Кипър, Бг-е и с нашите хора от КГБ-е, по най-щурото трасе!(13)

• 15 229
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Брей Муци каква ще да е таз триглава наденица newsm78

# 226
Блондичке, яйцата са три и гарнитурата не става.... Heart Eyes Освен ако не е някаква триглава наденица. Joy hahaha

ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Малеееее - Триглава   Joy Joy Joy Joy

# 227
 Joyтриглава с три яйца-----------бреййййййй МЕЧТАТА НА ВСЯКА ДОМАКИНЯ! Shocked

# 228
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Момичета и сега утре пак ли яйца ли да ви сервирам за закуска,щом толкова ви харесаха днес ..хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи.....

# 229
Разбира се-но гледай да са четна бройка--------да можем да си ги разделим.Физиологични дадености,виновни ли сме  ooooh!Мастерче,за обед------скара  Laughing Joy  chef Crazy  по-препекани,загорели....... ooooh!
Млъквам,че простотията ме облива с пълна сила

# 230
 Joy Joy Joy Joy Joy
Освен яйца ще ви сервирам и наденички... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 231
Блондичке, яйцата са три и гарнитурата не става.... Heart Eyes Освен ако не е някаква триглава наденица. Joy hahaha
Joyтриглава с три яйца-----------бреййййййй МЕЧТАТА НА ВСЯКА ДОМАКИНЯ! Shocked
rotfImbo     rotfImbo      rotfImao      rotfImao
Муци, Жужи, много сте извратени бе, ааааааа Naughty Wink  шЪ мЪ пра`йте да сънувам кошмари, че ме гони триглава наденица с поклащащи се три яйца /рохки/ отдолу... hahaha hahaha Joy Joy

Мастерче, ти сервирай душко, сервирай...- ако не за друго хранене поне храна за въображението да има... Wink Whistling

# 232
  • София
Хай ся пък рохки... newsm78 Блондичке, предпочитаме ги твърди, все пак!

Мастерче, гледаш ли още сакуската не можем да поделим... hahaha

Жуже, скара викаш?! Става, само да не е тлъсто свинско и да не е много загоряло.че бързо ще свърши...Joy rotfImbo rotfImao месцето имам предвид! Mr. Green

# 233
Хай ся пък рохки... newsm78 Блондичке, предпочитаме ги твърди, все пак!
Еееее, все пак нали кошмар описвам... Joy Joy Joy ... то иначе ясно кво предпочитаме... Wink Whistling

# 234
добър вечер

Аууууууууу неспряхте с тея вкусотии от сутринта,само чета ли,чета..Викам ще спрат да ме изкушават,ама НЕ. Joy Joy Joy

Аз се тъпча с тея трици вече,Муце.Както каза 3 лажици с кисело мляко,нали?Да питам утре сутрин като се сабудя слабали ще съм най-накрая хахахахахаххаха newsm44 newsm68 rotfImao

Мате,мила големи премеждия с тея зъби бе жена.Скоро да сварши всичко ти пожелавам.

Аз да ви се похвали,ще си купувам нови цветни лещи.Ама тоя път няма да са сини а сиви(мистик).Много ми харесаха,малко може да стряскам хората с поглед,ама нали аз се харесвам  newsm10 smile3521

Ставам да приготвям вечерята на мъжо,че накрая ще му врача шишето на бебто   chef bowuu

лекинка от мен до утре...

# 235
Здравейте,ето ме и мен.
След снощното парти,днес цял ден бяхме по улиците.
Малкия се измори и като е заспал в 20:00 и още не се е събуждал.Кога ще яде,кога ще спи.Направо незнам.Само да не се наспи посред нощ,че незнам.
Нещо за среща в Софето прочетох ......и аз идвам.
Айде чао за сега.

# 236
Ейййййй, ще да ви завидя значи ако стане тая Софе-среща.., ама много далече беееее иначе с кеф бих дошла Grinning

И за да отклиним посоката на мисълта от тез яйца и наденици.., че рискуваме сън да не ни хване... Wink hahaha......., но все пак да се повеселим преди лягане, ето прочетете до какъв уникат се добрах ---->

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7711970

Ха сега вече лека ви нощ!

# 237
  • София
Блонди, от къде го изкопа пък това сега.... Joy

Деси, чудно си го намислила! Идвайте всички, който с каквото и откъдето... Живея на 5 минути от летището, така, че няма да пропуснем да изпратим и Гери.
Имам кафе и трици Mr. Green! Не е много широко вкъщи, но ще се съберем. Така, че не му мислете. Няма да сте на студено!

Жуже, и какво каза по въпроса? newsm78
Мириам, хайде мила включвай се, че гости ще срещаме. bowuu bowuu

И бабчетата ще сберем! Около мен живее баба Шпунц!

# 238
guguna Блгодаря ти  bouquet
Блонди от къде ги намираш такива Crazy това направо ми изби зъбките tooth

# 239
Днес сервирам само прилични неща  Laughing Laughing Laughing

За дюканките -  

За други диети -  

Общи условия

Активация на акаунт