разколебавам newsm78
.....

Ками, благодаря!  Hug 170 см съм висока и досега съм си вземала 168 от юношеската номерация и са ми били добре. Но прецених, че 162 ще ми е малко със сигурност и затова поръчах 174 и не сбърках - залепна ми.  Simple Smile

# 542
  • Sofia
Е, блазе ви че при вас е сезонно поне... Crazy
Петя, дай някакви мерки когато можеш на новите дънки, предполагам и те са 34.

# 543
Valeria, 34 поръчах  Peace А пък тези ги пуснах за компенсация, че Рокси не бяха налични, пък и код имах за оползотворяване  Mr. Green Утре ще дам размери  Peace Сезонно, сезонно, ама после пък ще ни дойде сезона на нещо друго  Crazy

А-а-а, Vi4ito, биеш ме ти  Joy Аз само в Редута бръмча  Mr. Green

# 544

Заповядаи : http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-garcon-prix-mini … tegoryid=22921436

Последна редакция: ср, 10 сеп 2008, 23:49 от Танчето

# 545
  • Варна
Алекс1   bouquet  bouquet  bouquet

Нямах няколко дни компютър и сега виждам новите неща. Благодарим ти!!!

Сега отивам да ви чета.

# 546
2 седмици им отне да ми изпратят поръчката и съм доста доволен. Въпроса ми е, да търся ли някъде код за намаление по пакетите или?

# 547
2 седмици им отне да ми изпратят поръчката и съм доста доволен. Въпроса ми е, да търся ли някъде код за намаление по пакетите или?

Виж си фактурата - обикновено там има код за намаление, но не винаги  Peace

# 548
Гледах почти навсякъде, 4-цифрен код няма. Фактурата е голямата лепенка, залепена на пакета нали?

# 549
Или по-добре виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=327119.0  Laughing
А фактурата е лист, сгънат на три и поставен в прозрачен наилонов плик, който е залепен върху пакета (или кашона). За съжаление този плик не се запечатва, т.е. възможно е фактурата ти да е извадена в пощата (за какво ли би им послужила...  newsm78 )

# 550
Гледах почти навсякъде, 4-цифрен код няма. Фактурата е голямата лепенка, залепена на пакета нали?

Фактурата е лист, а не лепенка, и е под прозрачна найлонова опаковка, върху пакета/кашона  Peace И аз нямах при първите си поръчки кодове на фактурата. Извинявам се, изпреварили са ме  Embarassed

# 551
Някой има ли тази чанта в цвят gris http://www.laredoute.fr/vente-pochette-femme.aspx?productid=3241 … tegoryid=49492917 , за да ми каже какъв цвят е в действителност. Аз повече харесвам другата, но е изчерпана. Има ли вероятност да я заредят пак, след като няма надпис, че ще е налична след n на брой седмици.

Аз имам чантичката в този цвят. В действителност е малко по-топъл цвят, бежова, не толкова бяла. Приятна е, много мека и добре изглежда.

# 552
  • Хасково
Здравейте мами.. Скоро направих поръчка чрез     змейковица , обача искам вече сама но едно ме притеснява. Нали ако поръчката е повече от 2 кг. се взима от митницата. Аз съм от Хасково , тук има митница обаче незнам дали ще дойде тук или в Пловдивската. Има ли някоя мама от Хасково която може да ми каже...   Hug Hug Hug Hug Hug

# 553
  • София

Мерси Hug
Блузките изглеждат много добре.Подминавала съм досега,защото на снимката ми изглеждаха много момичешки  Mr. Green newsm78
Ще ги поръчвам май и в двата цвята Laughing

# 554
Здравейте мами.. Скоро направих поръчка чрез     змейковица , обача искам вече сама но едно ме притеснява. Нали ако поръчката е повече от 2 кг. се взима от митницата. Аз съм от Хасково , тук има митница обаче незнам дали ще дойде тук или в Пловдивската. Има ли някоя мама от Хасково която може да ми каже...   Hug Hug Hug Hug Hug

Ми ако си дала адрес в Хасково - ще дойде в Хасково. Ако е на адреса на Змейковица - в Пловдив. След като си от Хасково, що ще търси поръчката ти в Пловдив?  newsm78

Оооо, петел в кокошарника...  Mr. Green Айде, добре дошъл!

Общи условия

Активация на акаунт