LaRedoute.fr - 79 - Всичко за поръчката!

• 49 571
  • 944
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Здравейте.Става въпрос за промоцията на Найк-как отговарят номерата на чорапите 1-4 ?

# 601
  • Шумен
Момичета някоя от вас купувала ли е тези пуловери
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pulls-les-impeccables.asp … tegoryid=22898636
Дали са хубави? 100% акрил   ooooh!

# 602
Змейковица, Мирама, ето обещаните вчера снимки на вълнения пуловер и пуловера-рокля: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284002. Опасявам се обаче, че не дават точна представа за цветовете им - не знам дали е от апарата, или сутрешната светлина беше доста силна... Късият пуловер е в по-приглушен, пастелен нюанс, не така ярък, както на моята снимка, и не така тъмен, както в сайта. Бежовата пуловер-рокля е с по-светъл бежов цвят от този в сайта (там е по-близък до светлокафяво сякаш), а на моята снимка изглежда по-близко до сиво. Дано не съм ви объркала повече със сложните ми обяснения за цветове   Crazy   

# 603
  • София
Имам проблем... може ли някой да каже дали "повредата е в моя ТВ"
Снощи намятах неща в кошницата(сложих си съответния код), въведох номерата на картите, цъкнах "ОК" и след това излезе списък какво съм поръчала, след, което се върнах назад да си копирам поръчката ...
А сега кажете финализирам ла ли съм нещата или не newsm78 (цялото действие се развива към 12-1)... или съм пропуснала да натисна още някое потвърждение
Нещата ми стоят в кошницата (още снощи си бяха там, но реших, че може да има промяна не съм пазарувала от февруари), пари няма блокирани 

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 14:31 от Desem

# 604
Desem, според мен не си поръчала. Мисля, че си пропуснала последната стъпка, където потвърждаваш плащането  newsm78 След това ти излиза съобщение, че поръчката ти е регистрирана  Peace За най-сигурно си погледни в суивито - ако там ги няма нещата, поръчвай отново  Peace

# 605
Момичета, има ли някъде сравнителна таблица на детски размери за обувчици от ЛаРедут? Искам да поръчам за моя дребосък, но не знам кой номер...

# 606
  • София
ВечеПетя, благодаря ... забравих да погледна там...  Sad ужас едно от нещата, които ми трябва вече е на нормална цена ... и намалено си беше скъпо пък сега съвсем ...

# 607
Hexina, има на първа страница . Ето:

cm  10,3 11 11,6 12,3 13 13,6 14,3 15

Pointures  17 18 19 20 21 22 23 24

cm  15,6 16,3 17 17,6 18,3 19 19,6 20,3 

Pointures  25 26 27 28 29 30 31 32

cm  21 21,6 22,3 23 23,6 23,6 24,3 25

Pointures  33 34 35 36 37 38 39 40

пп Дължината на стелката изразена в см.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 14:44 от AlEx 02

# 608
AlEx, много, много ти благодаря!  Hug  Hug  Hug Аз гледах там, ама не се ориентирах така добре, както си ми го дала ти.  Hug Само последно, това са см на дължината на стелката, нали? Не на подметката.

# 609
Не устисках и си пуснах пак поръчка с дудунка като на Sun...  Rolling Eyes Дано не ми е голяма само. Взех от нея за детко размер 86 и много ми харесва, сега и аз ще се докарам с такава  Blush А иначе за да мина 10 евро набутах и един Pull V  за мен в бяло и 2 тениски за детко  Crazy

# 610
  • у дома
Момичета,моля Ви за помощ-ако някой има дълги момчешки панталони номер 126 може ли да ми даде размери...
Моят син е висок 123см и лятото му взимах седем осми номер 120 и са му добре,но се опасявам,че дългите 120 ще са му къси.Благодаря предварително!

# 611
  • In The Middle Of Nowhere
ВечеПетя, мерси, аз съм малко по-надолу от теб  Rolling Eyes най-вероятно 34 е за мен, но май ще ми е леко голям..

Smurf, мерси, а някъде в нета имаш ли качена снимка на това палтенце? аз досега съм го виждала  реално само в детския вариант и ще ми е интересно да го видя в лилаво за голям човек  Simple Smile

# 612
  • Пловдив
Змейковица, Мирама, ето обещаните вчера снимки на вълнения пуловер и пуловера-рокля: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284002. Опасявам се обаче, че не дават точна представа за цветовете им - не знам дали е от апарата, или сутрешната светлина беше доста силна... Късият пуловер е в по-приглушен, пастелен нюанс, не така ярък, както на моята снимка, и не така тъмен, както в сайта. Бежовата пуловер-рокля е с по-светъл бежов цвят от този в сайта (там е по-близък до светлокафяво сякаш), а на моята снимка изглежда по-близко до сиво. Дано не съм ви объркала повече със сложните ми обяснения за цветове   Crazy   

Много ти благодаря  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
Ориентирах се  Laughing

# 613
  • Враца
Искам да купя,мъжко яке за зимата,но какво трябва да пише,за да разбера,че е подплатено?Моля за помощ  Cry
  bouquet за SUN

# 614
  • София
Спешна молба за помощ - може ли някой, който има в себе си фактура, придружаваща колет, да ми изпрати адреса на Ла Редут, на който да върна едни сандали за смяна.
Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт