Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви съвети се дават относно диетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Във форума се обсъждат различни теми, като лични постижения (спечелени дела, ремонт на дома), семейни радости (първи зъбчета на децата), диети и споделяне на опит и съвети относно храненето и загубата на тегло. Освен това форумът обсъжда различни теми, като здраве, лични преживявания, семейни въпроси, хранене, пътувания и детски грижи. Форумът обсъжда различни теми като началото на учебната година, рецепти за пирожки, диети, боядисване на фасади и подкрепа на петиции. Освен това форумът обсъжда различни теми като смешни обяви за запознанства.
-
Какви съвети се дават относно диетите?
-
Какви са мненията за диетите?
-
Какви са начините за спиране на кърменето?
... все пак от по-тъмно русите блондинки съм и схващам сравнително бързо като ми се даде посока на мисълта
... дет`се вика не сварваме да отсервираме и вече пак сервираме
... Може би съм поизнервена от работата, изморена и т.н., но мисля, че и той не полага достатъчно усилия. Просто акълът му е навсякъде другаде, но не и в ученето! 
,просто ника ми е съставен от първата буква на името ми и професията ми.Аз съм преподавател и учениците ми викат "Мастер"....В КГБ-ейската темичка ми викат "МАСТЕРЧЕ" умалително

То ще ми е втора закуска за деня, ама съм станала рано в зарана да си изпратя ученичката и пак сварих да огладнея
/ и веднага си го насосах...
... Стискам палци скоро всичко да отшуми благополучно! 
.. Айде за 
пържени са!За теб сега само сварени или по Панагюрски........ 
Както го описваш е ужасно.Стискам ти палци да се възтановиш бъзо.Прави си промивки с отвара от лайка. Изчакай да поистине,жабуриш лекичко и плюеш...... 
Те мойте Пловдивски,твойте Софийски........всяка си знае курника............