Кипър, Бг-е и с нашите хора от КГБ-е, по най-щурото трасе!(13)

• 15 271
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Larnaca, Cyprus
Шпунц и Мастерче благодаря за поздравите.....  bouquet.....аааа сега се сетих от бабите имаме учителка коя беше newsm78 newsm78Баба Янка  и още някой беше... newsm78

Хе-хееее,много сме там учителите...
Аз,Шпунц,Дидиа,Диди,Баба Янка,Баба Мими има и още.... Laughing Laughing Laughing
Ами айде тогава да сте ни живи и здрави и умни и от година на година по търсени ........ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Муцинка ТЕО Е мъж и е с ударение на Е-то.... Crossing Arms...а за айвъна ще се ровя довечера ако не забравя.... #Crazy
Жужи hahaha hahaha.....ей ужким учите гръцки ама сте едни хвани едната блъсни в другата хич въ няма......Какво значи ТЕОС на гръцки бе хора значи БОГ от там моя синковец сме отрязали с то и се получило ТЕО......ха разбрахте ли сега Twisted Evil Twisted Evil
Блонди колко мило че си се сетила за нашта мама  Mr. Green..макар и в пенсия все пак си остава даскалка....  bouquet  bouquet
Деси няма страшно ще ревем и треперим и двете утре да знаеш на моя синковец малкия ще му правя последната ваксина утре та да видим кой ще реве първи Mr. Green
ааааа ако знаеш рецептичката за пирожките с удоволствие ще я опитам дано да стане щото тук в кипър съм им малко ужасни продуктите .......особено ако са с кисело мляко абсурд да станат #Crazy

# 151
Жужи,Муце,Кати...  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодарим от сърце за пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Maatete, да тук учи моят син, в кипърско училище. Не му е лесно сигурно, но на кой ученик му е??? Покрай него и ние с баща му се учим на туй онуй. Четем, пишем, смятаме....мдааааа. smile3529  smile3529
Katy6, ние живяхме в Ларнака 1-те 4 години, но след това се преместихме в Лимасол заради работата на мъжа ми. Работим и 2-та в MUSKITA ALUMINIUM LTD., едва ли не си чувала за тази фирма. За съжаление приятелите ни останаха в Ларнака, та ако не всеки уикенд, то поне през уикенд сме там на гости. Възможно е дори да имаме общи познати! Особено ако са от повече години в Кипър.

# 153
  • Larnaca, Cyprus
Работим и 2-та в MUSKITA ALUMINIUM LTD., едва ли не си чувала за тази фирма. За съжаление приятелите ни останаха в Ларнака, та ако не всеки уикенд, то поне през уикенд сме там на гости. Възможно е дори да имаме общи познати! Особено ако са от повече години в Кипър.

дааа чувала съм за тази фирма и рекламата съм гледала .....мускита я я....  newsm20....най здравите поне така е в рекламата де Mr. Green
А за познатите твърде възможнооо smile3521 smile3521много вероятно smile3521 smile3521 и най вече приятно ако се окаже така smile3503

мастерче  love001

# 154
Тъййййй, нали знаете че си избивам терзанията с чувство за хумор... Wink...   Та си рекох:  "Я да потърся някой сайт за запознанства та да му натрия фасона на туй кипърско диване!"  Mr. Green ...
и ето на какви обяви се натъкнах  Joy Joy Joy---->

Из обявите:
Стара обувка търси някой  да и отпори гьона.
Госпожица от занаята търси богат занаятчия с цел брак.
Печена търси загорял.
Налице съм, търся някой да ме обърне наопаки.
Търся село без кучета, но с кучки.
Въздържател напива вода ненапита.
Учителка по френски дава нощни уроци.
Закъсала търси да я скъсат.
Пренарязвам обратни резби.
Опасна сексбомба търси някой да и отцепи района.
И в морето ми е до колене.
Грешна съм, търся праведен да ме оправи.
Бутам на тия дето бутат.
Сапьор обезврежда сексбомби по домовете.
Жулиета търси " Алфа Ромео".
Влизам ви в положението.
Двуглав змей търси ламя ненаситна.
Развит търси навита.
Сядам само на станали.
Дискретен , професионален алпинист сваля закъсали от всякакви балкони и покриви.
Автотенекеджия изчуква задници всякакви.
Стар съдия прилага по-мек член за разкаяли се престъпнички.

