Дюкан ще покаже и на вас как се изхвърля над 4 тона мас - 123 тема

• 38 141
  • 957
  •   1
Отговори
# 255
Браво tonito26 , впечатляващи резултати, които ме карат още повече да се амбицирам.
Преди малко си купих и овесени трици и зарязвам пшеничните, които имах.
Да ви питам някъде ми попадна , мислч че в книгата че не е задължително да се спортува по време на Ударния режим, вие какво ще кажете по въпроса?
И после сериозно ли спортувате?

# 256
  • Sofia, BG
Тонии браво!!! Корема ти как се е стопиил. Давай все така - остават ти някакви си мизерни четиресет и няколко кила, ще ги издухаш за нула време  Mr. Green  bouquet
Танче Най-добрата терапия е шопинг-терапията  Mr. Green За млечните - пия по 250мл прясно мляко и по няколко лъжички кисело - просто не се сещам да ям повече..А пък тая извара ми е.. Sick Аз днес не съм се мерила и се чувствам отлично! Ще си карам без да се тормозя с тоя тъп кантар..все някога ще отпецне  Mr. Green
За лимона - има толкова въглехидрати, колкото и домата - 3гр/100гр Аз обожавам сода с лимон и си я пия всеки ден, но според мен повече от 10-20гр не изразходвам.
Значи воденички, а?  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 257
Здравейте пак...
нямах днес достъп до компютър - сега чак мога да пиша...

Хапнах си на обед две пилешки кебабчета и някакво кюфте....супер беше и много вкусно си ми стана..
Сега пак си направих от крема с нескафето...не съм гладна, ама до довечера ще изляза да си взема малко пилешко някакво ...та така Simple Smile

3ти ден - много съм щастлива Simple Smile
Тони , невероятна си...24 килограма са ужасно много и просто е страхотно да си успяла да ги свалиш - трябва много да се гордееш...

За киселото мляко...аз никъде не мога в нормален магазин да си намеря тая пуста и тооолкова популярна култура - когато съм я яла ми хареса , че е гъста , въпреки ниската си масленост...купувам каквото намеря - най-често Верея...сега имам даже някакво напълно безисвестно , което намерих в 345

Хаха, аз за фурната...така е - няма място в кухнята - без майтап..та с една скаричка се оправям Simple Smile

# 258
Тони радвам се че излезна от прикритието Hug. Аз днес вече ти казах, че се справяш блестящото с отслабването Peace. За съжаление има още доста докато си постигнеш целта Wink, но важното е че ни открила верния път Hug и ефекта се вижда- намалила си коремчето, гръбчето, абе от всякъде ти личи че липсват едни 26кг  newsm10

# 259
Вие направо ме разбихте  Shocked Радвам се,че провокирах моцунки,които рядко или изобщо не са ми писали  Heart Eyes Hug

Andi_  Ekaterinka   veneras   Byrne   tatianka   Tajna_salza  ванесса йо  *tan4eto*   Много Ви благодаря момичета....направо нямам думи...не го очаквах  Blush  Hug Heart Eyes
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ Не се отчайвай,само имай търпение...както каза някой преди мен....всичко започва първо в главата .Аз мога да ти кажа,че до сега изобщо не ме е сдухвало несвалянето...и по добре не брой дните в които не сваляш...просто се качвай сутрин на кантара и се радвай на резултатите,които си постигнала до тук... Hug
Dixie Свалените ми кг са -26,но не се снимах и затова сложих снимка от преди 2 дни   bouquet

СлаБе
  Hug Душицоооо....направо  ме накара да хвръкна  Heart Eyes Hug

# 260
  • София
здравейте, пак съм аз Embarassed и пак с въпрос. Имам питане относно спанака. Четох в книгата, но не мога да разбера дали е като в морковите, т.е. трявба да се внимава с него, или може да се яде в дните ПЗ свободно като другите зеленчуци. Мисля да си спретна за вечеря спаначена крем супа и за това питам newsm78

# 261
Ето такива снимки от преди и сега ме мотивират - в момента който ми се прияде нещо нережимно сядам на компютъра разглеждам снимките и ми се отяжда.   Аз днес хапнах повече доматки в ПЗ -уж са позволени но по колко?
Овесените трици еднакво ли действат ако са накиснати в мляко и изпечени на кексче-кое е по добре за WC-то

# 262
Това спаначена крем супа звучи много добре, ще споделиш ли рецептата?
А аз и идея си нямам дали трябва да се внимава със спанака... Simple Smile

# 263
Тони , и аз се радвам , че излезе от нелегалност  Hug Радвам се , и че си намерила верния път да промениш изцяло живота си - визията , навиците и самочувствието си . Пожелавам ти все така устремно  да преборваш и останалите ти до целта килограми .
Славенцее , лИбоФ моя , добре дошла при нас в трета фаза . С  теб сме си наборчета в режима и ето как с упорство , и в смях можахме да кажем - целта е постигната  Heart Eyes .

# 264
brazilka Спанак може да си ядеш на корем Peace
Цитат от книгата:
Позволено ви е да консумирате домати, краставици, репички, спанак, аспержи, праз, зелен фасул, зеле, гъби, керевиз, копър, всички видове салати, включително от ендивия, салатно цвекло, патладжан, тиквички, чушки, дори моркови и цвекло, стига да не е на всяко ядене.

# 265
# 266
  • Sofia, BG
Ха ха как се шегуват с нас

Заглавие и тема в клюкарника:

Популацията от тюлени по черноморието
« вторник, 09 септември 2008, 11:07 »
Привет на всички!
Току що Селинджър ми се обади от морето и ми съобщи, че популацията от тюлени по нашето черноморие не само, че не е изчезнала, но дори е придобила застрашителни размери!
Голяма част са мигриращи от Европа, но имало и местни екземпляри.

един от отговорите:
Ами да ги включим към Дюканките тогава.
 Joy

Ноо тюленското май ми се струва нережимно, бая мас имат  Naughty

# 267
Тонито Hugбраво ,много добре се справяш с режима.
Аплодисментииии Heart Eyes
ванесса йо,кО сега взимат ни на бъзик Joy Joy Joy
и тюлени да хапваме а hahaha hahaha hahaha

# 268
тони... половин торба цимент си смъкнала от себе си личи ти
tatianka  сигурна ли си че няма дробчета... тук намирам... поразгледай по добре витрините със замразени неща
ползвате ли копър през П?
голям глад ме е подгонил- мисля че попрекалих с млякото
обичам ви много

# 269
Привет наа всички. Simple Smile
tonito26 напразно си се крила душице- то си личи че си един мек и лъчезарен човек.  Hug А каква страхотна мадама ще станеш - бас ловя!!!!!! Дори ми се струва, че имаш спортна фигура, там под още  несвалените килца. Само почакай и  ще видиш.

И аз да ви разкажа нещо. Току що се връщам от центъра-търсих си електронно кантарче и утре по всяка вероятност ще си купя. Но ме видяха мои приятелки и ми казаха че много съм отслабнала, независимо че имам малко свалени кг- само -4кг(за почти месец,както се вижда). Веднага ме попитаха - "Ама ти да не си на Дюкааааан???? целият град е пламнал" - Дааааа,отговорих аз, но тепърва ще постигам резултати. Та така, стана ми приятно много и отново ми дойде надежда, щото се бях отчаяла малко-признавам си. Хубава вечер на всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт