Кипър, Бг-е и с нашите хора от КГБ-е, по най-щурото трасе!(13)

• 15 248
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Муце, ми добре.........ще оставя народа,ще затворя едното око.Но съм гостоприемна ...... bowuu  bouquet Виж,като поканих  Дани   как дойде,колко е сладкодумна........абе готина е........  Peace Та затова викам,чакай може още някой да поканя.Ама ме секна.  Hug  Laughing  Joy
maatete ,и това ще мине.После ще е само един лош спомен.
Блонди, днес се изгуби,като старите пари.Ноооооо  Stop нали се сещаш ,че ти имам телефончето  Flutter ще ти звъннааааааа аааз.
Муце, продължавай с диетката,една позната за 2.5 месеца-20кг.------почвам я и аз-майтап няма.Днес,като я видях онемях. Peace
Аз да ви кажа отивам на женско парти,мъжо остава с малкия.Почти всяка седмица/една вечер/се събираме 3-4 кукувички ......много релаксиращо....... Grinning Лека и спокойна вечер от мен.  Hug

# 181
Добро утро милички!

Честит празник на софиянци, на малкия именник на Деси - Любомил, както и на другите "скрити" именници!

Да ни е честит и на всички този толкова красив християнски празник,
който ни озарява с трите най-ярки пътеводни звезди на живота ни -
ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА!!!

Днес моето татенце също е именник! newsm26 

Почерпете се за негово здраве!

# 182
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! НЕКА ВЯРАТА,НАДЕЖДАТА И ЛЮБОВТА ВИНАГИ ДА ВИ СЪПЪТСТВАТ!

П.П. И аз днес съм от празнуващите  Blush Blush Blush

# 183
Добро утро Simple Smile
Къде се губите бе хора newsm78 Само на Жужи и е простено,щото може снощи да е позакъсняла Peace
Честити празници на всички празнуващи  bouquet
Кати и ти толкова дълго не си отсъствла,хайде всички тука на отчет Heart Eyes
Азедин път да имам по-хубава връзка и мъжо да го няма и вас ви е хванала липсата Sad
Иначе за отчета при мен няма нищо интересно Cry по цял ден вкъщи и вечер на разходка с малката Rolling Eyes
Весел ден на всички Hug

# 184
  • Видин
Добро утрооо! Grinning

Честит имен ден на всички с прекрасните имена - Вяра, Надежда,Любов и София! Hug
Желая ви само прекрасни мигове!!! Hug

За Любомил:

На всички лек и спорен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 185
Честит празник на всички празнуващи днес..

На бащатат на[ color=red] Блонди[/color],да и е жив и здрав,и още дълги години да е сред тях..

На малкия Любчо,да расте много щастливо дете..

Весело изкарване на празника...  bouquet

# 186
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
ЧЕСТИТ ДА Е НА ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ!  bouquet
Весел и успешен ден желая на всички момичета младша и старша възраст от темичката ни! Hug
Деси, да ви е жив и здрав юнака!Да расте умен за гордост на мама ,татко и батко!  newsm51  Gift Gift Tada  bigdance2  ura Tada
Блонди, да ти е жив и здрав татенцето!Желая му на първо място здраве, а след това най- спокойните  и щастливи  дни  на третата възраст. baloni
TheNMaster ,Бъди жива и здрава.Винаги усмихната.Весело изкарване на празника. smile3525 baloni cheers

# 187
  • София
Добро утро и днес в този празничен ден!

Честито на всички Софиянци, разбира се! Mr. Green

На всички скрити и разкрити именници да им е живо и здраво името,
да са живи и здрави и много щастливи!

Блондичке, живо и здраво да ти е татенцето!

Любчо на Деси да расте силно и здраво дете, а мама и тати да го слушкат!

Мастерче, жива и здрава да си ни!

Весел празник и успешен ден на всички!

# 188
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте момичета и бабички ......  bouquet
Шанкулче ето ме не се шашкай аз по някога не мога веднага да пиша но ви препрочитам редовно Embarassed...Щерката като все си намира бг дечица запозна ли се с някого може би намери приятели.... Hug..Дето викаш за пернатото ми и аз така знам че не живеят сами обаче мъжо твърди обратното .... newsm78
Гери дръж се не остана вижда му се края .... Heart Eyes а килца сваляш също от притеснение по изпита Wink Wink
Маатетепий хапчета душко мий хубаво зъбките и ще мине ..... Peace
Муци и Гугунка как са милите ми прасенца днес  261uu

И така а сега да поздравим всички софиянци и софиянки с празника.......да са живи и здрави в тая мръсна столица  дано се поизчисти по скоро.....от боклука и от други неща дето я загрозняват и замърсяват.......  bouquet  bouquet

ПОздравявам всички именници големи и малки....
Блонди за татето
http://www.flickr.com/photos/chewmyheadoff/2847838224/in/pool-sugarsweet
Мастерче за теб......http://www.flickr.com/photos/23666349@N08/2250788689/in/pool-sugarsweet
Айде Любчоооооо.......нападай.....http://www.flickr.com/photos/spotsandfreckles/2790264193/in/pool-sugarsweet

А сега да почерпя и аз незнайно защо моя син се падна да празнува именния си ден днес по кипърския календар та да почерпя от негово име ........от Анастаси за всички вас.....

# 189

И аз да почерпя за моя именник.Благодаря на всички ви за пожеланията.
Също така черпя и за това че мойта сестричка има РД днес.

Момичета,всички които празнуват днес да са живи и здрави ,много радост и успехи пожелавам.
На всички които не празнуват днес - ами празнувайте с нас и бъдете здрави и усмихнати за да  си викаме наздраве.
Гери,чети ,чети ,че довечера ще му пийнем и за изпита предварително.
Отивам при дзвер,че се събуди.
 Hug

# 190
  • София
Я, гледай колко поводи за черпене и колко много празници днес...

оооо, Анастастчето на леля, да ми е жив и здрав!
Кати, грух-грух много хубава торта си предложила, ама пуста диетка...Аз трици хрупам! Joy

Деси, честит рожден ден на сестричката ти! Да е здрава и много щастлива й желая! Весел празник!

# 191
Жужи,Муце,Кати,  Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ви за пожеланията  Blush

# 192
Честит имен ден на всички празнуващи на този светъл праник!
Пожелавам ви мнгого угодни на Бога дни!
И на всички останали весел празник и нека вярата,надеждата и любовта бъдат в основата на всяко наше действие и мисъл!  Hug

# 193
Гугунче, Жужка, Муцинко и Кати, благодаря ви за специалните поздрави към моето тати! Hug  Да е жив и здрав този именник-красавец Катин - Анастаси!

Деска, голямо празнуване ви се очертава и на вас днес Tada  Да ти е жива и здрава и сестричката  bouquet  Я кажи, това на Гери майката ли? Ако да, предай й и на нея поздравити ни!

Мастерче, не си издаваш името, но щом казваш че си от празнуващите, честито и на теб!

Хайде, който е по купони довечера - весело купонясване!

# 194
  • София
Честит имен ден на всички големи

и малки именяци! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт