Кипър, Бг-е и с нашите хора от КГБ-е, по най-щурото трасе!(13)

• 15 237
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • Larnaca, Cyprus
Ще ме извините но вие докато се дърпате за яйцата аз ги изядох.... Mr. Green Heart Eyes.....Тъй че ЖУжи и Муцка.....подхващайте млекцето докато е време..... Mr. Green...Щото след малко и него ще погна..... Mr. Green
Мастерче....еййй тия екстри малинки боровинки на снимка не съм виждала пък да не говорим да ям така ми се е дояло обаче сама аа аа да си ги нанбера в бурканче ...... Mr. Green
Дани не се шашкай душко има начин сега ще те светна..... Peace..моя големия беше от първи клас подреден и си пишеше всички и въобще много примерно дете като мама си Mr. Green...
Обаче малкия като чета поста ти моя е същата работа ......значи използвам три тактики....
1.Не се прибирам в къщи докато не си е написал..т.е. или отиваме във офиса или в свекито и винаги се оправдавам че имам нещо да правя щото иначе веднага ще загрее че го правя нарочно Mr. Green
2. ако не можеш да приложиш първото ...и все пак се наложи да се приберете в къщи .........не включваш нищо електронно дори и телевизора докато си напише ......ако все пак не го направи прилагаш
3. и то е наказваш т.е. като дойде някое приятелче да го извика да играят не го пускаш като иска да играе на компа не му даваш а причината е една просто не си е свършил задачата колкото по бързо я свърши толкова по бързо ще играе...... Mr. Green Mr. Green
Разбира се от викания и рев и всички там приложими детски трикчета няма да се отървеш веднага изисква мнооого търпение или по скоро да се правиш че не ти пука а пък отвътре ти иде #Cussing out #Cussing out Mr. Green...........пожелавам успех.....  bouquet

Да се похваля днес нашето пернато си каза за пръв път името сам значи както си седях в кухнята и си водих поредния монолог с него и му обяснявам .....Тео ти си едно голямо умно пиле трябва да говорим вече ....КОй си ти ТЕЕООО я кажи на мама Теееоооо ....и той изкарва един глас ви казвам и се провиква ТЕО .......... #Crazy #Crazy
Ейййй щях да се насера от кеф не за друго ами щото го каза пред мен .... Twisted Evilмъжо го мъчи откакто сме го взели обаче нищо като го види се обръща с гъз към него и се изсира безцеремонно Sick
УФ май много  дълго стана айде после пак ....  bouquet

# 211
  • София
Браво на ТЕО!Кати, щом и пилето научи да проговори,
нямаш никакви грижи. Хайде скоро да се похвалиш, че вече пее
на български! Heart Eyes

Абе, Жужке те яйчицата били три! Shocked  hahaha

# 212
Катинаправо ти идваме  с малката на гости,защото тя още не иска да говори.Объркахме детето с тези два езика.Говори общо взето 15 думи коя на български коя на гръцки и всичко разбира,ама не иска да говори и това си е. Crossing Arms
maatete и аз тези дни трябва да посетя чичко зъболекар,ама само отлагам,пък и ти наплаши народа с твоите премеждия.Айде вече да им се вижда края  newsm10
dani73 бях чела преди една книга за кристалните и индиговите деца и е просто един различен поглед към проблемите на децата от днешния сват.Ако ти попадне можеш да я прочетеш  Wink
  Отивам да полягвам малко до малката.....но ще ви хвърлям по едно око  Laughing

# 213
Кате браво! Честит ти приказливец  bouquet. Това е готино пилето ти да говори. Явно е и с характер щом така реагира на мъжа ти... то пилето може и да не ти е любимец ама явно ти си му любимка Heart Eyes.
Жужи не мога да правя никакви промивки защото така отмивам нищожното съсирече. Писна ми вече, цяла нощ не съм спала от болка.
Цвети няма какво да се плашите аз съм си проблемна, моят организъм се справя трудно с такива работи. Миналия път когато вадих зъб 1 месец се мъчих а мъжа ми на другия ден забрави, че е вадил зъб Tired.

