Кипър, Бг-е и с нашите хора от КГБ-е, по най-щурото трасе!(13)

• 15 246
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
[
Мастерче, не си издаваш името, но щом казваш че си от празнуващите, честито и на теб!

Хи-хи-хи....Ами нали съм TheNMaster ....та е ясно вече кое ми е името щом празнувам днес нали?  Wink Wink Wink
 Joy Joy Joy Joy Joy

Благодаря ти за поздрава  Hug Hug Hug Hug

# 196
Честито на всички празнуващи  bouquet

# 197
Блонди,точно така,това е на Гери майката.
И наистина ни се очертава празнуване,защото ще се събираме заедно да празнуваме.
То в нашето семейство все така се случва,на една дата по няколко човека,та да се чуди човек какво да прави.
Ама пък така е много весело.
Айдеееее,весела вечер на всички.

# 198
Привет на всички и от мен! Много здраве и сбъднати мечти на празнуващите! Имам питане за мамите на по-големките деца-ученици! Чудя се само нашият ли син има проблем със концентрацията върху ученето! Интересува се само от игри с приятелчета, телевизия и компютър! Чувствам се безсилна в многобройните си безуспешни опити да възбудя интереса му към четене, писане и други подобни...Всички ми казват, че било нещо нормално...обаче като гледам как знаят другите деца, се отчайвам честно казано  smile3511

# 199
Мастерче, не си издаваш името, но щом казваш че си от празнуващите, честито и на теб!
Хи-хи-хи....Ами нали съм TheNMaster ....та е ясно вече кое ми е името щом празнувам днес нали?  Wink Wink Wink
Ааааааа, NМастерчееее, разгадах ти енигмата на ника newsm26... все пак от по-тъмно русите блондинки съм и схващам сравнително бързо като ми се даде посока на мисълта Wink Joy Joy  Много готин е замисълът... нещо като "Властелинът на пръстените".., само че ти си Властелин на Надеждата - супер звучи!  Hands Thumbsup

Деска, много весело изкарване ви желая! И в нашето семейство има такива струпвания на празници, само че от Игнажден до Нова година ---> аз, майка и брат ми именници, а татко и Лора - рожденници... и като прибавиш към това самата Коледа и ЧНГ... работата става "от маса на маса" eat cook Drunk  Gift  party023... дет`се вика не сварваме да отсервираме и вече пак сервираме Mr. Green

Маатете
, как си бе мило, Hug има ли ефект от тоя антибиотик или е още рано да се каже?

Дани73, защо не опиташ да му поставиш някакъв режим на твоето момче... Примерно само в определени часове да му разрешаваш да гледа ТВ, да играе на компа и т.н... и не е нужно да го изпитваш, само обвържи нещата които му доставят удоволствие /ТВ, компютър и прочие/ с определени учебни резултати - ако ги постига, ок - нека се забавлява в "разрешеното време" /след като си е научил/.., но ако не - налагаш ограничения. Това е начин и той да се самодисциплинира. Опитай! И за теб ще е изнервящо да го дебнеш и наказваш, ама е вариант...  Другите момичета също да дадат идеи.

Хайде, лека вечер на всички!

# 200
Зле. Днес правихме още един кюртаж защото има едно съсирече, което при мен след като се образува пада защото е малко а е малко защото раната не кърви а не кърви защото има дребни кръвоносни съдове. В момента съм с лека температура. Остави всичко това но и кюртажа го правихме почти на живо защото активната упойка подтиска кървенето. Зъбара вика "на накой не им спира кръвта а на тебе не ще да потече". Вчера се беше образувало съсирече(мъничко) но аз тъпанарката реших да си измия устата и като я измих подобаващо съм измила и съсиречето. Та днес отново дупката беше празна и се виждаше коста. Вдругиден ще ходя пак само да види раната и ако пак има проблем ще слагаме някакви щифтове. Та така иде ми да се гръмна.

п.п. Миналата година вадих друг зъб при друг зъбар и тогава беше още по-зле.

# 201
 blondy-mamma , не съм сигурна дали и това ще помогне. Всъщност аз не го оставям да играе и гледа ТВ когато си пожелае. Днес, например, след като му отне 3 часа да си напише домашното по математика и ме беше доста изнервил с непрекъснатите си хленчения, че му е трудно, се осмели да иска разрешение да играе на компа. Аз тъкмо това си мислех, нали се сещаш? Казах му: Дори и през ум да не ти минава подобна идея!   smile3516 smile3513 ... Може би съм поизнервена от работата, изморена и т.н., но мисля, че и той не полага достатъчно усилия. Просто акълът му е навсякъде другаде, но не и в ученето!  newsm12
  Дано не ви се стори смешен проблемът ми, но всеки луд с номера си, нали? А някои като мен са с пълна програма от номера  newsm03

# 202
dani73 нямаш шанс да го накараш да прави нещо, което не му е интересно. Аз някога бях същата ... учех само по определени предмети, които ми бяха интересни (учех с желание). По останалите предмети не учех... връзвах оценки от чутото в час. Естествено това е моето мнение, което не е меродавно.

# 203
Добро утро и от мен.Малка закусчица съм ви спретнала Hug Hug Hug Hug

Ааааааа, NМастерчееее, разгадах ти енигмата на ника newsm26... все пак от по-тъмно русите блондинки съм и схващам сравнително бързо като ми се даде посока на мисълта Wink Joy Joy  Много готин е замисълът... нещо като "Властелинът на пръстените".., само че ти си Властелин на Надеждата - супер звучи!  Hands Thumbsup

[

Благодаря ти! Много мило ми стана като го прочетох  Hug Hug Hug
Всъщност въобще не съм се замисляла за някаква енигма  Grinning ,просто ника ми е съставен от първата буква на името ми и професията ми.Аз съм преподавател и учениците ми викат "Мастер"....В КГБ-ейската темичка ми викат "МАСТЕРЧЕ" умалително  Blush
Така,че ето я историята на моят ник  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 09:16 от TheNMaster

# 204
  • София
Хайде ставайте поспаливки...

Мастерече, благодарско! И аз така ти викам, щото видях от бабите. Joy Не се сърдиш, нали? newsm78
Никой да не пипа яйчицата...мммм, че ги почвам след малко... eat
А, да питам млякото обезмаслено ли е... Mr. Green

Като заговорихме за учители и ученици се зачудих какво ли прави Антигони?! Не е писала от доста време?

Дани, в кой клас беше детенцето,че нещо ми се губи!?
А, за ученето Кати ей сега  ще се включи! Със сигурност има тактически съвети, че да се справя с двамата юнака!

Ако случайно се покаже Пепита, и тя имаше ученичета момченца и тя може да сподели, ама нещо се загуби и от доста време не е идвала?!Пепиткаааааа...........Ехооооо...

На всички желая приятен и ползотворен ден!
В София вече е 10 градуса и аз се стягам за зимен сън! hahaha

# 205
Хайде ставайте поспаливки...

Мастерече, благодарско! И аз така ти викам, щото видях от бабите. Joy Не се сърдиш, нали? newsm78
Никой да не пипа яйчицата...мммм, че ги почвам след малко... eat
А, да питам млякото обезмаслено ли е... Mr. Green

Муце,за какво да се сърдя бе душко  Hug Hug Hug Hug Hug
Така ми е мило като ви идвам на гости....
Млякото е такова каквото искаш да е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 206
Мацкииии, добро ви утро и от мен!

Мастерче, благодарско за закуската... и тъй като яйцата вече са "резерве" аз ще гепна кроасана  Yum  То ще ми е втора закуска за деня, ама съм станала рано в зарана да си изпратя ученичката и пак сварих да огладнея Mr. Green ------- Що се отнася до ника ти, ти може и да си нямала такъв замисъл.., но аз понеже съм с буйно въображение, склонно към лирико-драматизъм newsm50 hahaha hahaha... /на питай другите момичета от темичката - ще потвърдят #Silly/ и веднага си го насосах... Joy

Маатете, направо тръпки ме побиват като те чета Sick... Стискам палци скоро всичко да отшуми благополучно! fingerscrossed

Муцанке, верно че някои хора позачезнаха от хоризонта... Thinking.. Айде за Антигона знам със сигурност че нямат И-нет в квартирата.., ама Пепитка де се дянааааа, пък и Тихери я хвана липсата от известно време... Whistling

Лек и усмихнат ден ви желая на всички! /Над Бургас даже се опитва да пробие слънце/ sun

# 207
Добро утро.
Муце, да не си барнала яйцата  Naughty пържени са!За теб сега само сварени или по Панагюрски........ Wink
TheNMaster ,мерси за закуската-богата и красива е.  Peace
Кате, да ти е жив и здрав синковеца!/на патерици/   bouquet По-добре късно отколкото никога.Ти къде се губиш?  Rolling Eyes
maatete ,съжалявам за премеждията ти.    Sad  Както го описваш е ужасно.Стискам ти палци да се възтановиш бъзо.Прави си промивки с отвара от лайка. Изчакай да поистине,жабуриш лекичко и плюеш...... Hug
Ехооооооо Деси,Гери.......как изкарахте празника вчера?
Блонди, какво викаш?Към Игнажден да дойдем към Бургас-така ли? Wink Laughing Whistling

# 208
  • София
Муце, да не си барнала яйцата  Naughty пържени са!За теб сега само сварени или по Панагюрски........ Wink

Пържени, ама на тефлон, демек МОЖЕ!!!! Долу лапите Жужони, да не идвам до Пловдив да се разправяме за две яйца, ся! Mr. Green

Блондичке, в колко часа започвате училище? Още ли в 7,30 бие втория звънец? Tired

# 209
хахахахахааааа
Мръсни мисли ми се завъртяха в главата с тези яйца ,Муцеееееее!!! ooooh!
Няма да се бием за две яйца  Joy ooooh! Stop Те мойте Пловдивски,твойте Софийски........всяка си знае курника............

Общи условия

Активация на акаунт