rotfImbo    rotfImbo   rotfImao    rotfImao

# 155
Добро утро, момичета!

Хайде на закуска - съвсем лека и здравословна, че има хора на диети... badscale   Laughing

Да ви е сладко и приятен ден на всички!

# 156
Дуубббрууутттроооо...

Блондичка
,ти си злато пощадиме тая сутрин.То иначе такива изкушение ни дават за закуска другите сладурани,че цял ден ги мисля..
Да ви кажа май има ефект тая диета,дето пробвам,тя е моя измислица.Нещо като тази на Дюкан,ама побългарена хахахаххахахаха Joy Wink

Кате,благодаря за пожеланията за малкия.Той вчера даже свари да си разбие устата в кошарата докато подскачаше.Потече малко кръв,има силзи и суполи,ама така се растяло Simple Smile

Айде сега аз да приготвя кафето..

ЧАОООООООО ЗА СЕГА ОТ МЕН..ЦУНКИИИИ

# 157
Добро утро и от мен.
Блонди грозденце ли виждам еййй там?
guguna мерси за кафенцето. Я сега кажи как си побългарила Дюкана? Аз от моята ларж диета съм доволна обаче нещо вече нямам нерви за половин кило на месец.

# 158
Добро утро момичета! Хубав ден ви желая!

# 159
Ето ме и мен. newsm47Привет на всички мамчета и бабчета. Hug Hug Hug
maatete подкрепих петицията с две ръце. newsm10
Цвета на фасадата ще е мляко с малко какао.Исках да е нещо нито бяло,нито много кафяво.А грешната боя беше магнолия.Това за интересуващите се,на всички останали лек ден и само положителни емоции newsm51  love001 newsm51  love001

# 160
  • София
Добро утро и от мен на маминки и бабинки!

Буболинке
, този цвят да не е капучино?

Блонди, Гугунче, Диди много сте ни сръчни и грижовни!Благодарности, обаче аз отивам да си купувам овесени трици! Mr. Green Не може да си предсатвите каква вкуснотия са с млекце 0,1% масленост...Ммммм! Алекс ми излапа всичкото мляко с трици вчера, а щом тя го яде значи е вкусно! Joy

Хайде до скоро!  bouquet

# 161
Муце,моляте кажи ми как е овесени трици на грацки..Оня ден ги тарсих в магазина,ама незнам как точно се пише.. newsm78
Ако някой друг знае да казва,много ще съм благодарна.казват че правила чудеса с теглото.. Laughing

# 162
Добро утро и от мен.
Блондичка, мерси за сокчето........първа си успяла да станеш.И аз в ранни зори бях на крак ,но сега времето е вече само мое  Wink
Муце, упорита си!Я кажи мориш ли ги мръвките ?
Буболинке, ами да ти кажа право-------то си е за объркване двата цвята,много са близки.Но ако не се лъжа в магнолията  нюанса е леко портокалов...........Това си е цяла наука цветовете............

# 163
bouboulino благодаря  bouquet! Днес има протест пред парламента обаче аз няма да съм там. Отивам извънредно на зъбар Sad.

# 164
  • София
Жуже ,боря се здраво с пилешките кълки и филенца!
А, ти пак ново аватарче си спретнала. Много си креативна! Heart Eyes

Буболинке, те това ми излезе от речника πιτουρο βρωμων,
ама нека и клуба на знаещите се изкаже, преди да ходиш до магазина. Mr. Green
Могат ида сезаменят с пшеничени такива, но има опаснотсот подуване
на корема.

Маатете, стиксаме палци за зъбара! Peace

Общи условия

Активация на акаунт