# 214
Кате, имаш бурканче боровинки от мен--------дом.производство-свеки му е майстора.Като те прочетох и сърце не ми удържа.    Heart Eyes     Ако Гери   се съгласи-пускам го по нея.Кога тръгваше Гери? ooooh!

# 215
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Maлеееее,много се смях за яйцата.... Joy Joy Joy Joy Joy
И при вас е много весело  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 216
Какви яйца бе хора? Аз пак съм изпуснала нещо...

# 217
Какви яйца бе хора? Аз пак съм изпуснала нещо...
Върни се да прочетеш от закуската(дето аз я сервирах сутринта) Жужка и Муцето се закачат за яйцата... Joy Joy Joy Joy Joy
Ама аз умрях от смях  ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 218
  • София
Кате, имаш бурканче боровинки от мен--------дом.производство-свеки му е майстора.Като те прочетох и сърце не ми удържа.    Heart Eyes     Ако Гери   се съгласи-пускам го по нея.Кога тръгваше Гери? ooooh!

Не съм Гери, ма да кажа, че и аз я тормозя милата с такива въпроси. Mr. Green На 27-ми към София и на 28-ми към Кипрото.
Жужке, що не дойдет заедно насам. Ще си спретнем една срещичка в Софето. Вие само се разберете с Гери аз ви чакам... Heart Eyes

Маатете, недей щото както те боли зъбето не е препоръчително да разтегляш устата в поза

# 219
Ох, сега прочетох по-задълбочено ooooh!.
Аз тия дни закуските ги пропускам Mr. Green нали съм на мляко и сок Crazy

# 220
Маатете,дано да ти мине по-скоро зъбчето....И да не си само на течни храни....Направи си крем супа,че не е хубаво само на мляко и сок(извинявай,че давам акъли  Embarassed )

# 221
  • София
Маатете, сега се сетих да ти кажа нещо от вемето на моето зъбовадене и рязане на венци.  Crazy Значи пиех и ядях всичко със сламка!Много е ефективно и не замърсява цялата повърхност. Е, не минава много през сламката, но се чувствах по-добре. Peace

# 222
Мастерче няма за какво да ми се извиняваш  Peace в момента всеки акъл ми е от полза  bouquet.
Муци като смуча сламката правя вакуум и без да искам изсмуквам съсиречето Sad. Сега гледам пак съсирече няма... а не съм пила, пушила, яла. Зее една дупка и т'ва е Cry. Искам да ми мине най-после все пак две седмици минаха откак го извадихме а мъките са си толкова, че даже и повече. Ще си пия антибиотика, ще си мажа раната с отвара от лайка пък каквото такова.

# 223
Блонди, какво викаш?Към Игнажден да дойдем към Бургас-така ли? Wink Laughing Whistling
Анджък, Жужке - баш точно си ме разбрала Mr. Green  Между другото гледам шЪ сЪ изтрепете за две яйца с Муцето Wink... ми то поне да бяха гарнирани с наденичка... newsm35 Joy... пък тъй само много семпло бе... hahaha rotfImbo

Да се похваля днес нашето пернато си каза за пръв път името сам ....и той изкарва един глас ви казвам и се провиква ТЕО.... #Crazy #Crazy
Ейййй щях да се насера от кеф не за друго ами щото го каза пред мен .... Twisted Evilмъжо го мъчи откакто сме го взели обаче нищо като го види се обръща с гъз към него и се изсира безцеремонно Sick
Катенце, Joy Joy Joy  много живописно си го разказала - искрено се посмях.

Маатете, мила  Hug - друго не знам какво да ти кажа... То и аз имам проблемни зъби, ама такова чудо като твоето не съм преживявала Sick

# 224
  • София
Блондичке, яйцата са три и гарнитурата не става.... Heart Eyes Освен ако не е някаква триглава наденица. Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт