Дюкан ще покаже и на вас как се изхвърля над 4 тона мас - 123 тема

• 38 125
  • 957
  •   1
Отговори
# 270
Искам да поздравя Лео за страхотната яйчена салата Simple Smile !!! Получи се невероятно вкусно! Аз не обичам жълтъци и тях ги махнал, но и само с белтъци е едно голямо "ммммм...!!!" Simple Smile

# 271
До "kachulska/Качулска/" - Карам я.. по-рисковано, от общо-приетото за нормално Simple Smile

До "The same myself" - Опитай обезмаслените кисели млека на "Верея".

До "tazi sa6tata" - Аз мисля, че воденичката си е един много чист мускул - тоест не виждам защо да не може да се яде Simple Smile

До "Belle Fleur" - Ако една кофичка кисело мляко на ден ТИ стига би било добре Simple Smile

До "Dixie" - Какви кебапчета, какви кюфтета? Ужас..

# 272
  • New Zealand
вчера ви се похвалих, но днес ще мрънкам. нямам повишение на кг тази сутрин , но снощи се издъних в 5-ти ден на ПЗ Sad вчера имах 13 часов работен ден и час преди да приключа щях да колабирам от изтощение. за съжаление нямаше как да си тръгна и да издъня проекта, защото става дума за скъпа продукция и се наложи да ям нещо сладко/нережимно/ Rolling Eyes днес пак подкарвам 5 дни П, с надеждата да няма фатални последици. ето, казах си мъката! отслабваща нощ ви желая! Hug

# 273
                  ТОНИ - моите горещи поздрави,, смъкнала си толкова кила и как ти личи само, чудесна си - напред и само напред.
                  Аз също имам много кг. за сваляне още,обаче не съм пуснала снимки, защото не зная как, при мен също има огромна разлика, всички ми се радваха и се чудиха като се върнах от отпуска.. Е, толкова смъкнахме, че останалите ли ще ни спрат!
                  БАБО ЯЖКЕ - аз съм хипертоничка тук от 7 - 8 години. Кръвното ми без хапче беше 190/110, умирах от главоболие.  С хапчетата се смъкваше към 140/80. Малко преди да си тръгна за България обаче влязох в метрото и както се изкачвах по ескалатора, нещо се обърнах и направо излетях, не разбрах какво станааааа. Минах леко, посиня ми само задната лява част, пусна и малко аленко. Отивам на другия ден при докторката и тя ми каза, че от диетата и от топлото кръвното пада и може би е паднало рязко, та затова и аз станах ПАДНАЛА ЖЕНА. Каза, че ще трябва да изчакаме да захлади, за да видим дали е само от диетата, или има значение и горещините. Та сега съм в изчакване. Сутрин си меря кръвното и е 130-140/80-70 - играе. Аз си вземам хапчето разбира се, защото трябва първо консултация с лекарката, но НЕ СЕ ПЛАШИ, то най-лошото което може да ти се случи е да си оправиш кръвното и да нямаш нужда от хапчета. Гледам, че и ти си свалила доста кг., та организма знаеш упорства. Успех и на теб.
                         МАЦКИ и МАЦОК - лека нощ.
ПП. Какво става с Халеева, къде изчезна това момиче, на всички муцунки с които се запознах на срещата много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  и ФИЛЮДКИ, на тези които не познавам също  Hug Hug Hug Hug Hug

# 274
До "The same myself" - Опитай обезмаслените кисели млека на "Верея".

Ще кажа БЛЯК Sick

# 275
Тони, виж колко е хубаво, че се реши да ни покажеш снимките. Друго е, когато получиш одобрение от всички, поникват ти крилца и е по-лесно да продължиш, не че ти липсва мотивация. Отдавна исках да ти кажа, че според мен, този режим е може би по-удачния варант от липосукция, защото имам едно позната, която си направи частична преди около осем години и в момента е в изходната си позиция. Също така имам позната, която си направи бай-пас на стомаха точно по времето, когато аз започнах режима, наистина отслабна много, може би и още не съм я виждала цялото лято, но и аз постигнах същия резултат като нейния, не зная занапред как ще бъде със задържането, при нея вече количеството на приетата храна е ограничено, но все пак. Всъщност с тези примери искам да ти кажа, че според мен си в правата посока, защото в началото, когато се включи при нас споменаваше за тези неща.
Тунинг, ти не би ли могъл да си купиш поне едно котлонче и от време на време да си сваряваш едно обикновено пилешко месо, за да не си все на консерванти (поне аз с такова
впечатление съм останала), дори можеш да си направиш и риба, нещо като на пара - просто слагаш на дъното на тенджерка съвсем малко вода и малко оцет и подправки и ще стане супер.
Днес прекалих  с писането, но ще кажа и за воденичките, аз лично ги харесвам дробчета не обичам, а и те са само мускул не смятам, че не стават за режима.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 20:30 от vani_nik

# 276
До "ВСИЧКИ" - Забравих да ВИ кажа.. снощи се загледах във съдържанието на едни ролца от раци.. марка "Vici". Нормално ли е да има Захар? Протеините са 6.5 грама, въглехидратите са 14.8 грама а мазнините 3.7 грама Sad Пише, че съдържа Глутен, Собритол, пшеничено нишесте, царевично нишесте, растително масло и още някакви гадории. Май ще спирам И ролцата от раци..

До "The same myself" - За първи път чувам някой да не харесва "Верея Калций". В такъв случай - пробвай Карабунар Peace Тогава ще видиш колко са гъсти, и вкусни всъщност, "Герма" и "Култура" Wink

До "vani_nik" - Проблема при мен е в желанието, не другаде Sad Иначе Пилешкото си го пека на тефлонова плоча..

# 277
Аз в режима изобщо не съм яла рачешки рулца.За мен те винаги са били полуфабрикат - тоест нещо тестено с аромат на риба, и точно такъв вкус имат. Thinking

# 278
  • София
Zellena, благодаря, питах, за да предам данните на болен, който има нужда от консултация с човек, който дава такива аргументирани отговори! Повечето доктори в областта не обръщат никакво внимание на болните, факт... Но Плевен е далеч Sad

СлаБе, успешна трета фаза  Hug

tonito26, Моето лично мнение е, че много бързо сваляш - малко е опасно така. Моля те, не го приемай криво или тъпо, но... надявам се да си под лекарско наблюдение....

Който няма книгата да пише празен мейл до ducan_book@yahoo.com

# 279
  • Пловдив
Точно поради причините, описани от Музичка и съдържанието, дадено от Тунинг, избягвам да ям рулца от раци...  Confused

Тони, теб те следя внимателно и имам чувството, че всеки, път когато ти погледна линийката - е мръднала! Радвам се много - продължавай все така, само да не прегориш!  bouquet

Музичке, как ще се обезсърчаваш бре?! Никакви такива! Naughty
Аз тука защо всяка сутрин като отворя темата, чакам да прочета, че си бутнала петото кило и си се 'отпущила'. Heart Eyes

Питахте пак за спорта: Почти от началото на втора фаза се старая да включа повече движение в живота си и подкрепям всички, които не се надяват само с ядене и седене на дупе да стане фокуса. Тялото има нужда от горенето на енергия и активното оросяване на тъкани, което може да му даде физическото усилие. Никой не очаква от нас да станем спортисти, атлети и да трошим рекорди, но е добре да измислим как да поразкършим сланинките, дето са се лепнали по нас като паразити и ни изсмукват тонуса и жизнеността.

# 280
Здравейте! Да се похваля свалените кила са вече  10 Joy дано да продължа така.Имам само един проблем като си хапна и усещам дискомфорт едно такова стрнно чувство все едно хапка ми е заседнала в гърлото абе мн неприятно,а преди като ядях като ламя съм го нямала това неприятно усещане.
ЛЕка и отслабваща

# 281
Благодаря ви момичета  Embarassed Аз.....абе изчервихте ме от всякъде  Mr. Green

Зиленко Не съм под лекарско наблюдение,но в петък съм решила да отида да си направя профилактични изследвания.
Когато започнах режима,бях с нагласата,че ако не се чувствам добре ще отида на лекар.Но нямам за сега никакви проблеми...а се сетих за хората,които след операции свалят по 20-30кг на месец  Crazy Не искам да забавям режима,мисля че организма сам си знае и по някое време нещата ще се нормализират  Peace

Едит Тунинг аз съм втория човек, който не харесва "Верея Калций"  Mr. Green Пробвах доста от млеката и въпреки всичко което изчетох за Култура....си останах на него  Peace

tazi sa6tata   Heart Eyes Благодаря  Hug

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 21:24 от tonito26

# 282
Тони,страхотна си.Ти моята вдъхновителка да знаеш Hug

# 283
  • София
tonito26, надявам се всичко да е наред!

МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ПРОБЛЕМ С КОСАТА СИ В МОМЕНТА.

Искам да се обърна към всички, които напоследък писаха на тема проблеми с косата и прочие. Ако сте забелязали, тази тема не намери място в блогосайта. Никой не реагира и предположих, че решението, което взех малко еднолично  Embarassed , е било правилно. Мотивът ми е, че в свои интервюта Дюкан твърди, че няма как да се получи косопад от режима. Този проблем има и сезонен характер освен всичко друго.

Така или иначе една госпожа е задала въпрос на блогосайта (според мен е малко... преднамерен... груб... нападателен... обвиняващ...), ето го:  http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/09/09/1493/ , и моля всеки, който може да вземе отношение, да сподели във вид на коментар. Не забравяйте, че коментарите се одобряват ръчно и "виждането им" може малко да се забави.

Благодаря на всички за съдействието.

# 284
До "Dixie" - Какви кебапчета, какви кюфтета? Ужас..

Какво ми е на кебабчетата...нали са пилешко и е месо...не е ли режимно- не ме шашкайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт