Кипър, Бг-е и с нашите хора от КГБ-е, по най-щурото трасе!(13)

• 15 270
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Е206,надничаш тайничко.  Wink Заповядай мила, .............как си?   Peace
maatete ,по-добре сега и тук.Ще издържиш-това е положението.Чаршафчето-взе ли го........само напомням........ Peace Laughing

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 13:40 от Жужи

# 166
  • София
Жужкеееей, остави ги хората да си четат спокойно!
Ми може да искат да ни опознаят пък после.
То не става от вратата и хоп на кафе.  Joy

# 167
  • Видин
Добър ден! Mr. Green
Работна съм тия дни много, но ви наглеждам... Grinning

Блонди, тези обяви направо "къртят мивки" Joy hahaha Joyсмях се сама в офиса hahaha

Цунки на всички!

# 168
 И аз се поизгубих малко тези дни,ама да ви кажа честно не се спирам.Изкупих света и вече на паричките им се вижда края,ама това е като наркотик  - няма насита.
Днес ходих на фризьор и съм много доволна....само дето от вчерашното ми боядисване нищо не стана - от кестенява станах черна и сега се гледам странно в огледалото. Shocked надявам се или да се отмие или да си свикна,че не ми се нрави много.
  Гледам за диетки говорите и не се зачитам много.Такъв зверски апетит ме е обхванал напоследък,че чак се замислям дали пък не съм си донесла някое подаръче  newsm32 от Кипър,ама тука до седмица ще се види.
 Айде целувки на всички и отивам да почета книжка.... Hug

# 169
Муце,,
Цитат
Буболинке, те това ми излезе от речника πιτουρο βρωμων,
ама нека и клуба на знаещите се изкаже, преди да ходиш до магазина.
Могат ида сезаменят с пшеничени такива, но има опаснотсот подуване
на корема.

това за триците ли е дето те питах?Че нещо се обърках  newsm78 #Crazy Rolling Eyes

# 170
  • София
Гугунче, ми за теб е мила!!! EmbarassedА, защо съм отговаряла на на Буболинка и идея си нямам?.... newsm78 Шъ мЪ прощаваш!  bouquet

# 171
  • Larnaca, Cyprus
Ето ме и мен накрая  Party Party
В тоя офис днес мнооого работа на всички други им услужих и обработих и копирах и какво ли още не направих а мойта работа пак си седи там в кюпа и ме поглежда.... Mr. Green..ама няма нищо и утре е ден.... Laughing
Блонди мерси за ЗсВЦ..... Wink Wink.........чудиш се кво значи да да ще обясня Закуска с Виц hahaha hahaha hahaha...това за пръв път става в нашта тем а...поздравления Hug  bouquet  bouquet
Гугунке мерси за кафенцето а аааа сега разбра май какво ти спестих ......няма нищо ще пада ще става ще изкарва цицини така е  Heart Eyes Heart Eyes
Буболинке магнолия Heart Eyesсамо като го изричам и направо припадам сигурно е невероятно а издържа ли на силно слънце да не стане след месец  мляко с малко какао.... Mr. Green
Муце какви овесени трици бе човек .... newsm78 да не са овесени  ядки.... newsm78...а пък на гръцки определено не са така обаче ще проверя за да съм сигурна......мисля че съм ги виждала в супера newsm78
Е206 и аз те засичам няколко пъти мъж или жена мама или баба разкрий се ти от мъката ни избави Laughing Laughing
Цвети като не ти харесва боята нали имаше едни химии там за сваляне на цвета не знам не съм ги ползвала но съм чувала ... newsm78...а за подаръчетата и целия свят да си изкупила ако е вяро съмнението има ли по хубаво подаръче от това  ylinfant
Аз днес съм добре благодаря че попитахте ......еми на работя си в офиса мнооого се уморих смятам да ходя да видя зоологическата градина в нас ........т.е......пилето ....рибите....децата ....мъжо....двете съседчета дето ще дойдат неизбежно на гости.......ох боже как да си почине човек в собствената къща...... smile3511......Муце ...... предполагала ли си някога че систъра ще събира толкова индивиди в къщи .........ха кажи сега....... newsm78

# 172
Муце и аз така помислих,ама викам да не объркам нещо,квата съм расеяна тея дни.
Знаеш ли за действието на триците слушам още от БГ като си бях,подхварляха че много действали и най-вече овесените.А ти с си хапваш просто така или?
Като овесените ядки ли са на вкус,малее докаде се докарах..
Като смески за подрасващи прасенца ми звучи всичко,ама ..аххахахахахха Joy Joy Joy

# 173
Здравейте момичета,вие за диети говорите ,а на мен ми се иска ако мога да кача някое друго килце,че ще се счупа,пък и всичко ми изчезна bombs,задник,всичко...след раждането си бях супер,а сега всичко ми пада и уж ям,пък нищо...
Уф,момичета,чета и чета ама вече е трудна работа...,хардуера е пълен с други работи...,дано да имам късмет и да го изкарам тоя изпит,че ми писна вече......
Лелче,ма ква депресия те е хванала,не съм те усетила...
Айде,в другата почивка от четенето пак ще пиша...

# 174
Втори кюртаж на корените и костна инфекция независеща от зъбара... носител съм на някакви си бактерии...
И чаршавче забравих и всичко.

# 175
Здравейте милички!
Пак доста сте поизписали,браво на вас...Аз за пореден път сядам да пиша,пък ще видим накрая какво ще стане...
Муци,благодаря че питаш за малката- тя незнам как успява ама напоследък като излезем и все българчета си намира за дружки...и все към по-големичките се ориентира...с децата на нейната възраст не се заиграва. От няколко дена повтаря че иска да ходи на градина и утре сме решили да ходим да гледаме,въпреки че аз още не съм си намерила работа Sad
Кати,аз защо си мисля че птичките не виреят сами,да не те изненада мъжо и с някоя Тейка в най-скоро време:)
Маатете,подписах петицията,дано пък и някой и обърне внимание Hug
Гугуна,браво на малкия momak  bouquet A s padaneto i s udrqneto she trqbva da svikvash,teparva sega se zapo4va Peace Mejdu drugoto tezi oveseni trici li, qdki li mai davat karma,taka 4e ako vse o6te se bori6 s neq,trqbva i za tova da porazpita6 Hug
Ne6to stana s kompa,ostavqm vi da ma4a da go opravq
Hubava ve4er na vsi4ki  bouquet

# 176
  • София
Браво на детето, Шанкулче! Ще се ориентира тя, ами как иначе..Хайде все така занапред!

Кати, овесени ТРИЦИ!!!!Овесените ядки са друга работа. Точно както Гугнчето пише, триците приличат на смеска за малки прасенца  Mr. Green, но е много полезно!
И гледай точно овесени да ти покажат, че има и пшеничени.
А, то във вас се пренаселило гледам.... Joy Ма верно, че пилето само не може....трябва му Тейка!!! Joy Я, да подсетя мъжо ти.... hahaha

В България се продават фини и по-едри. В кутия или направо в найлонче. Иначе Гугунче,  аз си ги бъркам с кисело мляко. Ми вкусни са ми! Laughing Имат вкуса на овесените ядки, но не толкова натрапчив. Можело вътре и едно от тези разтворимите сокчета да си сложи човек(за препоръчване Bolero) и ставало екстра.
На мен и така са ми добре. Дозата е 3 лъжици на ден с каквото и колкото ти душа иска. Ако е мляко е добре да е 0,1%.

Маатете, кураж мила!  bouquet

# 177
Здрасти пак, всички!

Маатете, много гадно звучи това бе мило.. Sick.. Тия бактерии някакъв антибиотик няма ли да ги повлияе... newsm78   
Иначе и аз ударих рамо /т.е. подпис/ на петицията  Hands Thumbsup

Гери, кога ти е изпита казваш? Да знаем да стискаме палци fingerscrossed  А това със слабеенето също си е проблем - и аз го имам... уж ям-ям, пък не качвам.., но за сметка на това пък разтърси ли ме някой дерт по-сериозно, тутакси свалям още от теглото си и ставам направо да не съм за гледане... Sick

Гугунче и Муци, аз трици не съм пробвала, но си купувам такъв хляб /с трици вътре и ми е много вкусен, а е и здравословен - знаете за бялото брашно колко е вредно.../.. Пък навремето Лора като беше бебе и имаше запек й правех отвара от овесени ядки - прецеждах бульона и й давах да пие, пък аз си похапвах от самите сварени ядки и много ми се услаждаха yes

Шанкулова, радвам се че твоето слънчице си е намерило българчета за дружки. Кво като са по-големи, нали тя се забавлява newsm19  - това е важното. Пък за работата - търпение, сигурна съм че все ще ти се отвори някоя добра възможност.

Кати и Жаки, тия виц-обяви наистина са къртещи... и то не само мивки... Wink Joy   Даже две ми станаха любими - тая за сексбомбата, дето търси някой да й отцепи района bombs.., както и оня дето и в морето му бил до колене - изкапала съм от смях rotfImbo rotfImbo

Ох хайде стига толкоз, че задръстих сигурно половин страница... #Silly

Цунки по муцунки и лека вечер на всички! lovekiss

# 178
Моля да ме извините, че не коментирам нищо друго обаче не съм на себе си. Пия антибиотик, първо Родожил, после Оспен а сега ми изписа Далацин за костни инфекции. Карък съм си т'ва е.
 п.п. Първите два си ги самоназначих.

# 179
  • София
Маатете, нищо каръшко няма душице!
Тоя Далацин ми го изписа моя зъбар още като ми
извади зъба за да предотврати инфекции.
Зъбарят ти е за бой според мен! Naughty

Блондичке, точно се зачудих къде си?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт