Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви съвети се дават относно диетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Във форума се обсъждат различни теми, като лични постижения (спечелени дела, ремонт на дома), семейни радости (първи зъбчета на децата), диети и споделяне на опит и съвети относно храненето и загубата на тегло. Освен това форумът обсъжда различни теми, като здраве, лични преживявания, семейни въпроси, хранене, пътувания и детски грижи. Форумът обсъжда различни теми като началото на учебната година, рецепти за пирожки, диети, боядисване на фасади и подкрепа на петиции. Освен това форумът обсъжда различни теми като смешни обяви за запознанства.
-
Какви съвети се дават относно диетите?
-
Какви са мненията за диетите?
-
Какви са начините за спиране на кърменето?
. Не мога да ви изчета а съм капнала. Муци новата тема е супер
. Какви почерпки сте извъртяли веднага
браво!
- не съм чак толкоз висока, само 172,5см. съм
и дори и с най-високите си токчета от 5-6см. пак не ловя 180...

Идвааааааам,само да се запиша

Как ли се е чувствал мъжа ти, като си му казала, че ще се срещате с девойка от форума и дори не се познавате на живо?
И хоп явява се Блонди... Да не вземе сега и той да се регистрира, че да шпионира.
.Бях се загубила,заради многото задължения,които имам напоследък.Както бях писала преди месеци,започнахме голям ремонт(какъв ремонт,все едно строим нова къща)Съборихме едната външна стена и уголемихме с 4-5 метра съответно кухнята,хола,горе две стаи и банята.Направихме душ с тоалетна в нашата стая,сменихме всички прозорци,врати,подове.Направихме си камина в хола,оправихме верандата отпред,налепихме си декоративни камъни.Остава ни двора отзад,чакаме дърводелеца с новата кухня и гардероби и боядисване.Започна да му се вижда края,но и заема,които изтеглихме взе да свършва и затова ще теглим още малко.Смятам още 1 месец и ще започваме чистене и пренасяне.Аз отпуска още не съм взимала,ще си я взема за пренасянето и подреждането.Много ми е нагорнище,но като гледам колко хубаво става си викам трай булка за хубост.С малката беше кошмар да обикалям за оферти,за плочки,бани,кухни,камъни и какви ли още неща.Тя се изморяваше лесно и почваше да хленчи,трябваше да зарязвам всичко и да си ходя да я приспивам,а и ходя на работа(половин ден).Но както и да е още малко и ще се радваме на удобството,което си правим,затова стискам зъби.Пък и миналата седмица пуснах малката на ясли и ми беше много кофти,уж тази седмица е по добре,започна да свиква.Та заради гореизброените причини надявам се да ме извините за голямото отсъствие.И нещата в офиса се поуталожиха и сега имам свободно време,но ми отне 3 дена да изчета 2 теми и половина.