Кипър, Бг-е и с нашите хора от КГБ-е, по най-щурото трасе!(13)

• 15 281
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Маатете, разбира се, че ще подкрепим.
Дано това помогне!  bouquet

# 136
Добъъъъъъъъъъъър ден..

Честит първи учебен ден..
С пожелания за една успешна и усмихната година.

Деси, благодаря за хубавата закуска.Разваляш ми диетата.еиии Wink

Добре дошла на Дани73..Радвам се,че има още едно българско попълнение от Лимасол,освен мен.То май досега само аз съм от Лимасол де  Joy Joy Joy

Блонди,весело изкарване на днешния празник с Лорка..  bouquet  

Мате,,с теб сме мила.. Hug

Бягам сега до после..

P.S. Моя синовец вчера се изправи в кошарата,с баща му останахме като грамнати.Много се зарадвах.Малкото ми бебе порасва..охххх baby_neutral

# 137
guguna е недей така... и аз и Цвети само дето ние двете сме си в Бг. за сега. Браво на бебока само така! Моят син в седми месец ходеше в кошарата държейки се за оградата.

п.п. Момичета всеки подпис е важен! Някои родители на деца с Муковицидоза организират протест пред парламента утре 16.09 и много се чудя дали да ида newsm78.

# 138
  • София
Честит първи учебен ден на малките ви ученици!
 Муци
благодаря ти за поздрава!  bouquet

# 139
Честит Празник на всички ученичета и майчета  Hug Hug Hug Hug
Пожелавам ви спокойна и пълна с хубави емоции учебна година!

# 140
maatete , Peace готово.Ако има начин още един път бих се подписала.  Hug
Муцеее, box Къде се изгуби?Пак щях да пускам граничарските кучета....Кажи сега.......на работа ли те натовариха,на почивка ли беше?
Честно казано и мен ми е любопитно да видя на Кати пернатото  newsm57
бубулинке, успех с вапцането.....  redecorationНе каза-какъв цвят си избрала за фасадната част  Wink

# 141
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=330867.0 тази тема в пусната в Клюкарника но за съжаление няма интерес може би защото заглавите не говори нищо. Моля ви който има желание да удари едно рамо на темата за я видят повече хора и да подкрепят петицията.

# 142
  • Larnaca, Cyprus
ООО чакайте бе хора не мога да ви смогна...... Mr. Green
ЖУжка аааа гледаш ли и изгорите вършат работа накрая и то каква работаааа Wink Wink
Десииии а браво ей това са пирожки ммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм айде стига че потекоха ми лигите мммммммммммммммм smile3521 smile3521 smile3501 smile3501
Муцка къде се беше покрила .... newsm78..благодарим за пожеланията да ви се връщат в скоро времееее е не чак толкова скоро ама и ти там ще стигнеш....  bouquet........а какво сте ме хванали на бъзик с Жужка за моето пернато........ми то незнам каква порода е ама на гръцки му викат КОРАКИ.... newsm78..обаче прилича на черна гарга с жълт клюн и жълти пера около клюна....ако мога ще го щракна и ще ви кача снимки щото ТЕО така се казва е много срамежлив и като усети нещо хвърчи из клетката като луд.....че ква камера да го хване Mr. Green
Буболинке нали знаеш че хубавите неща бавно стават   bouquet  bouquet пожелавам скорошно завършване на боядисването в желания цвят разбира се....  bouquet...да бе и какъв цвят ще е все пак.... newsm78
Гугунка smile3501 smile3501 1crib....браво на синковеца обаче сега да видиш кво те чака айде да не ти казвам обаче схващането на кръста е най малкото зло Mr. Green
Шпунц и Мастерче благодаря за поздравите.....  bouquet.....аааа сега се сетих от бабите имаме учителка коя беше newsm78 newsm78Баба Янка  и още някой беше... newsm78

# 143
Шпунц и Мастерче благодаря за поздравите.....  bouquet.....аааа сега се сетих от бабите имаме учителка коя беше newsm78 newsm78Баба Янка  и още някой беше... newsm78

Хе-хееее,много сме там учителите...
Аз,Шпунц,Дидиа,Диди,Баба Янка,Баба Мими има и още.... Laughing Laughing Laughing

# 144
  • Видин
Привет момичета, кокичета! Hug
Най-после сварих да вляза да ви поздравя!
Първият учебен ден при нас започна с мноооого дъжд ShockedДано цяла година върви така по вода и на ученици и на учители Peace
Как сте всички?Не съм ви чела, но обещавам да ес върна назад и да попрочета Simple Smile

Черпя по едно следобедно кафенце:

# 145
Аааааааааааааууууууууууу мили бабки сладки,хиляди извинения:
Да сте ни живи и здрави и успешна учебна година с по-високи заплати!!!

# 146
  • София
Кати, ти откъде знаеш, че е ТЕО??? newsm78 може да е  ТЕЙКА! Joy Пиши за Ейвън-а щото не знам кво` да поръчвам!

Мастерче, вярно ли толкова даскалици сте се сбрали?
То затова сте вече на 41-ва темичка...  bouquet
Да сте живи и здрави че без вас на къде сме?!

Моят график тоз викенд беше просто уникален, та затова ме
нямаше наоколо. На кратко и като за начало трябваше да подновявам застраховките на личното си возило. Добре, че момчето ми донесе полиците в офиса още в петък и да живо и здраво електронното банкиране! Mr. Green Щото съм малко отвеяна на последък забравих всичко документи в офиса, та в събота първо да ги взема в единия край на Софето, после да ми сменят стикерите на маркировката на колата в другия край. Трябваше и на технически преглед да мина, щото и той изтичаше в неделята, на третия край.
После.....сложиш джанти на зимните гуми в противоположния край. Crazy и всичко това с верния ми съотборник и помощник Алекс. bowuu Mr. Green Междувременно успяхме едно гости и едно "На кафе" да отметнем. Ми, кво` да ви кажа.
Просто сме непоклатими с мойта щерка! hahaha
В неделята чистихме, прахме, нареждахме, сменях летни дрехи с актуални за сезона, преподреждах обувки и ботуши, на пазар ходихме, сладолед и торта ядохме.....и не ми остана време да седна да по напиша нещо, ноооо....пък ви наглеждах тайничко от клона! Joy

# 147
 smile3501Браво,Муцка!!!!!! Ей на това му се вика отчет-като мен!  smile3501
Всичкоооооооо!Иначе кви дружки сме!?Айде безаварийно каране с новите джанти зимата  и целувки на Алекс!
                Но с на Кати пилето     newsm57   много смешно ми стана.
Викам си `Оооооо Тео.....` Joy Whistling Joy Може би е Теодор а на БГ в буквален превод нали съответсва на БожиДар   Joy
                Та си викам -------`Ей тази Кати с какъв  /аклив/  Божи Дар се сдоби  ..........на всичкото отгоре чувствителен и срамежлив``
                 Кате, моля те не се сърди.Носиш на майтап.Но наистина много ми стана  смешно.  Blush

# 148
Ееееето ме и менеее,
след цял ден търчЕне...
nuts

Чак сега се прибираме, та да си седна и аз на Д-то Mr. Green...  Сутринта бяхме значи на откриването на учебната година /честно казано не се бяха постарали достатъчно... Whistling/... от там се замъкнах да поздравя една вече придвижваща се с наколенките на д-р Ливайн физкултурничка jump  и бивша даскаличка - моето мило мамче.../то  всъщност такова животно "бивш даскал" нЕма - професионалното изкривяване си ти остава до живот hahaha hahaha/... от там на пазар... и т.н. --------- Апропо, честит първи учебен ден и на останалите учителки в редиците - майчето на Муци и Кати, както и многолюдното даскалско представителство от КГБабките - вие милички както сте доста, преспокойно можете да си спретнете тук един форумски синдикат    umnikuu Joy Joy

Гугунче, браво на тоя малък юнак 1crib  Сега вече трябва да внимавате, че щом веднъж се е изправил по някое време ще почне да се пробва и да я прескочи оградата Wink

Буболинче, разбира се знам че казвайки ми тези неща в никакъв случай не го правиш със зла умисъл... Повярвай ми, аз самата обмислям всички възможности - и тези за които ти си писала и тия Муцкините съображения... и ако става въпрос за огорчение, вече съм насъбрала не малко.., но така или иначе само Господ знае как стоят нещата в действителност - не искам да съдя прибързано. Затова по-скоро сега се опитвам да постигна някакво вътрешно съглесие със себе си, претегляки и оглеждайки нещата от всички ъгли... Не заради него, а заради себе си имам нужда да му дам още известно време ---> или да докаже накрая всичките си думи,  или да ме разочарова на пълно, така че като отрежа с "голямата ножица" вътре в мен да не е останала и следа от съмнение, че може би захвърлям истинския си шанс да бъда обичана и приемана в едно с детето си. ---------- Вече се чувствам ужасно, че съм изкарала личния си живот барабар със всичките му абсурди, тук - на показ като пране простряно на балкона.. Tired Face.. 

# 149
Муце,то пирожките още си ги има там до халите.
Не се е променило нищо с тях.Само около тях е променено.
Миналата седмица ходихме със сестра ми до там да си вземе пирожки.Иначе на Кати може да й пратим рецепта и да си направи.
Не е сложно.
Иначе депресията ми мина,защото излизахме на обяд с малчо и останалите от групата и пихме кафе.
Абе студ не студ,ние сме вън.
После пък Гери с Елинор и сестра ми дойдоха до нас.Та си поиграхме малко.Елинорката я сложихме в проходилката на Любчо и беше много щастлива.
Айде стига толкова.
Утре ще ми боцкат момчето,изследванията за 6-те месеца които се правят,та ще ми трябват силички.
Той не е по плача,но..................

Общи условия

Активация на акаунт